Craveless Erfaringer: Fungerer det mot søtsug?

Craveless Erfaringer

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Craveless er et av Norges mest populære kosttilskudd for vektnedgang. Hva ble våre erfaringer med produktet?

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Craveless Erfaringer: Kort Oppsummert

Craveless

5
Craveless.no logo

Craveless er et slankeprodukt som er spesielt utviklet for å redusere søtsug og cravings. Produktet inneholder rikelige mengder krom, som også har en stabiliserende effekt på blodsukkeret.

Mange rapporterer også om økt energinivå av Craveless. Mye av årsaken til dette er nok de nøye utvalgte ingrediensene. I produktet finner man både vitamin B6 og B12, som begge har en beviselig effekt på energinivået.

Totalt inneholder Craveless 7 naturlige virkestoffer, som alle skal kunne bidra til redusert søtsug og økt energinivå. I tilegg til B-vitaminer og krom, finner man både sink, chili, grønn te og moringa i tilskuddet.

Chili inneholder virkestoffet capsaicin, som har vist seg og kunne ha en effekt på kroppens forbrenning. Flere studier har samtidig vist at grønn te-ekstrakt kan øke den naturlige fettforbrenningen i kroppen.

Craveless er tilgjengelig som en fornuftig abonnementstjeneste. Leveransene kommer hver 4. måned, og månedsprisen er i skrivende stund kun 299 ,- / mnd. Ingen bindingstid!

Hva er Craveless?

Craveless er et slankeprodukt som er spesielt utviklet for å redusere søtsug og cravings. Produktet omtales som et effektivt hjelpemiddel til en sunn vektnedgang.

I tillegg til den apetittet-dempende effekten, vil Craveless potensielt også kunne øke forbrenningen. Hovedsakelig er det capsaicin (chili) og grønn te-ekstrakt som kan bidra til denne effekten.

Craveless er både utviklet og produsert i Norge, og selges av firmaet NorwegianLab. Produksjonen tilfredsstiller de høye kravene fra GMP-standarden (Good Manufacturing Practice). Fabrikken som produserer Craveless ligger i Fredrikstad, HACCP- og FDA-godkjent.

I praksis vil dette si at produktet tilfredsstiller strenge kravene fra FDA (Food and Drug Administration).

Fungerer Craveless mot søtsug?

Det de aller fleste lurer på er jo naturligvis om Craveless har noen effekt. Vi har testet flere slankeprodukter, og sitter faktisk igjen med inntrykket at Craveless gir en merkbar effekt.

Produsenten selv anbefaler at man bruker tilskuddet i 2 – 4 måneder for å få best mulig utbytte. Etter 1 måneds forbruk kunne vår testperson faktisk konkludere med at søtsuget var redusert. Vi holder selvfølgelig døren åpen for at placebo-effekten kan ha spilt inn her, men resultatet ble uansett det samme – søtsuget ble redusert!

Om vi skal peke på en av ingrediensene som førte til det reduserte søtsuget vil det måtte bli krom. Krom har en dokumentert effekt mot søtsug, og med Craveless får man hele 110 mikrogram krom per døgndose.

Vår testperson opplevde også en liten vektnedgang i løpet av testperioden. Craveless hevder selv at enkelte av ingrediensene kan gi økt forbrenning. Hovedsakelig er det her snakk om chili og grønn te-ekstrakt. 

Vi er som alltid litt skeptiske til ulike ingredienser som kan øke forbrenningen. Ofte får man ikke den hele store effekten. Man forbrenner hvertfall ikke mer enn 50 – 100 kcal ekstra per dag basert på ingrediensene alene.

Vår oppfatning er heller at den dempende effekten på søtsuget var hovedårsaken til vektnedgangen. Etter vår oppfatning holder derfor Craveless det de lover – søtsuget blir redusert!

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Hvordan bør man bruke Craveless?

For best mulig effekt er det anbefalt at du bruker Craveless i minst 2 – 4 måneder. Du kan få en merkbar effekt tidligere, men for en varig endring er det anbefalt at du bruker tilskuddet kontinuerlig over lengre tid.

Den anbefale døgndosen er 1 – 2 tabletter per dag. I vår test inntok testpersonen kun 1 tablett hver dag, som i seg selv var nok til å få en merkbar effekt. En tablett inneholder tross alt 110 mikrogram krom, som er mer enn nok til å dekke dagsbehovet. Samtidig vil jo også lommeboka nyte godt av at du bare tar 1 tablett om dagen.

Nøyaktig når du tar Craveless er ikke veldig viktig. Det enkleste er nok likevel å ta tilskuddet på morgenen, rett før frokost.

Kan Craveless brukes sammen med andre medikamenter?

Et vanlig spørsmål for mange kosttilskudd er om de kan brukes sammen med andre medikamenter. I følge produsenten bak Craveless er det anbefalt at du forhører deg med lege om du allerede bruker andre medikamenter.

Dette er en fin tommelfingerregel å ha hver gang man begynner på et nytt kosttilskudd!

Hva koster Craveless?

Craveless er tilgjengelig som en praktisk og rimelig abonnementsløsning. Abonnementet koster 299 kr / mnd, og det kommer nye leveranser hver 4. måned. En leveranse vil altså koste 1 196 kroner.

Vi i redaksjonen setter også pris på at abonnementet tilbys helt uten bindingstid. For å si opp abonnementet trenger du kun å logge inn på brukerportalen hos NorwegianLab. Merk for øvrig at du må si opp 14 dager før neste levering.

Obs: Du kan nå prøve Craveless kostnadsfritt i 30 dager!

Craveless.no logo

Craveless

Prøv Craveless gratis 30 dager!

Slik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter vil vi så langt det lar seg gjøre utføre testene i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på flere ulike kriterier.

Eksempler på slike kriterier er pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid på produktet, generell kvalitet og eksterne tester. Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.