Massasjepistol Test – Toppliste Oppdatert 2021

Behandling med massasjepistol

Er du på utkikk etter en massasjepistol? Kanskje har du hørt at det er et godt verktøy mot ømme og stive muskler? Vi i GetFitness har tatt en gjennomgang av massasjepistoler på det norske markedet. Hvilket produkt ble best i test?

Test av massasjepistoler – Best i Test 2021

Hvilken massasjepistol ble best i test?

Generelt sett er det lite som skiller mellom de beste massasjepistolene vi har testet.

Massasjepistolen PerformanceGun stikker seg for øvrig ut som et svært godt og prisgunstig produkt, og er dermed kåret til årets beste massasjepistol her hos oss.

Hvorfor kjøpe en massasjepistol?

Først og fremst så vil en massasjepistol bidra til at du enkelt kan løse opp i muskelspenninger, slik at du får en mer behagelig og smertefri hverdag.

For deg som trener vil også en massasjepistol kunne bidra til forbedret restitusjon og mobilitet.

En massasjepistol passer faktisk perfekt å bruke før trening, da det vil øke blodgjennomstrømningen og gjøre kroppen mer forberedt på treningsøkten.

Dersom du bruker den etter trening vil du kunne løse opp i stramme muskler, og legge til rette for at du blir mindre støl i dagene som kommer.

Hva er vilkårene i denne testen?

I denne testen har vi vurdert massasjepistolene etter følgende kriterier:

 • Brukervennlighet.
 • Batteritid.
 • Maksimal behandlingsfrekvens.
 • Antall behandlingsfrekvenser.
 • Tilbehør og ekstra massasjehoder.
 • Amplitude.
 • Holdbarhet.
 • Støynivå

Hvor mye koster en massasjepistol?

Sammenlignet med mange andre treningsverktøy er prisnivået for massasjepistolene relativt lavt.

Enkelte modeller koster ikke mer enn omkring 1000 kroner, mens de dyreste utgavene gjerne har en prislapp på over 4000 – 5000 kroner.

Dersom du er villig til å legge ut mellom 2000 – 3000 kroner kan du få et svært solid produkt, som burde dekke behovet for de aller fleste bruksområdene.

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

 1. PerformanceGun - BEST I TEST
 2. MusclePain Massage Gun - BESTE BUDSJETTVALG
 3. Abilica MassageGun Pro
 4. PerformanceGun Pro
 5. Hyperice HyperVolt
 6. DHZ ReGun Home
 7. Master Fitness MG500
 8. Hyperice HyperVolt Plus

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

1. PerformanceGun

PerformanceGun - BEST I TEST

5
getfitness-badge
PerformanceGun

Produktbeskrivelse: Massasjepistolen PerformanceGun er en oppgradering av forgjengeren, og kan blant annet friste med lavere støynivå, bedre stabilitet og flere behandlingsfrekvenser.

Opprinnelig var PerformanceGun myntet på bedriftsmarkedet, men har nå endelig funnet veien til privatmarkedet - og både ekspertene og forbrukerne er svært fornøyde.

Denne massasjepistolen er utstyrt med hele 15 ulike frekvenser, slik at du enkelt kan justere belastningen slik at den passer deg og ditt behov.

I tillegg til dette har PerformanceGun mottatt mye skryt for å være svært stillegående, uten at dette har gått på bekostning av effekten.

PerformanceGun er utstyrt med et 12V oppladbart batteri, som er fulladet etter 1 time.
Brukstiden pr ladning er 3 timer, noe som alt i alt er mer enn overkommelig - men det finnes altså andre alternativer på markedet som holder noe lengre.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er 3000 støt per minutt, som er marginalt lavere enn toppmodellene fra DHZ og HyperIce - som typisk takler 3200 støt per minutt.
Uavhengig av dette er vi allikevel svært fornøyde med produktet, og det er svært få andre massasjepistoler som kan reklamere med hele 15 ulike behandlingsfrekvenser - dette liker vi!

Det medfølger også 5 ulike massasjehoder som enkelt kan byttes ut for å tilpasse behandlingen.

PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået.
Med svimlende 15 ulike frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Fordeler

 • Hele 15 behandlingsfrekvenser.
 • Benyttes av både eliteutøvere og kiropraktorer.
 • Stillegående.
 • Stabilt og holdbart design.
 • 5 utskiftbare massasjehoder.
 • Hurtiglader.

Ulemper

 • Kunne hatt enda høyere maksimal frekvens.

2. MusclePain Massage Gun

MusclePain Massage Gun - BESTE BUDSJETTVALG

4.9
getfitness-badge
MusclePain Massage Gun

Produktbeskrivelse: Kort oppsummert er denne massasjepistolen fra MusclePain et svært godt valg for deg som sliter med ømme og stive muskler.

Massasjepistolen leveres med hele 10 ulike hastighetsnivåer, slik at du enkelt kan tilpasse behandlingsfrekvensen etter deg og dine behov.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er hele 3200 slag pr minutt, og dersom behovet skulle melde seg kan du potensielt gjennomføre svært intensive massasjebehandlinger.

Selve produktvekten er svært lav (800 gram), og massasjepistolen sitter derfor lett i hånden - og selv ved lengre sesjoner opplevdes massasjepistolen som svært enkel å håndtere.

Støynivået er mer enn akseptabelt, og du kan enkelt sette deg ned foran TV-en mens du behandler de ømme og stive musklene.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på det oversiktlige og praktiske LED-displayet på baksiden av massasjepistolen.
Via denne hendige berøringsskjermen kan du enkelt justere behandlingsfrekvensen, og du får til enhver tid informasjon om hvor mye batteri du har igjen.

Som prikken over i-en leveres også MusclePain Massage Gun med en praktisk og letthåndterlig oppbevaringseske, som rommer alt du trenger av tilleggsutstyr!

Obs: Du kan lese hele vår detaljerte test av MusclePain Massage Gun her!

MusclePain Massage Gun er kort og godt et fantastisk valg for deg som vil ha en letthåndterlig og fleksibel massasjepistol. Vi har svært lite å utsette på massasjebehandlingen, og batteritiden er i ypperste klasse!

Fordeler

 • Svært god batteritid.
 • Lav produktvekt.
 • Gode variasjonsmuligheter.
 • Praktisk oppbevaringseske.
 • Stilrent design.
 • Oversiktlig LED-display med touch-skjerm.

Ulemper

 • Kunne hatt noe bedre slagdybde (amplitude)

3. Abilica MassageGun Pro

Abilica MassageGun Pro

4.9
Abilica MassageGun Pro

Produktbeskrivelse: Abilica MassageGun Pro er en rimelig massasjepistol, som passer perfekt for deg som enkelt vil kunne pleie ømme muskler etter en hard treningsøkt - uten at det trenger å koste skjorta.

Med Abilica MassageGun Pro kan du enkelt massere ulike muskelgrupper, og med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser kan du enkelt tilpasse behandlingen etter deg og ditt behov.

Med i pakken finner du også 5 utskiftbare massasjehoder, hvor hver av hodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene - slik at du får en god og variert massasje, som virkelig lindrer og løser opp i muskulaturen.

Det oppladbare batteriet leveres med tilfredsstillende kapasitet, og avhengig av behandlingsfrekvensen du benytter vil du kunne benytte massasjepistolen sammenhengende i 2-5 timer.

Det beste med denne massasjepistolen er nok allikevel prisen.
Med Abilica MassageGun Pro har Abilica produsert en svært god og fleksibel massasjepistol, som konkurrerer med de aller beste på markedet - uten at dette reflekteres i prisnivået.

Abilica MassageGun Pro er enkelt og greit et svært godt budsjettvalg for deg som vil ha en fleksibel og pålitelig massasjepistol.
Massasjepistolen leveres med hele 6 ulike behandlingsfrekvenser, de 5 utskiftbare massasjehodene er spesialtilpasset for de ulike muskelgruppene!

Fordeler

 • 6 behandlingsfrekvenser!
 • OK batteritid.
 • 5 utskiftbare massasjehoder.
 • Stillegående.

Ulemper

 • Maksimal frekvens kunne vært noe høyere.

4. PerformanceGun Pro

PerformanceGun Pro

4.9
PerformanceGun Pro

Produktbeskrivelse: PerformanceGun Pro er en oppgradert versjon av forgjengeren, PerformanceGun.

Denne massasjepistolen er spesielt utviklet for å tilby dyp og lindrende massasje, og med hele 16mm amplitude sikrer PerformanceGun Pro opptil 60% dypere massasje enn forgjengeren.

Vi i GetFitness setter også stor pris på fleksibiliteten som tilbys med denne massasjepistolen, og de 7 utskiftbare massasjehodene gjør at du enkelt kan tilpasse behandlingen til deg og din kropp.

Til tross for at PerformanceGun Pro ikke leveres med den høyeste frekvensen på markedet (maksimalt 2400 RPM), tilbyr den allikevel svært god behandling for ømme og stive muskler.
Nøkkelen ligger i amplituden, som i praksis sier noe om hvor dypt massasjepistolen klarer å massere.

Den høye amplituden til PerformanceGun Pro sikrer deg en dyp og god massasje, og behandlingen vil gi deg følelsen av en real Deep Tissue-massasje.

Selve brukstiden har vi også svært lite å utsette på - du kan benytte massasjepistolen sammenhengende i totalt 4-6 timer, og det tar kun 2-3 timer å lade den helt opp igjen.

På den negative siden skulle vi gjerne sett at behandlingsfrekvensen kunne justeres mellom noen flere nivåer, da PerformanceGun Pro tilbyr totalt 5 ulike frekvenser.

PerformanceGun Pro er kort og godt et solid premiumvalg for deg som har behov for en dyp og grundig massasje.
Med en amplitude på hele 16mm treffer massasjepistolen svært godt, og til tross for en kraftig motor er batteritiden mer enn tilfredsstillende.

Fordeler

 • Svært stillegående.
 • Mange massasjehoder.
 • Dyp og grundig massasje.
 • Kraftig motor.
 • God batteritid.

Ulemper

 • Kunne med fordel hatt flere behandlingsfrekvenser.

5. Hyperice HyperVolt

Hyperice HyperVolt

4.8
Hyperice Hypervolt

Produktbeskrivelse: Hyperice HyperVolt er en av de mest populære massasjepistolene på markedet. Massasjepistolen benyttes av både fysioterapeuter og hobbymosjonister verden over.

Produktet fremstår som enkelt å bruke, og kan stilles inn til 3 ulike behandlingsnivåer. Den maksimale støtfrekvensen er 3200 støt per minutt.

Den lave produktvekten fører til at massasjepistolen er svært enkel å håndtere. Det vil ikke oppleves som slitsomt med lengre behandlings-sesjoner!

HyperVolt vil bidra til å fremme blodsirkulasjonen, og passer derfor også godt til bruk før trening.

Utover dette leveres massasjepistolen med oppladbare batterier, og vi liker spesielt godt batteritiden. På 3 timer får du virkelig gjennomført en real massasje-sesjon!

Den anerkjente Quite Glide-teknikken gjør at HyperVolt gir fra seg lite støy. Dette setter vi pris på, og det er enkelt å føre en samtale mens behandling utføres.

Vi skulle for øvrig gjerne sett at massasjepistolen var utstyrt med mer enn 3 behandlingsfrekvenser. Dette blir rett og slett litt for lite til å spesialtilpasse behandlingen.

Fordeler

 • Lang batteritid.
 • 5 utskiftbare hoder.
 • 3 behandlingsfrekvenser.

Ulemper

 • Kunne hatt flere behandlingsfrekvenser.

6. DHZ ReGun Home

DHZ ReGun Home

4.7
DHZ ReGun Home

Produktbeskrivelse: DHZ ReGun Home er en massasjepistol som er svært godt egnet til hjemmebruk.

Massasjepistolen kan enkelt stilles inn til 3 ulike behandlingsfrekvenser.
Dette gir deg muligheten til å variere behandlingen og tilpasse den etter ditt eget behov.

ReGun Home har en kapasitet på hele 3200 støt pr minutt. Denne kapasiteten vil uten tvil øke blodgjennomstrømingen til musklene og gi deg en solid massasjebehandling.

Batteriet er oppladbart, og er estimert til å holde i ca 1 time av gangen.
Vi skulle gjerne sett at batteritiden var noe lengre. Til en så lav pris er vi allikevel svært fornøyd med dette produktet.

Generelt sett har vi likevel lite å utsette på ReGun Home, og på bakgrunn av den lave prisen er vi relativt tilfredse med kvaliteten på dette produktet.

ReGun Home leveres med 4 utskiftbare hoder, slik at du slipper å skaffe ekstradeler separat.

Fordeler

 • God pris!
 • 4 utskiftbare hoder.
 • Lang holdbarhet på produktet.

Ulemper

 • Kunne hatt lengre batteritid.
 • Litt få behandlingsfrekvenser.

7. Master Fitness MG500

Master Fitness MG500

4.6
Master Fitness MG 500

Produktbeskrivelse: Massasjepistolen MG500 leveres av Master Fitness, som er en anerkjent leverandør av treningsutstyr.

MG500 har hele 6 ulike behandlingsfrekvenser. Du kan derfor fininnstille frekvensen slik at den passer deg og ditt behov.

Batteriet er naturligvis oppladbart. Etter en oppladning holder batteriet i hele 5 timer.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er 3200 støt per minutt. Dette matcher faktisk toppmodellene fra DHZ og Hyperice!

Flere av brukerne har rapportert om at MG500 er svært stillegående. Flere trekker også frem at informasjonsdisplayet på baksiden av massasjepistolen er svært hendig.

Totalt følger det med 4 ulike massasjehoder slik at du enkelt kan tilpasse behandlingen.

Vi skulle med fordel sett at produktet ble levert med noen flere massasjehoder. På den andre siden er vi svært imponerte over batteritiden - som altså er 5 timer!

Fordeler

 • Mange behandlingsfrekvenser.
 • Stillegående.
 • Lang batteritid.
 • Innebygd display.

Ulemper

 • Kunne hatt flere utskiftbare massasjehoder.

8. Hyperice HyperVolt Plus

Hyperice HyperVolt Plus

4.4
hyperice hypervolt plus

Produktbeskrivelse: Hyperice HyperVolt Plus er en oppgradering av forgjengeren, Hyperice HyperVolt.

HyperVolt Plus er oppgradert med en sterkere motor, som fører til at massasjen blir kraftigere.

Denne massasjepistolen er et avansert verktøy som lindrer støle muskler. Samtidig bidrar den til bedre blodsirkulasjon.
Med HyperVolt Plus kan du enkelt massere ulike muskelgrupper, og produktet leveres med totalt 5 ulike massasjehoder.

HyperVolt Plus har fått skryt for å være produsert med høy kvalitet, og er egnet til både profesjonelle massører og hobbymosjonister.

Det oppladbare batteriet holder for øvrig kun i omkring 2,5 timer.
Dette er ulikt fra forgjengeren, som hadde en batteritid på 3 timer.

Fordeler

 • God batteritid.
 • 5 utskiftbare hoder.
 • 3 behandlingsfrekvenser.

Ulemper

 • Noe høyere pris enn andre massasjepistoler.
 • Generelt lite forskjell fra forgjengeren.

Lykke til med treningen!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!