Test av MusclePain Massasjepistol – For deg som er opptatt av kvalitet

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

MusclePain er en relativt ny leverandør av massasjepistoler. I løpet av kort tid har de opplevd braksuksess med sin letthåndterlige og kraftige massasjepistol.

Leverandøren etablerte seg i utgangspunktet på det danske markedet. Etter å ha levert massasjepistoler til tusenvis av svært fornøyde kunder, har MusclePain nå gjort sitt inntog på det norske markedet.

Vi i GetFitness har fått kloa i en av disse massasjepistolene. Alt i alt er vi svært fornøyde med hva dette produktet har å tilby!

Kort oppsummert

MusclePain Pro

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
MusclePain Massage Gun
Antall behandlingsfrekvenser: 10 Vibrasjoner per minutt: 1400 - 3300 Slagdybde / amplitude: 12 mm Antall massasjehoder: 6 Batteritid: 7 timer Støynivå: 30-45 dB Vekt: 718 gram Oppbevaringseske: Ja

Kort oppsummert er denne massasjepistolen fra MusclePain et svært godt valg for deg som sliter med ømme og stive muskler.

Massasjepistolen leveres med hele 10 ulike hastighetsnivåer, slik at du enkelt kan tilpasse behandlingsfrekvensen etter deg og dine behov.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er hele 3300 slag pr minutt, og dersom behovet skulle melde seg kan du potensielt gjennomføre svært intensive massasjebehandlinger.

Selve produktvekten er svært lav (718 gram), og massasjepistolen sitter derfor lett i hånden – og selv ved lengre sesjoner opplevdes massasjepistolen som svært enkel å håndtere.

Støynivået er mer enn akseptabelt, og du kan enkelt sette deg ned foran TV-en mens du behandler de ømme og stive musklene.

MusclePain Massage Gun er kort og godt et fantastisk valg for deg som vil ha en letthåndterlig og fleksibel massasjepistol.
Vi har svært lite å utsette på massasjebehandlingen, og batteritiden er i ypperste klasse!

Fordeler

 • Svært god batteritid.
 • Lav produktvekt.
 • Gode variasjonsmuligheter.
 • Praktisk oppbevaringseske.
 • Stilrent design.
 • Oversiktlig LED-display med touch-skjerm.

Ulemper

 • Kunne hatt enda bedre slagdybde (amplitude).

Praktisk oppbevaringseske

MusclePain Massasjepistol oppbevaringseske

Det første vi bemerker oss når vi mottar vår utgave av MusclePain Massage Gun er den praktiske og stilrene oppbevaringsesken. I esken har du god plass til alt tilleggsutstyret som følger med.

På toppen av esken finner du et lite og praktisk håndtak, slik at den i praksis kan benyttes som en liten koffert. Vi i redaksjonen setter også pris på at oppbevaringsesken har en lav vekt. Det er altså enkelt å ta med seg massasjepistolen hvor enn man skal!

Kort og godt en svært praktisk reiseveske, med andre ord!

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!

Hvor godt masserer den?

MusclePain Massage Gun massasje

Med førsteinntrykket ut av veien, var tiden inne for å sette i gang med en aldri så liten massasjebehandling. Det første vi bemerker oss er hvor brukervennlig og intuitiv selve massasjepistolen er å ta i bruk.

Massasjepistolen skrus enkelt på med en 2-trinns bryter på undersiden av håndtaket. Man presenteres deretter med nyttig informasjon via det innebygde LED-displayet. LED-displayet er plassert på baksiden av massasjepistolen, og er derfor hele tiden innenfor synsrekkevidde. Med mindre du masserer muskulaturen på baksiden av kroppen, naturligvis.

Via displayet gis det informasjon om både gjenværende batteritid og nåværende behandlingsfrekvens.

Ved første øyekast kan dette fremstå som litt lite informasjon. Etter litt nærmere ettertanke innser vi likevel at det i bunn og grunn kun er denne informasjon vi faktisk har behov for.

Faktisk sitter vi igjen med at dette er en av de store styrkene til massasjepistolen fra MusclePain. Den er enkel å bruke, og produsenten har eliminert unødvendige funksjoner som ofte er mer til bry enn de er til nytte.

MusclePain Massage Gun leveres riktignok uten mulighet for integrasjon opp mot en egen mobilapp.

LED-display MusclePain Massage Gun

Etter å ha blitt litt kjent med massasjepistolen, setter vi i gang med første behandling. Testpersonen hadde lite erfaring med massasjepistoler fra tidligere, og gikk derfor rolig ut med en lett og behagelig massasje.

Til tross for at massasjepistolen kun kjørte på omtrentlig 40% av maksimal belastning er konklusjonen at den likevel fra seg nok trykk til at man virkelig kjenner at muskulaturen myknes opp. Etter en stund våget vi oss ut på mer intense behandlingsfrekvenser. Og vi er overbevist, det mer enn nok kraft i denne massasjepistolen.

Den maksimale behandlingsfrekvensen er hele 3300 slag i minuttet. Vi kjenner ikke til massasjepistoler på markedet som tilbyr høyere frekvens enn dette.

Det er nok også sjeldent det er behov for noen høyere frekvens enn dette. Personlig synes vi at massasjen nærmest kunne bli for intens når vi våget oss opp mot nivå 8.

En annen faktor mange også tar hensyn til de når de skal kjøpe sin første massasjepistol er slagdybden (amplituden).
De mest kostbare utgavene på markedet har typisk en amplitude på omkring 15 millimeter. MusclePain Massage Gun leveres med en amplitude på 12 millimeter.

Rent fysisk blir derfor ikke massasjen like dyp med denne massasjepistolen som den kunne ha blitt med eksempelvis TheraGun Elite. Til gjengjeld har TheraGun også en langt høyere prislapp.

Etter omkring 30 minutter avslutter vi massasjebehandlingen, og enderesultatet er likevel mer enn tilfredsstillende.

Muskulaturen i kroppen føles lettere enn før behandlingen, og vi ser på MusclePain Massage Gun som et godt verktøy for å løse opp i stiv og støl muskulatur!

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!

Gode variasjonsmuligheter

MusclePain Massasjepistol massasjehoder

Med i pakken finner man også 6 ulike massasjehoder. Samtlige av massasjehodene er tilpasset ulike muskelgrupper på kroppen.

Det er for øvrig ingenting som tilsier at du ikke kan prøve deg litt frem og bruke de massasjehodene du selv mener er mest behagelige.

 • Det runde massasjehodet. Dette massasjehodet er spesielt designet for å gi en kraftig massasje, og er generelt sett godt egnet for alle de store muskelgruppene.
 • Det flate metallhodet. Best egnet til forside og bakside lår, samt biceps.
 • Det runde metallhodet. Best egnet til forside og bakside lår, samt korsryggen.
 • Gaffelhodet. Best egnet til nakke, muskulaturen langs ryggsøylen og anklene.
 • Paraplyen. Best egnet til magemusklene, bryst og triceps.
 • Den kuleformede. Best egnet til føtter, håndflater og for lokal smertebehandling.

Akseptabelt støynivå

En av de største utfordringene med massasjepistoler er støynivået. Mange av produktene markedsføres likevel med en lovnad om at man enkelt kan se film og TV-serier mens behandlingen pågår.

Vi var derfor spente når vi satte i gang med behandlingen. Overraskende nok sitter vi faktisk igjen med en følelse av at lydnivået så absolutt er akseptabelt.

På de laveste frekvensene er støynivået lavt, og det oppleves ikke som noe problem å høre hva som blir sagt i omgivelsene.

Det er likevel ikke til å komme unna at den gir fra seg en god del støy på de mest intense behandlingsfrekvensene. Dette er for øvrig ikke unikt for MusclePain Massage Gun, og alt i alt synes vi ikke at denne massasjepistolen gir fra seg mer støy enn det som er forventet.

Batteritid

Kort og godt har vi svært lite å utsette på batteritiden til MusclePain Massage Gun.

Et fulladet batteri vil holde det gående inntil 7 timer. Dette er faktisk på nivå med de mest kostbare premium-modellene på markedet!

Er MusclePain Massage Gun verdt pengene?

Om du er på utkikk etter en pålitelig og kraftig massasjepistol, er MusclePain Massage Gun etter vår mening så absolutt verdt pengene.

Massasjepistolen oppleves som både letthåndterlig og brukervennlig. Den praktiske oppbevaringsesken gjør også at du enkelt kan ta med deg massasjepistolen hvor enn du skal.

Med 6 ulike massasjehoder kan du enkelt tilpasse behandlingen til de ulike muskelgruppene, og med 10 ulike behandlingsfrekvenser har du mange valgmuligheter for hvor intens massasjen skal være.

Som nevnt skulle vi for øvrig gjerne sett at slagdybden var noe høyere. Massasjepistolen gjør likevel en god jobb med å mykne opp i stiv og støl muskulatur.

Slagdybden er heller ikke overraskende lav, og matcher i bunn og grunn de andre massasjepistolene som er å finne i dette prissjiktet.

Gode tilbud på MusclePain Massage Gun

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!

Avatar

Hege Vestrum

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.