PerformanceGun Test – Ypperlig for støle muskler!

PerformanceGun Massasjepistol

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

PerformanceGun føres for øyeblikket av den norske leverandøren Treningsgiganten. Hvor god er denne massasjepistolen? Hvor godt egnet er den til stive og støle muskler?

Kort oppsummert

PerformanceGun

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
PerformanceGun
Antall behandlingsfrekvenser: 15 Slagdybde / amplitude: 12 mm Antall massasjehoder: 5 Batteritid: 3 timer Støynivå: 60 dB

Massasjepistolen PerformanceGun er en oppgradering av forgjengeren. Den nye og oppgraderte versjonen kan blant annet friste med lavere støynivå, bedre stabilitet og flere behandlingsfrekvenser.

Opprinnelig var PerformanceGun myntet på bedriftsmarkedet, men har nå endelig funnet veien til privatmarkedet. Og kort oppsummert er både ekspertene og forbrukerne er svært fornøyde!

Massasjepistolen er utstyrt med 15 behandlingsnivåer, slik at du enkelt kan justere behandling etter ditt behov.

PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker en enkel måte å redusere muskelsmerter på.
Med svimlende 15 frekvensnivåer kan du enkelt variere intensiteten underveis, og produktet benyttes profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Fordeler

  • Hele 15 behandlingsfrekvenser.
  • Benyttes av både eliteutøvere og kiropraktorer.
  • Stillegående.
  • Stabilt og holdbart design.
  • 5 utskiftbare massasjehoder.
  • Hurtiglader.

Ulemper

  • Kunne hatt enda høyere maksimal frekvens.

Praktisk reiseveske

PerformanceGun leveres med en hendig og praktisk reiseveske slik at du alltid kan ta med deg massasjepistolen hvor enn du skal.

Reisevesken er akkurat stor nok til at du får plass til det meste av utstyret. Samtidig er den ikke større enn at du enkelt kan putte den i sekken når du skal ut på farten. For å hindre at massasjepistolen får riper er innsiden av reisevesken belagt med et mykt og skånsomt materiale.

Vi skulle likevel gjerne ønske at vi fikk plass til alt utstyret. De ekstra massasjehodene som følger med får rett og slett ikke plass i reisevesken.

Benyttes av profesjonelle fotballspillere og kiropraktorer

PerformanceGun blir aktivt benyttet både av profesjonelle fotballspillere og kiropraktorer.

Klinikken Eureka Kiropraktikk har selv uttalt seg om massasjepistolen. De er så fornøyde med resultatene at de har valgt å utstyre det interne behandler-teamet for X Games-utøverne med massasjepistolen.

Èn av kiropraktorene hos Eureka Kiropraktikk uttaler blant annet:

«Den mest stillegående og beste massasjepistolen jeg har brukt. Enheten brukes på klinikken og av vårt behandler-team på X Games, for behandling av de norske utøverne.»

Vi nevner også at profesjonelle fotballspillere i Eliteserien har valgt å benytte seg av PerformanceGun. Man kan vel derfor trygt si at forventningene til produktet er relativt store.

Hvor godt masserer PerformanceGun?

PerformanceGun er utstyrt med hele 15 forskjellige behandlingsfrekvenser. Dette gjør det enkelt å finjustere behandlingen etter eget behov.

Den maksimale frekvensen er 3 000 støt per minutt. Sammenlignet med andre toppmodeller på markedet ser man at PerformanceGun har en marginalt lavere maksimal frekvens. Dette gjør likevel PerformanceGun opp for med det store utvalget av behandlingsnivåer.

Med totalt 15 nivåer er det enkelt å finjustere behandlingen, og ytelsesmessig leverer PerformanceGun så absolutt som den lover.

Med PerformanceGun vil du kunne gi musklene dine en dyp og intens massasje. Perfekt for stiv og øm muskulatur!

Flere ulike massasjehoder

PerformanceGun leveres med 5 ulike massasjehoder. Hver av massasjehodene er spesielt tilpasset ulike muskelgrupper.

Her gjelder det å prøve seg frem og finne ut av hvilket massasjehode du selv synes er best!

Lavt og behagelig støynivå

PerformanceGun markedsføres som at den er omtrent lydløs i bruk. Interessant, siden de aller fleste massasjepistoler gir fra seg relativt mye støy.

Etter å ha vurdert PerformanceGun sitter vi igjen med en følelse av at støynivået så absolutt er akseptabelt. Og mer enn det!

Greit nok, på de drøyeste behandlingsnivåene kan man nok ikke påstå at massasjepistolen er tilnærmet lydløs. Men sammenlignet med andre massasjepistoler på markedet er den så absolutt innafor!

Rask oppladning

PerformanceGun er utstyrt med et 12-volts batteri. Den totale brukstiden er på omtrentlig 3 timer.

Det finnes så absolutt produkter på markedet som har lengre batteritid. PerformanceGun henter seg likevel inn igjen med den effektive hurtigladeren. I løpet av kun èn time er batteriet fulladet. Det er få massasjepistoler som klarer å konkurrere med en så kort oppladningstid!

Er PerformanceGun verdt pengene?

Etter vår mening er PerformanceGun så absolutt verdt pengene.

PerformanceGun er kort og godt et fantastisk valg for deg som ønsker å behandlige ømme og stive muskler.

Med svimlende 15 frekvensnivåer kan du enkelte variere intensiteten underveis. Produktet benyttes også profesjonelt av både kiropraktorer og eliteutøvere!

Gode tilbud på PerformanceGun

Avatar

Hege V

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.