Massasjestol Test 2023: Disse anbefaler vi

Massasjestol Test

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

En massasjestol vil gi deg muligheten til å få god og lindrende massasje rett fra din egen stue. Hvilken massasjestol har vi kåret til best i test?

Ulike massasjeprodukter har i løpet av den siste tiden blitt svært populære.

Massasjestoler er intet unntak. Det ser rett og slett ut til at flere og flere innser at man ikke nødvendigvis trenger å betale dyrt hos en terapeut hver gang man vil ha en liten behandling.

Sammenlignet med massasjepistoler vil en massasjestol gi langt mer grundig og lindrende behandling. En massasjestol er derfor et godt valg for deg som vil få en behagelig fullkroppsmassasje rett fra ditt eget hjem.

Ulempen med massasjestolene er for øvrig at prisnivået er relativt høyt. Vi har derfor satt sammen denne testen for å hjelpe deg på veien mot å finne en god massasjestol. Hvilken massasjestol har vi kåret til best i test?

Test av massasjestoler: Våre anbefalinger

Oppsummert er dette rangeringen i vår test. Du kan lese mer om hver massasjestol lenger ned i artikkelen!

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.

 1. BEST I TEST - Mazzetti Pro
 2. BESTE PREMIUMVALG - Witt Premium Smart 3D
 3. inSPORTline Dugles
 4. inSPORTline Marvyn

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, gjennomfører vi en såkalt «meta-test». Dette innebærer at vi setter en vurdering for produktene basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

1. Mazzetti

BEST I TEST - Mazzetti Pro

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Mazzetti Pro Test
Antall massasjeputer: 80 Antall massasjekuler: 24 Varmefunksjon: 40 - 50°C Automatiske massasjeprogrammer: 8 Manuelle massasjeprogrammer: 16 Effekt: 150 W Produktvekt: 123 kg Maksimal brukervekt: 200 kg

Mazzetti Pro er en oppgradering av forgjengeren, og skuffer virkelig ikke. Dette er en massasjestol med gjennomgående høy kvalitet.

80 velplasserte massasjeputer

Mazzetti Pro Massasjestol leveres med svimlende 80 velplasserte massasjeputer. Disse gir mulighet for å få en god kompresjonsmassasje, og her får du behagelig og lindrende massasje til hele kroppen.

Massasjeputene er nøye plassert slik at muskelgruppene som typisk blir stive og støle får god behandling. Putene er sentrert ved både skuldrene, nakken, ryggen og bena. I tillegg finner du også noen puter nede ved føttene.

Totalt sett gir dette en god kompresjonsmassasje for hele kroppen. Det liker vi!

I tillegg til dette er Mazzetti Pro utstyrt med 24 innebygde massasjekuler. Likt som med massasjeputene er også disse jevnt fordelt i stolen. Dette gir god massasje fra mange ulike vinkler, og helhetlig vil Mazzetti Pro gjøre en svært god jobb med å massere stive og ømme muskler!

24 ulike programmer på massasjestolen

Vi i redaksjonen setter stor pris på at Mazzetti Pro leveres med både automatiske og manuelle massasjeprogrammer. I vår massasjestol test skiller Mazzetti Pro seg spesielt ut når det kommer til utvalg av programmer. Her finner du 8 automatiske og 16 manuelle programmer!

Om du velger å benytte deg av de automatiske programmene finner du et godt utvalg blant de ulike modusene. Vi nevner blant annet enkel massasje, kontormodus, smertelindring, energimodus og søvnmodus.

Her får du i praksis mange valgmuligheter slik at du kan tilpasse massasjen etter ditt eget behov. Lange dager på jobben? Da anbefaler vi kontormodusen som vil mykne opp i stive og støle muskler.

Eller vil du kanskje bare slappe av og kose deg med en rolig og behagelig massasje? Da er søvnprogrammet et perfekt valg.

Behagelig varmefunksjon

Som så mange andre massasjestoler leveres også Mazzetti med støtte for oppvarming. Varme-elementene er plassert rundt muskulaturen i rygg og underkropp, og denne behandlingen passer spesielt godt for deg som vil mykne opp i muskulaturen og øke blodgjennomstrømningen.

Oppvarmingsfunksjonen støtter en temperatur fra 40 – 50°C.

En av de mest brukervennlige massasjestolene

Man skal lete lenge før man finner en mer brukervennlig massasjestol enn Mazzetti. Her har produsenten virkelig hatt forbrukerne i fokus, og resultatet blir en massasjestol som er enkel å forholde seg til.

Det første vi bemerker oss er det hendige betjeningspanelet. Her kan du administrere alle funksjonene på massasjestolen, og du finner hurtigtaster for både modus, hastighet og varmefunksjon.

Via betjeningspanelet kan du også enkelt justere vinkelen på massasjestolen. Dette passer perfekt når du vil lene deg godt tilbake og bare slappe av. Prøv gjerne også Zero Gravity-funksjonen, som vil løfte bena dine opp slik at kroppen ligger horisontalt.

Den innebygde Full Body Scan-funksjonen er også svært nyttig. Denne funksjonen vil automatisk tilpasse behandlingen til personen som sitter i massasjestolen. I tillegg setter vi stor pris på den innebygde Bluetooth-tilkoblingen. Med denne kan du enkelt koble mobiltelefonen din til de integrerte høyttalerne og høre god musikk mens behandlingen pågår.

Mazzetti leveres naturligvis også med en egen fjernkontroll for enkel endring av program og lignende.

Høy maksimal brukervekt

Massasjestoler tar en del plass, og Mazzetti er intet unntak. Massasjestolen er 126 cm lang, 79 cm bred og 117 cm høy.

Produktvekten er likevel ikke urimelig høy. Stolen veier totalt 123 kilo, og har en maksimal brukervekt på hele 200 kg. Her kan alle få en god og lindrende massasje!

Kort oppsummert

Mazzetti er et godt valg for deg som er opptatt av både pris og kvalitet. De forhåndsinstallerte massasjeprogrammene er svært praktiske, og helhetsinntrykket er svært godt!

Fordeler

 • Mange massasjeputer og -kuler.
 • Godt utvalg av massasjeprogrammer.
 • Høy maksimal brukervekt.
 • Varmefunksjon.
 • Brukervennlig betjeningspanel.
 • Zero Gravity-funksjon.
 • Innebygde høyttalere.
 • Transporthjul.

Ulemper

 • Litt høyere pris enn enkelte andre modeller.

2. Witt Premium Smart 3D

BESTE PREMIUMVALG - Witt Premium Smart 3D

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Witt Premium Smart 3D
Antall massasjeputer: 60 Varmefunksjon: 40 - 50°C Bluetooth-høyttalere: Ja Automatiske massasjeprogrammer: 8 Effekt: 220 W Produktvekt: 168 kg

Man skal lete lenge før man finner en mer gjennomført massasjestol enn Witt Premium Smart 3D. Her er det høy kvalitet i alle ledd!

Leveres med hele 60 massasjeputer

Det første vi bemerker oss er at Witt Premium Smart 3D leveres med svimlende 60 massasjeputer. Dette blåser så godt som alle konkurrentene av banen, og her får man enkelt og greit knallgod massasje til hele kroppen.

Når du setter deg i stolen vil den automatiske Body Scan-funksjonen tilpasse behandlingen etter din høyde, kroppsfasong og vekt. Dette sikrer at punktbehandlingen kan gjennomføres så nøyaktig som overhodet mulig.

Samtidig finner man 8 forhåndsinstallerte programmer på massasjestolen. Her er det godt utvalg, med alt fra hard til myk og lindrende massasje.

 • Rygg og korsrygg. Dette programmet vil fokusere på rygg og korsrygg. Perfekt for deg som sliter med ømme og stive muskler i disse områdene.
 • Nakke og skuldre. Spesialtilpasset program for stiv muskulatur i nakke og skuldre.
 • Skånsom for ryggen. Nok et program som passer godt for deg med ryggproblemer. Massasjen er rolig og skånsom.
 • Hele kroppen. Perfekt alternativ dersom du ikke har noen konkrete problemområder og bare vil ha en real fullkroppsmassasje.
 • Avslappende. Det avslappende programmet gjør godt etter en hard dag på jobben. Her er det fort gjort å sovne!
 • Komfortabel. Litt mer trykk enn det avslappende programmet, men fortsatt rolig og behagelig.
 • Full kompresjon. Her benyttes samtlige av de 60 massasjeputene. Solid lufttrykksmassasje!
 • Rask. Godt egnet når du har dårlig tid. Rask og enkel massasje!

I tillegg til dette kan du også enkelt justere massasjehastigheten mellom hele 5 ulike nivåer. Intensiteten kan justeres mellom 3 nivåer.

Vi i redaksjonen setter også stor pris på den smarte SL-formen. Den L-formende kurven sikrer en god og avslappende stilling, men S-kurven sørger for at ryggraden holdes i rett posisjon under hele behandlingen.

Til sist nevner vi også Zero Gravity-funksjonen. Denne kan enkelt aktiveres via fjernkontrollen, og vil i praksis føre bena dine opp på høyde med brystet. Behagelig!

Varmefunksjonen gir ekstra lindring

Witt Premium Smart 3D leveres naturligvis med innebygd varmefunksjon. Denne er spesielt godt egnet for å løsne opp i stram og stiv muskulatur.

Temperaturen kan stilles inn til 40 – 50°C.

Innebygde høyttalere i massasjestolen

Witt Premium Smart 3D er så absolutt en brukervennlig massasjestol.

Hodestøtten kan enkelt justeres etter deg og din kropp, og ved armlenene finner du et hendig kontrollpanel. Her finner du hurtigknapper for å justere posisjon av både ryggstøtte og ben, samtidig som du enkelt kan aktivere Zero Gravity-funksjonen.

Om ønskelig kan du også benytte deg av den innebygde stemmestyringen. Dette har vi ikke sett på noen andre massasjestoler, og er et stort pluss i vår test. I tillegg nevner vi også de innebygde Bluetooth-høyttalerne. Her er det enkelt å sette på litt god musikk mens behandlingen pågår!

Robust konstruksjon

Selve konstruksjonen har vi lite å utsette på. Rammen fremstår som svært robust, og så godt som alle kan benytte seg av denne massasjestolen.

Med en så kraftig ramme kommer man likevel ikke unna at massasjestolen får en litt høy egenvekt. Stolen veier totalt 168 kg, og er relativt stor sammenlignet med mange andre massasjestoler.

Kort oppsummert

Witt Premium Smart 3D er valget for deg som er opptatt av kvalitet i alle ledd. Her får du alt du trenger av smarte funksjoner, og de 60 luftputene vil gi knallgod kompresjonsmassasje!

Fordeler

 • 60 massasjeputer.
 • Zero Gravity-funksjon.
 • Innebygde høyttalere.
 • Stemmestyring.
 • Brukervennlig.
 • Mange programmer.
 • Enkel betjening.

Ulemper

 • Litt høy pris.
 • Høy vekt.
 • Massasjestolen er ganske stor.

3. inSPORTline Dugles

inSPORTline Dugles

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
insportline dugles massasjestol
Antall massasjeputer: 28 Antall massasjekuler: 7 Varmefunksjon: 40 - 50°C Automatiske massasjeprogrammer: 6 Manuelle massasjeprogrammer: 3 Effekt: 150 W Produktvekt: 88 kg Maksimal brukervekt: 120 kg

Massasjestolen Dugles leveres av den kjente produsenten inSPORTline, som har lang erfaring med produksjon av treningsapparater.

Ikke like mange massasjeputer som konkurrentene

inSPORTline Dugles leveres med 28 innebygde massasjeputer. Disse putene vil sikre god kompresjonsmassasje, og de er strategisk plassert slik at hele kroppen blir behandlet.

Videre har inSPORTline Dugles mottatt skryt for at massasjeputene gir godt trykk. Samtidig kan du enkelt velge om massasjen skal utføres på hele kroppen, eller eksempelvis kun i bena eller i ryggen.

Denne massasjestolen leveres også med 7 innebygde massasjehoder. Dette er ikke på nivå med de aller beste premium-modellene på markedet, som typisk leveres med over 20 massasjekuler. Resultatet blir at massasjen med kulene ikke vil føles like omfattende som for enkelte andre modeller.

På den positive siden setter vi likevel pris på at massasjestolen automatisk registrerer skulderområdet til personen som sitter i den. Denne funksjonen sikrer at både massasjeputene og -hodene automatisk posisjoneres slik at massasjen blir så god som mulig.

Via fjernkontrollen kan du også stille inn massasjestolen til å utføre 5 ulike massasjetyper. Massasjetypene som tilbys er shiatsu, kna-massasje, flex-massasje, knekk-massasje og kombinert kna- og flex-massasje.

Lar deg velge mellom 9 massasjeprogrammer

inSPORTline Dugles leveres med totalt 9 massasjeprogrammer. 6 av disse massasjeprogrammene er automatiske, mens de resterende 3 programmene er manuelle.

Blant de 6 automatisk massasjeprogrammene finner du moduser for både lindrende massasje, komfort-massasje, lett massasje, rask massasje, samt massasje for både underkropp og overkropp.

I praksis gir dette et godt utvalg, og du kan enkelt finne et massasjeprogram som passer deg og ditt behov.

Om man ser på kompresjonsmassasjen får du også visse valgmuligheter. Her kan du enkelt stille inn om kompresjonsmassasjen skal utføres på overkroppen, underkroppen eller hele kroppen.

Infrarød varmekilde i massasjestolen

Likt som de fleste andre massasjestoler på markedet har også inSPORTline Dugles egen varmefunksjon. Den infrarøde varmekilden i stolen gir en maksimal temperatur på 40 – 50°C. Dette er på nivå med de beste premium-modellene på markedet!

Oppvarmingsfunksjonen vil bidra til å løsne opp i stive og støle muskler, og øker samtidig blodtilførselen til musklene.

Egen fjernkontroll følger med

inSPORTline Dugles gir deg relativt mange valgmuligheter når det kommer til massasjeprogrammer og andre innstillinger. Vi i redaksjonen setter pris på at det følger med en egen fjernkontroll, men vi skulle gjerne sett at denne var litt enklere å betjene.

Med alle de tilgjengelige innstillingene blir det rett og slett litt for mye å forholde seg til på en så liten fjernkontroll. Det er veldig mange knapper, og teksten blir så liten at den nesten er vanskelig å lese.

På den positive siden setter vi likevel pris på at fjernkontrollen leveres med et lite og hendig LED-display. Dette displayet viser hvilke innstillinger som er satt opp, slik at du enkelt kan se hva slags modus massasjestolen er i til ethvert tidspunkt.

Med fjernkontrollen kan du også aktivere Zero Gravity-modusen. Denne funksjonen gir en simulert følelse av vektløshet ved at bena heves opp, slik at de er på linje med resten av kroppen. Behagelig!

Slitesterkt kunstlær-materiale

Om man ser på selve størrelsen til inSPORTline Dugles kommer det ingen overraskelser. Størrelsen er gjennomsnittlig når man ser den i sammenheng med andre massasjestoler, og egenvekten er 88 kg.

Det slitesterke kunstlær-materialet sikrer også at kledningen ikke blir slitt i løpet av kort tid, og man unngår de klassiske slitemerkene på armlenene.

Vi skulle for øvrig gjerne sett at den maksimale brukervekten var litt høyere, da inSPORTline Dugles kun takler en brukervekt på 120 kg.

Kort oppsummert

inSPORTline Dugles gir mange gode valgmuligheter for ulike massasjeprogrammer, og med hele 28 massasjeputer vil kompresjonsmassasjen føles jevn og behagelig.

Vi skulle likevel gjerne sett at det var litt enklere å betjene massasjestolen via fjernkontrollen, og vi savner flere massasjekuler.

Fordeler

 • Mange massasjeputer.
 • Zero Gravity-funksjon.
 • 6 automatiske programmer.
 • Automatisk tilpasning av massasjeputene.
 • Varmefunksjon.

Ulemper

 • Litt rotete fjernkontroll.
 • Kunne hatt flere massasjehoder.
 • Litt lav maksimal brukervekt.

4. inSPORTline Marvyn

inSPORTline Marvyn

3.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
inSPORTline Marvyn
Antall massasjeputer: 28 Antall massasjekuler: 6 Varmefunksjon: 40 - 50°C Automatiske massasjeprogrammer: 5 Manuelle massasjeprogrammer: 3 Effekt: 150 W Produktvekt: 81 kg Maksimal brukervekt: 100 kg

inSPORTline Marvyn minner på mange måter om søstermodellen, inSPORTline Dugles. Er helhetsinntrykket like godt for denne stolen?

28 massasjeputer i stolen

Likt som søstermodellen leveres også inSPORTline Marvyn med 28 massasjeputer. Dette sikrer god massasje over hele kroppen, og vi setter stor pris på at inSPORTline har fordelt massasjeputene jevnt utover alle de store muskelgruppene.

Sammenlignet med inSPORTline Dugles har likevel Marvyn noen færre massasjekuler, men til gjengjeld støttes de samme massasjetypene.
De støttede massasjetypene er henholdsvis shiatsu, kna-massasje, knekk-massasje, flex-massasje og kombinert kna- og flex-massasje.

Massasjetypene kan enkelt velges via den innebygde fjernkontrollen, som kommer i litt enklere format enn søstermodellen.

5 automatiske massasjeprogrammer

inSPORTline Marvyn leveres med totalt 8 massasjeprogrammer. 3 av massasjeprogrammene er manuelle, mens de resterende 5 programmenere er helautomatiske.

De 5 automatiske programmene er komfort, avslapning, trykkreduksjon, nakke / skuldre og rygg / midje.

Sammenlignet med mange andre modeller finner man altså ikke like godt utvalg av automatiske massasjeprogrammer. Programmene for nakke / skuldre og rygg / midje kan strengt talt heller ikke kalles egne programmer. I praksis er dette kun innstillinger som gjør at du kan slå av eller på massasjeputene i deler av stolen.

Utover dette kan du velge mellom 3 ulike kompresjonsmassasjer, samt 3 massasjehastigheter og -intensiteter.

Varmefunksjon inntil 40 – 50°C

Til tross for at inSPORTline Marvyn ikke er av de mest funksjonsrike massasjestolen på markedet leveres den likevel med innebygd varmefunksjon.

Som så godt som alle andre massasjestoler gir varmefunksjonen en temperatur på 40 – 50°C. Dette er tilstrekkelig og står til forventning!

Enkelt å endre mellom innstillingene

Som nevnt er inSPORTline Marvyn en relativt enkel massasjestol, og dette reflekteres heldigvis også i brukervennligheten.

Fjernkontrollen fremstår som enkel å bruke, og det er relativt få knapper å forholde seg til. Det praktiske LED-displayet gir også oversikt over nåværende innstillinger og temperatur for varmefunksjonen.

Vi i redaksjonen setter også pris på Zero Gravity-funksjonen, som i praksis vil legge hele kroppen din horisontalt. Behagelig!

Brukervekten er for lav

Vi er ikke like imponerte over konstruksjonen til inSPORTline Marvyn. Materialene er riktig nok kledd i et slitesterkt syntetisk materiale, noe som vil gi god beskyttelse mot bruksslitasje over tid.

Selve konstruksjonen kunne likevel vært mer stabil. inSPORTline Marvyn takler en brukervekt på kun 100 kilo. Samtidig er faktisk egenvekten relativt høy, da stolen veier hele 81 kg.

Massasjestolen har altså en høy vekt, men den takler likevel ikke særlig tung belastning. Dette gis det trekk for i vår test!

Kort oppsummert

inSPORTline Marvyn er en enkel massasjestol som passer godt for deg som veier under 100 kilo.

Stolen leveres med mange massasjeputer, men vi savner flere massasjeprogrammer og massasjekuler.

Fordeler

 • Mange massasjeputer.
 • Zero Gravity-funksjon.
 • Varmefunksjon.
 • 5 massasjetyper.

Ulemper

 • Kunne hatt flere massasjeprogrammer.
 • Få massasjehoder.
 • Lav maksimal brukervekt.

Andre anbefalte massasjeprodukter

Massasje er ikke bare behagelig. Det kan gjøre underverker for ømme og stive muskler, og faktisk motvirke skader på sikt. Om du trener mye kan ulike massasjeprodukter også være et nyttig verktøy for å varme opp, eller eventuelt roe ned musklene etter en intens treningsøkt.

Ta gjerne en titt på artiklene under for å få inspirasjon til nye massasjeprodukter som kan bidra til mykere og mindre støle muskler.

Massasjestol: Vilkår i testen

Massasjestol

Funksjonsnivå: Mange massasjestoler har langt flere avanserte funksjoner enn andre massasjeprodukter på markedet.

Ofte finner man støtte for både trykk-, shiatsu-, vibrasjons- og punktmassasje.

De mest brukervennlige utgavene leveres også gjerne med egen fjernkontroll og et oversiktlig betjeningspanel. Enkelte støtter til og med tilkobling via Bluetooth!

I vår test gis produktet et stort pluss dersom massasjestolen tilbyr et bredt utvalg av funksjoner.

Hastighet

Hastighetsinnstillinger: Generelt sett er det positivt dersom massasasjestolen gir deg muligheten til å tilpasse behandlingen mellom ulike hastighetsinnstillinger.

Dette fører i praksis til at du kan variere behandlingen basert på hvor hard massasje du vil ha. Topp for deg som kan like både hard og myk massasje!

Innebygde programmer

Innebygde programmer: De fleste massasjestoler har støtte for at man kan skifte mellom ulike behandlingsprogrammer.

Disse programmene er ofte spesielt tilpasset ulike behov, og vi setter stor pris på om utvalget er bra.

Det er for øvrig store variasjoner mellom de ulike massasjestolene. Enkelte av modellene har rikelig med programmer, mens andre kun har noen få.

Massasjeputer

Massasjeputer: Det er store variasjoner mellom de ulike massasjestolene når man ser på antall massasjeputer.

Generelt sett vil flere massasjeputer gi bedre og mer lokalisert massasje til de ulike muskelgruppene.

Massasjeputene blir i praksis benyttet for å gi kompresjonsmassasje, og typisk plassert rundt de store muskelgruppene.

Varmefunksjon

Varmefunksjon: Det er ikke spesielt behagelig å få dyp massasje når muskulaturen er kald.

De aller fleste massasjestolene leveres derfor med innebygd varmefunksjon. Dette kan bidra til at du får løsnet opp i anspente og stive muskler, samtidig som det kan gi smertereduksjon ved muskulære plager.

Varmefunksjonene gir typisk en temperatur på 40 – 50°C.

Størrelse

Størrelse: Det er selvfølgelig viktig å vurdere hvor stor massasjestol man har behov for.

Generelt sett tar en massasjestol litt mer plass enn en vanlig stressless-stol.

Her bør du derfor vurdere hvor mye plass du har til rådighet, samtidig som du også bør sørge for at du har god plass i selve stolen.

Vekt

Maksimal brukervekt: Alle massasjestoler har en maksimal brukervekt.

For å sikre at du faktisk får nytte av massasjestolen er det derfor viktig at du sjekker dette punktet.

Tenk også over om det er andre som skal bruke massasjestolen, og ha gjerne litt ekstra margin på den maksimale brukervekten.

Pris

Pris: Sammenlignet med andre massasjeprodukter har massasjestolene en relativt høy prislapp.

Dette er for øvrig ikke overraskende, da massasjestolene også er langt mer avanserte enn de andre produktene på markedet.

En massasjestol koster typisk fra 20.000 – 60.000 kroner, og prisen varierer i stor grad basert på funksjonsnivået.

FAQ – Ofte Stilte Spørsmål

down-arrow Hvilken massasjestol er best i test?

I vår test av massasjestoler har vi kåret Mazzetti til best i test.

Dette er et godt valg for deg som er opptatt av både pris og kvalitet, og helhetsinntrykket er svært godt!

down-arrow Hvor mye koster en massasjestol?

Prisnivået for massasjestoler er relativt høyt.

Dette er avanserte produkter som er relativt kostbare å produsere.

De rimeligste budsjettvalgene koster gjerne fra 10.000 kroner og oppover. Er du ute etter god kvalitet bør du som et minimum regne med å betale 20.000 – 30.000 kroner.

De mest kostbare premium-modellene koster ofte langt mer enn dette, helt opp til 100.000 kroner.

down-arrow Tar en massasjestol mye plass?

Sammenlignet med mange andre massasjeprodukter tar en massasjestol relativt stor plass.

Du kan i praksis sammenligne det med en litt stor stressless. Plassbehovet er med andre ord ikke enormt, og du kan alltids bytte ut stressless-stolen med en massasjestol!

down-arrow Hvor mye veier en massasjestol?

Massasjestoler veier relativt mye.

De har gjerne en vekt fra 60 kg til godt over 100 kg. Ofte er produktvekten et godt mål på hvor stabil konstruksjonen er.

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.