PerformanceGun Test

Beste massasjepistol test

Massasjepistoler er populære og spennende produkter, som er utviklet for å bidra til økt restitusjon, mindre stølhet og bedre mobilitet.

Massasjepistoler er forøvrig ikke bare passende til de som trener aktivt.

Dersom du ofte sliter med ubehagelige muskelspenninger i rygg og nakke vil en massasjepistol bidra til å lette spenningene, og dermed gi deg en mer behagelig og smertefri hverdag.

I vår test av PerformanceGun har vi gått grundig gjennom produktets funksjoner, og gitt en total vurdering for produktet i sin helhet.

Test av PerformanceGun

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

PerformanceGun - BEST I TEST

5
PerformanceGun Test

Produktbeskrivelse: PerformanceGun er utvilsomt en av de beste og mest allsidige massasjepistolene som er å få tak i.
Opprinnelig var PerformanceGun myntet på bedriftsmarkedet, men har nå endelig funnet veien til privatmarkedet - og både ekspertene og forbrukerne er svært fornøyde.
PerformanceGun har fått mye skryt for å være svært stillegående, uten at dette har gått på bekostning av effekten.
Denne massasjepistolen er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter, øke mobiliteten og generelt sett forbedre prestasjonsnivået.

PerformanceGun er utstyrt med svimlende 15 ulike frekvensnivåer, og benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Fordeler

 • Hele 15 behandlingsfrekvenser.
 • Benyttes av både eliteutøvere og kiropraktorer.
 • Stillegående.
 • Stabilt og holdbart design.
 • 5 utskiftbare massasjehoder.
 • Hurtiglader.

Ulemper

 • Kunne hatt enda høyere maksimal frekvens.

Detaljert

Massasjepistolen PerformanceGun er en oppgradering av forgjengeren, og kan blant annet friste med lavere støynivå, bedre stabilitet og flere behandlingsfrekvenser.

PerformanceGun er utstyrt med hele 15 ulike frekvenser, slik at du enkelt kan justere belastningen slik at den passer deg og ditt behov.

Denne massasjepistolen har fått svært mye skryt for å være et ypperlig alternativ for å restituere etter en hard treningsøkt, samt å bidra til redusert stølhet etter trening.

PerformanceGun er utstyrt med et 12V oppladbart batteri, som er fulladet etter 1 time.
Brukstiden pr ladning er 3 timer, noe som alt i alt er mer enn overkommelig – men det finnes altså andre alternativer på markedet som holder noe lengre.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er 3000 støt per minutt, som er marginalt lavere enn toppmodellene fra DHZ og HyperIce – som typisk takler 3200 støt per minutt.

Uavhengig av dette er vi allikevel svært fornøyde med produktet, og det er svært få andre massasjepistoler som kan reklamere med hele 15 ulike behandlingsfrekvenser – dette liker vi!

Det medfølger også 5 ulike massasjehoder som enkelt kan byttes ut for å tilpasse behandlingen.

 • Antall behandlingsfrekvenser: 15
 • Antall massasjehoder: 5
 • Battertid: Omkring 3 timer
 • Oppladbare batterier: Ja
 • Maks antall støt per minutt: 3000

For å få en full oversikt anbefaler vi at du sjekker ut vår test av massasjepistoler!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!