PerformanceGun Test – Ypperlig for støle muskler!

PerformanceGun Test

PerformanceGun føres for øyeblikket av den norske leverandøren MyStuff. Hvor god er denne massasjepistolen, og hvor godt egnet er den til stive og støle muskler?

Kort oppsummert

PerformanceGun - BEST I TEST

5
getfitness-badgePerformanceGun Test

Massasjepistolen PerformanceGun er en oppgradering av forgjengeren, og kan blant annet friste med lavere støynivå, bedre stabilitet og flere behandlingsfrekvenser.

Opprinnelig var PerformanceGun myntet på bedriftsmarkedet, men har nå endelig funnet veien til privatmarkedet - og både ekspertene og forbrukerne er svært fornøyde.

Denne massasjepistolen er utstyrt med hele 15 ulike frekvenser, slik at du enkelt kan justere belastningen slik at den passer deg og ditt behov.

PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået.
Med svimlende 15 ulike frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Fordeler

  • Hele 15 behandlingsfrekvenser.
  • Benyttes av både eliteutøvere og kiropraktorer.
  • Stillegående.
  • Stabilt og holdbart design.
  • 5 utskiftbare massasjehoder.
  • Hurtiglader.

Ulemper

  • Kunne hatt enda høyere maksimal frekvens.

Praktisk reiseveske

PerformanceGun leveres med en hendig og praktisk reiseveske, slik at du alltid kan ta med deg massasjepistolen hvor enn du skal.

Reisevesken er akkurat stor nok til at du får plass til det meste av utstyret, og er ikke større enn at du enkelt kan putte den i sekken når du skal ut på farten.

For å hindre at massasjepistolen får riper og andre skader er innsiden av reisevesken belagt med et mykt og skånsomt materiale.

Vi skulle for øvrig ønske at vi fikk plass til alt av utstyret, da de ekstra massasjehodene som følger med rett og slett ikke får plass i reisevesken.

Benyttes av profesjonelle fotballspillere og kiropraktorer

Som et ekstra kvalitetsstempel bør det trekkes frem at PerformanceGun aktivt blir benyttet både av profesjonelle fotballspillere og kiropraktorer.

Klinikken Eureka Kiropraktikk har selv uttalt seg om massasjepistolen, og de er så fornøyde med resultatene at de har valgt å utstyre det interne behandler-teamet for X Games-utøverne med massasjepistolen.

Èn av kiropraktorene hos Eureka Kiropraktikk uttaler blant annet:

«Den mest stillegående og beste massasjepistolen jeg har brukt. Enheten brukes på klinikken og av vårt behandler-team på X Games, for behandling av de norske utøverne.»

Utover dette nevnes det også at profesjonelle fotballspillere i Eliteserien har valgt å benytte seg av PerformanceGun, og man kan vel derfor trygt si at forventningene til dette produktet er relativt store.

Hvor godt masserer PerformanceGun?

PerformanceGun er utstyrt med hele 15 forskjellige behandlingsfrekvenser, og du kan dermed enkelt justere belastningen etter deg og ditt behov.

Når man ser på den maksimale behandlingsfrekvensen, altså hvor mange støt massasjepistolen klarer å gi fra seg per minutt, ser man at PerformanceGun takler 3 000 støt per minutt.

Sammenlignet med enkelte andre toppmodeller på markedet, slik som enkelte av massasjepistolene fra HyperIce og DHZ, ser man at PerformanceGun har en marginalt lavere maksimal behandlingsfrekvens.

Dette gjør for øvrig PerformanceGun opp for basert på de ulike behandlingsfrekvensene.

Med totalt 15 ulike behandlingsfrekvenser er det enkelt å finjustere behandlingen, og ytelsesmessig leverer PerformanceGun så absolutt som den lover.

Med PerformanceGun vil du kunne gi musklene dine en dyp og intens massasje, som så absolutt vil bidra til å motvirke stiv og støl muskulatur!

Flere ulike massasjehoder

PerformanceGun leveres med totalt 5 ulike massasjehoder, som enkelt kan skiftes ut for å tilpasse behandlingen til ulike muskelgrupper.

Personlig setter vi mest pris på massasjehodet som er formet som en gaffel, og synes denne er spesielt godt egnet til bakside lår.

Her gjelder det å prøve seg frem og finne ut av hvilket massasjehode du selv synes er best egnet til de ulike muskelgruppene!

Lavt og behagelig støynivå

PerformanceGun markedsføres som at den er omtrent lydløs i bruk, og skal i henhold til produsenten gi fra seg langt mindre støy enn andre massasjepistoler.

Dette er en interessant påstand, da de aller fleste massasjepistoler gir fra seg relativt mye støy på de høyeste behandlingsfrekvensene.

Etter å ha vurdert PerformanceGun sitter vi igjen med en følelse av at støynivået så absolutt er akseptabelt – og mer enn det.

Greit nok, på de drøyeste behandlingsnivåene kan man nok ikke påstå at massasjepistolen er tilnærmet lydløs, men sammenlignet med andre massasjepistoler på markedet er dette så absolutt innafor!

Rask oppladning

PerformanceGun er utstyrt med et 12-volts oppladbart batteri, som har en total brukstid på omtrentlig 3 timer.

Det finnes så absolutt produkter på markedet som har lengre batteritid enn dette, men PerformanceGun henter seg heldigvis inn igjen med den effektfulle hurtigladeren.

I løpet av kun èn time er batteriet fulladet, og det er få andre massasjepistoler som kan konkurrere med denne oppladningstiden.

Enkelte andre produkter på markedet takler problemet med å levere massasjepistolene med 2 batterier, men dette fører dessverre ofte igjen til en uønsket prisøkning.

Dette ser man ikke med PerformanceGun, og vi synes så absolutt at produktet er svært fornuftig priset.

Er PerformanceGun verdt pengene?

Etter vår mening er PerformanceGun så absolutt verdt pengene.

PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået.

Med svimlende 15 ulike frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Gode tilbud på PerformanceGun

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!