Betakaroten blir stadig et mer og mer populært kosttilskudd, og hovedårsaken til at vi benytter oss av betakaroten er at vi ønsker å bli brunere.

Foruten å bidra til en gyllen brunfarge, vil et tilskudd av betakaroten hjelpe til med å beskytte huden mot skader.
Karotenoidene man finner i betakaroten har også vist seg og kunne styrke immunforsvaret vårt.

I vår test av Proto-Col Bronze får du vite om dette er et produkt du bør satse på.

Test av Proto-Col Bronze

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Proto-Col Bronze

4.7
Proto-Col Bronze Test

Produktbeskrivelse: Dette tilskuddet inneholder hele 15 milligram betakaroten per døgndose, og de hendige kapslene er både glutenfrie og veganske.
Proto-Col Bronze er spesielt utviklet for å gi en dyp brunfarge, og det ekstra tilskuddet av vitamin E bidrar til å styrke immunforsvaret.

Detaljert

Proto-Col Bronze er et tilskudd utenom det vanlige.

Disse selvbruningskapslene er spesielt utviklet for å gi deg en dyp og gyllen brunfarge, og vi liker spesielt godt at det er tilsatt ekstra vitamin E, som vil styrke immunforsvaret.

Kapslene er både glutenfrie og veganske, og er derfor passende til både allergikere og veganere.

Interessant nok så er det også tilsatt lutein og zeaxanthin, som begge er viktige antioksidanter som bidrar til å beskytte mot blant annet øyesykdommer.

Den totale døgndosen av betakaroten er 15 milligram, som utvilsomt er mer enn tilstrekkelig for å sikre deg en dyp og gyllen brunfarge!

Næringsinnhold per døgndose

  • Betakaroten: 15 mg
  • Alphakaroten: 0,525 mg
  • Cryptoxanthin: 150 mg
  • Zeaxanthin: 0,075 mg
  • Lutein: 0,075 mg
  • Vitamin E: 3,35 mg
For å få en full oversikt over det beste tilskuddet av betakaroten på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste betakaroten!