Beste tannbleking: Disse er best i test

Tannbleking

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Er du på jakt etter den beste tannblekingen du kan ta hjemmefra? Da har du kommet til rett sted!

De aller fleste av oss vil vel helst ha et skinnende hvitt smil. Fargen vi har på tennene våre kan faktisk påvirke selvtilliten ganske så mye, og mange synes rett og slett at de har litt for gule tenner.

For det første. Det er helt normalt at tennene blir gulere med alderen. Strengt talt er det jo ikke helt naturlig om tennene er kritthvite gjennom hele livet.

Likevel er det mange som velger å bleke tennene for å få et litt hvitere smil. Det kan gjøre underverker for selvtilliten, og mange synes det ser litt penere ut med hvitere tenner.

Med mange ulike tannblekingsprodukter på markedet kan det være vanskelig å finne den beste tannblekingen. I vår test har vi tatt høyde for både pris, kundeanmeldelser, varighet på resultatet, eventuelle bivirkninger, komfort ved bruk og mer.

Les videre for å finne ut hvilken tannbleking som passer best for akkurat deg!

Beste tannbleking hjemme: Hvilke produkter er best?

Oppsummert er dette tannblekingsproduktene som inngår i vår test. Du kan lese mer om hvert produkt lenger ned i artikkelen!

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, gjennomfører vi en såkalt «meta-test». Dette innebærer at vi setter en vurdering for produktene basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Dentaworks Tannblekingssett

Dentaworks

getfitness-badge
Dentaworks Teeth Whitening
Antall behandlinger: 56 Tannskinner: Ja Fargekart: Ja Peroksidfri: Ja BPA-fri: Ja

Drømmer du om et hvitere smil? Da kan Dentaworks’ komplette tannblekingssett være løsningen for deg.

Komplett tannblekingssett

Med dette komplette settet kan du enkelt og effektivt fjerne misfarginger og flekker på tennene dine, og få hvitere tenner i løpet av kort tid.

I settet følger det med 20 ml tannblekingsgel som holder til 56 behandlinger. Kombinert med den fornuftige prisen kan du føle deg trygg på at de hvite tennene ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta.

I tillegg til tannblekingsgelen, følger det med 3 BPA-frie Dentaworks Soft-tannskinner, samt en oppbevaringsboks for skinnene. Du kan samtidig følge med på fremgangen med det medfølgende tannfargekartet.

Det følger naturligvis med en norsk bruksanvisning, med enkle og oversiktlige instruksjoner for hvordan du kommer i gang!

Utviklet gjennom 10 år

En av de største fordelene med Dentaworks er at tannblekingsgelen er utviklet gjennom over 10 års forskning og testing.

Resultatet er en tannblekingsgel som kundene faktisk er fornøyde med. Den pH-nøytrale og peroksidfrie formelen er samtidig skånsom for tennene og tannkjøttet, og passer for alle som vil ha hvitere tenner uten å skade tannkjøttet.

Gelen er 100% vegansk og fri for skadelige kjemikalier som BPA, TEA og parabener.

Kundenes erfaringer

Alt i alt ser det ut til at kundene er fornøyde med tannblekingssettet fra Dentaworks. La oss se på tilbakemeldingene fra noen av kundene.

Eli: «Kjempe bra produkt som virkelig gjør jobben! Kunne ikke vært mer fornøyd! Mange år siden jeg bleiket de, og de er fortsatt skinnende hvite!»

Cristina: «Har holdt på i over en uke nå og sakte men sikkert begynner jeg å se resultater.»

Dandy: «Jeg har brukt det noen dager nå, jeg ser resultatene komme men ikke så fort som jeg håpet på. Men det går absolutt i riktig retning.»

Oppsummert

Drømmer du om et hvitere smil, og ønsker en trygg og effektiv løsning som kan brukes hjemme, er Dentaworks definitivt verdt å prøve.

I det komplette settet følger det med både tannblekingsgel, skinner, oppbevaringsboks, fargekart og bruksanvisning!

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit

Hismile LED Teeth Whitening Kit
Antall behandlinger: 6 Tannskinner: Ja Fargekart: Ja Peroksidfri: Ja

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit er en innovativ tannblekingsløsning som kan gi en effektiv og rask bleking av tennene. Kitet leveres med en LED-lampe som kan gi enda raskere resultater!

Effektiv tannbleking

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit inneholder alt du trenger for å komme i gang med tannblekingen hjemmefra.

Tannblekingsgelen inneholder en spesiell blanding av ingredienser som effektivt fjerner flekker og misfarging på tennene dine. Hovedingrediensen, PAP, er et blekemiddel som vil kunne gi umiddelbare resultater.

I tillegg bruker settet LED-teknologi, som hjelper til med å aktivere formelen og gi deg enda bedre resultater.

Utviklet i samarbeid med tannleger

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit er helt trygt å bruke hjemme, og det har blitt testet og godkjent av tannleger.

Formelen er fri for skadelige kjemikalier, og LED-teknologien er designet for å være skånsom mot tennene dine. Om du følger instruksjonene som er oppgitt, er det liten risiko for bivirkninger!

Hvitere tenner på kort tid

Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit vil kunne gi deg hvitere tenner på bare 10 minutter. Resultatene varer i opptil 6 måneder, avhengig av livsstil og spisevaner.

Settet er enkelt å bruke, og du kan gjøre behandlingen hjemme når som helst på dagen. Hvis du ønsker en rask og effektiv måte å få hvitere tenner på, er Hismile PAP+ LED Teeth Whitening Kit et godt alternativ!

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips
Antall behandlinger: 14 Tannblekingsstrips: Ja Fargekart: Ja Peroksidfri: Ja

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips er en av markedets mest populære hjemmebehandlinger for tannbleking.

Profesjonelt utviklet

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips er en avansert tannblekingsløsning som er utformet for å gi deg et hvitere smil på en effektiv og praktisk måte.

Disse tannblekingsstripsene er svært enkle å bruke, og er en effektiv løsning for å fjerne misfarging og flekker på tennene. Produktet er utviklet i samarbeid med tannleger, og er helt trygt å bruke hjemme.

Effektiv tannbleking hjemmefra

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips er en ideell løsning for deg som ønsker å få hvitere tenner uten å måtte oppsøke en tannlege.

Tannblekingsstripsene gir en effektiv behandling, og flere rapporterer om gode resultater allerede etter noen få dager.

Stripsene er også svært enkle å bruke. Her er det bare å legge stripsene på tennene, og la dem sitte på i omtrentlig 30 minutter før du tar dem av.

Kundenes erfaringer

Jevnt over ser det ut til at forbrukerne er fornøyde med tannblekingsstripsene fra Smilelab. La oss se på noen av tilbakemeldingene.

Suzanna: «Veldig fornøyd. Bruker dette produktet en gang i året! Ser forskjell allerede etter første sett med strips.»

Lindie: «Positivt overrasket – det virker»

Selv om det er registrert en god del positive tilbakemeldinger, er det også noen som melder om at stripsene fra Smilelab ikke har gitt ønsket effekt.

Maisoon: «Jeg er ikke fornøyd med dette produktet, det har ingen effekt.»

Oppsummert

Smilelab Signature Teeth Whitening Strips er utviklet i samarbeid med tannleger, og er trygge å bruke hjemmefra.

Stripsene er belagt med en skånsom gel som ikke skader emaljen på tennene. Produktet er svært enkelt å bruke!

Dentaworks Tannblekingsstrips

Dentaworks Tannblekingsstrips

Dentaworks tannblekingsstrips
Antall behandlinger: 14 Tannblekingsstrips: Ja Fargekart: Ja Peroksidfri: Ja BPA-fri: Ja

DentaWorks tannblekingsstrips gir deg muligheten til å få et strålende hvitt smil på en skånsom og effektiv måte. Med den unike Active Oxygen Technology og peroksidfrie formelen, kan du trygt bleke tennene uten å bekymre deg for ising eller irritasjon.

Enkel behandling med strips

Behandlingen med stripsene er enkel, og kan selvfølgelig utføres hjemmefra. Med bare 20 minutter om dagen, vil du kunne se en forskjell allerede etter første behandling. Det beste resultatet får man etter omtrentlig 7 dager.

Stripsene er utviklet for å bleke både tennene og området mellom dem, slik at resultatet blir jevnt og uten flekker. I tillegg er stripsene forsterket med Aloe Vera og vitamin E for å beskytte og styrke tennene når de blekes.

Peroksidfrie strips

DentaWorks tannblekingsstrips er i tillegg 100% veganske og uten BPA, TEA og parabener. Her kan du føle deg trygg på at produktet er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt, og gelen i stripsene inneholder ikke peroksid.

I pakken følger det med 28 tannblekingsstrips, som holder til 14 behandlinger. Anbefalt behandlingstid er 7 dager. Her får du altså nok til 2 runder med tannbleking!

Oppsummert

Tannblekingsstripsene fra Dentaworks har en fornuftig pris, og anbefalt behandlingstid er kun 7 dager!

beconfiDent Teeth Whitening Pro Kit

beconfiDent Teeth Whitening Pro Kit

beconfiDent Teeth Whitening Pro Kit
Antall behandlinger: 10 Tannskinner: Ja Fargekart: Ja Peroksidfri: Ja

BeconfiDent Teeth Whitening Pro Kit er en tannblekingsløsning som er designet for å gi et effektivt resultat uten bruk av hydrogenperoksid.

Komplett tannblekingskit

Tannblekingskitet inneholder en blekningsgel med 4 aktive ingredienser. Gelen påføres på de formbare tannskinene, og om ønskelig kan du bruke etterbehandlingen som hjelper til å styrke og beskytte emaljen på lang sikt.

Med en kombinasjon av PAP, natriumbikarbonat, kokosulfat og Ferrous Gluconate, fungerer disse ingrediensene sammen for å gi best mulig blekningsresultater.

Effektive Ingredienser for Tannbleking

BeconfiDent Teeth Whitening Pro Kit inneholder 4 aktive ingredienser som sammen bidrar for å gi best mulig resultat.

PAP er en ingrediens som fungerer som et blekemiddel for tennene, mens natriumbikarbonat bidrar til å fjerne flekker og gi tennene en lysere farge.

Kokosulfat bidrar til å øke effektiviteten av de andre ingrediensene, og Ferrous Gluconate kan aktiveres med Beconfident LED-lampen som medfølger i pakken.

Etterbehandling med Protect and Repair Gel

Etter hver tannblekingsbehandling kan tennene føles sensitive og ha små emaljeskader. Derfor inkluderer BeconfiDent Teeth Whitening Pro Kit en etterbehandling med Protect and Repair Gel.

Dette er en gel som bidrar til å redusere følsomheten til tennene etter hver behandling. Samtidig styrker den emaljen på lengre sikt.

Protect and Repair Gel inneholder Hydroxylapatite (flytende kalsium) og natriummonofluorfosfat (Fluor 920 ppm F-), som kan bidra til å reparere små emaljeskader og gi tennene økt glans.

Oppsummert

BeconfiDent Teeth Whitening Pro Kit er et komplett tannblekingssett som inneholder det du trenger for å komme i gang med tannblekingen hjemmefra!

Slik får du best mulig resultat

DentaWorks tannbleking erfaringer

Hvem vil vel ikke få best mulig resultat fra tannblekingen? Velg et godt produkt, og følg disse tipsene – da øker du sjansen for et godt resultat!

1. Velg riktig produkt

Det finnes ulike typer tannblekingsprodukter på markedet, inkludert tannblekingsstrips, geler, pensler og tannblekingssett. Velg det produktet som passer best for deg og dine behov.

For eksempel er det veldig enkelt å bleke tennene med skinner, mens strips er mye mer diskrete mens de sitter på tennene.

2. Rengjør tennene først

Før du begynner med tannblekingen bør du sørge for at tennene dine er rene og frie for plakk.

Puss tennene grundig og bruk tanntråd for å fjerne eventuelle matrester mellom tennene.

3. Unngå enkelte matvarer

I perioden hvor du bleker tennene bør du unngå mat og drikke som kan misfarge tennene dine. Eksempler på mat og drikke som kan misfarge tennene er kaffe, te, rødvin og tobakk.

For best mulig resultat bør du også unngå disse matvarene en stund etter du er ferdig med blekingen.

4. Ha tålmodighet

Tannbleking kan ta tid og resultatene vil ikke alltid være synlige etter kun et par behandlinger. Følg bruksanvisningen nøye og vær tålmodig. Det kan ta flere uker før du ser betydelige resultater.

5. Ikke overdriv

Overbleking kan føre til tannskader og økt sensitivitet (ising i tennene). Følg bruksanvisningen nøye og ikke bruk produktet mer enn anbefalt.

6. Oppsøk tannlegen

Om du opplever noen form for smerte eller ubehag etter å ha bleket tennene, eller hvis resultatene ikke blir som forventet, bør du oppsøke tannlegen for råd og veiledning.

Hvor lenge varer resultatet?

Varigheten av resultatet vil avhenge av flere faktorer. Her spiller både blekingsmetode, livsstil og tannhygiene inn.

Vanligvis vil resultatet fra tannblekingen vare fra noen måneder til 1 – 2 år. Desto lavere konsentrasjonen av blekemiddel er, desto kortere vil resultatet vare.

Om du har valgt å bleke tennene profesjonelt hos tannlegen kan du forvente at resultatet varer litt lenger enn om du hadde bleket tennene hjemme. Årsaken er at konsentrasjonen av blekemiddel ofte er høyere hos tannlegen.

Tannbleking hjemme: Fordeler og ulemper

Det er både fordeler og ulemper med å bleke tennene hjemmefra.

Dette er fordelene

  • Pris: Tannbleking for hjemmebruk er generelt billigere enn profesjonelle tannblekingsbehandlinger utført av tannleger eller tannhelsepersonell.
  • Tilgjengelighet: Tannbleking fås kjøpt både på nett og i butikk. Mye enklere enn å bestille time hos tannlegen!
  • Komfort: Du kan bleke tennene dine akkurat når og hvor du selv måtte ønske.
  • Enkelt: De fleste tannblekingsprodukter for hjemmebruk er enkle å bruke, og kommer med detaljerte instruksjoner.

Dette er ulempene

  • Risiko for tannskader: Hvis blekingsproduktet brukes feil, eller hvis det brukes for ofte, kan det skade tennene.
  • Begrenset effekt: Tannbleking for hjemmebruk har ofte en lavere konsentrasjon av blekemiddel, noe som kan gi begrenset effekt i forhold til profesjonelle tannblekingsbehandlinger.
  • Misfarging kan komme tilbake: Hvis du ikke endrer livsstilen eller bedrer tannhygiene kan tennene dine misfarges igjen etter en tannbleking.
  • Tidkrevende: Det kan potensielt ta flere uker før du begynner å se resultater fra tannblekingen.

Tannbleking: Ofte stilte spørsmål

down-arrow Hva er den beste tannblekingen?

I vår gjennomgang av de beste tannblekingsproduktene har vi valgt å rangere Dentaworks på topp.

Kundene er svært fornøyde med tannblekingssettet fra Dentaworks, og det er nok til hele 56 behandlinger i pakken!

down-arrow Hvordan fungerer tannbleking?

Tannbleking hjemmefra fungerer ved at en blekemiddelgelé påføres på tennene og sitter der i en bestemt tid for å fjerne misfarging.

Det mest vanlige er å bruke tannblekingsstrips, eller en tannskinner. Ved bruk av tannskinner påføres det en gel på tannskinnene.

down-arrow Kan tannbleking skade tennene?

Om du bleker tennene ofte kan det slite på emaljen slik at den blir tynnere. Har du høye tannhalser vil du samtidig kunne få problemer med ising i tennene.

Produktene i vår gjennomgang er peroksidfrie, og dermed mer skånsomme mot tennene. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med tannlege før du går i gang med tannbleking hjemmefra.

down-arrow Hvor mye koster tannbleking?

Tannblekingsproduktene i vår gjennomgang koster fra omtrentlig 400 kroner, til litt over 1000 kroner.

down-arrow Hvor lenge varer resultatet?

Hvor lenge resultatet fra tannblekingen varer vil variere basert på hvilket produkt du har kjøpt.

De fleste produktene gir et resultat som minimum varer fra 2 – 3 måneder.

Kilder

Avatar

Hege V

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.