Craveless Erfaringer: Fungerer det mot søtsug?

Craveless Erfaringer

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Craveless er et av Norges mest populære kosttilskudd for vektnedgang. Vi har tatt en nærmere titt på kundenes erfaringer med produktet.

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Craveless Erfaringer: Kort Oppsummert

Craveless

Craveless.no logo

Craveless er et slankeprodukt som er spesielt utviklet for å redusere søtsug og cravings. Produktet inneholder rikelige mengder krom, som kan ha en stabiliserende effekt på blodsukkeret.

Totalt inneholder Craveless 7 naturlige virkestoffer, som i følge produsenten skal kunne bidra til redusert søtsug og økt energinivå. I tillegg til B-vitaminer og krom, finner man både sink, chili, grønn te og moringa i tilskuddet.

Chili inneholder virkestoffet capsaicin, som har vist seg og kunne ha en viss effekt på kroppens forbrenning. Effekten er for øvrig omdiskutert. Om det i det hele tatt har noen effekt, er de fleste enige om at forbrenningen ikke vil øke nevneverdig mye.

Craveless er tilgjengelig som en abonnementstjeneste. Leveransene kommer hver 4. måned, og månedsprisen er i skrivende stund kun 299 ,- / mnd.

Alt i alt finner vi svært få tilbakemeldinger om Craveless fra kundene. Tilbakemeldingene vi har funnet går stort sett på selve abonnementet, og ikke effekten av produktet.

Hva er Craveless?

Craveless er et slankeprodukt som er spesielt utviklet for å redusere søtsug og cravings. Produktet omtales av leverandøren som et effektivt hjelpemiddel til en sunn vektnedgang.

I tillegg til den apetittet-dempende effekten, hevdes det at Craveless kan øke forbrenningen. Hovedsakelig er det capsaicin (chili) og grønn te-ekstrakt som skal kunne bidra til denne effekten.

Craveless er både utviklet og produsert i Norge, og selges av firmaet NorwegianLab. Produksjonen tilfredsstiller kravene fra GMP-standarden (Good Manufacturing Practice). Fabrikken som produserer Craveless ligger i Fredrikstad, HACCP- og FDA-godkjent.

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Hva har kundene å si om Craveless?

Vi finner svært få tilbakemeldinger fra kundene om Craveless.

De få tilbakemeldingene vi har funnet via kundeportalen Trustpilot går stort sett på at kundene har problemer med å si opp abonnementet.

Hvordan bør man bruke Craveless?

For best mulig effekt er det anbefalt at du bruker Craveless i minst 2 – 4 måneder. Du skal kunne få en merkbar effekt tidligere, men for en varig endring er det anbefalt at du bruker tilskuddet kontinuerlig over lengre tid. Den anbefale døgndosen er 1 – 2 tabletter per dag.

Nøyaktig når på døgnet du tar Craveless er ikke veldig viktig. Det enkleste er nok likevel å ta tilskuddet på morgenen, rett før frokost.

Kan Craveless brukes sammen med andre medikamenter?

Et vanlig spørsmål for mange kosttilskudd er om de kan brukes sammen med andre medikamenter. I følge produsenten bak Craveless er det anbefalt at du forhører deg med lege om du allerede bruker andre medikamenter.

Dette er en fin tommelfingerregel å ha hver gang man begynner på et nytt kosttilskudd!

Hva koster Craveless?

Craveless er tilgjengelig som en praktisk og rimelig abonnementsløsning. Abonnementet koster 299 kr / mnd, og det kommer nye leveranser hver 4. måned. En leveranse vil altså koste 1 196 kroner.

Vi i redaksjonen setter også pris på at abonnementet tilbys helt uten bindingstid. For å si opp abonnementet må du logge inn på brukerportalen hos NorwegianLab. Merk for øvrig at du må si opp 14 dager før neste levering.

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.