Star Nutrition Creatine Monohydrate: Effektivt kreatin

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vil du ha bedre resultater fra treningen, men er usikker på hvilket kosttilskudd du bør velge? Da anbefaler vi Creatine Monohydrate fra Star Nutrition – et prisvennlig kreatintilskudd som gir gode resultater.

Med utallige kosttilskudd på markedet er det utfordrende å finne ut av hvilke produkter som faktisk gir resultater. De aller fleste er klar over at proteinpulver er effektivt for å dekke proteinbehovet, men utenom det er det mange tvilsomme påstander der ute.

Kreatin er et av få kosttilskudd som har vært gjenstand for grundig forskning over lengre tid. Konklusjonen? Kreatin har dokumentert effekt på både styrke og utholdenhet. I denne artikkelen ser vi nærmere på Creatine Monohydrate fra Star Nutrition. Hvilke erfaringer har vi gjort oss, og hva ble resultatet i vår test?

GymGrossisten

Creatine Monohydrate

Sjekk pris på Creatine Monohydrate fra Star Nutrition!

Star Nutrition Creatine Monohydrate: Kort oppsummert

Star Nutrition - Creatine Monohydrate

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Star Nutrition - Creatine Monohydrate
Produsent: Star Nutrition Vekt: 500 gram Antall porsjoner: 100 Anbefalt daglig dose: 3 - 5 gram

Creatine Monohydrate fra Star Nutrition er et standard kreatin-tilskudd som gir god verdi for pengene. Kreatinet er av typen monohydrat, som definitivt er den mest solgte kreatintypen på markedet.

Med Creatine Monohydrate får du et effektivt tilskudd av kreatin til en fornuftig pris. Pakken inneholder 500 gram kreatin, som holder til 100 porsjoner. I mange tilfeller holder det med 5 gram kreatin daglig – som vil si at en pakke holder i hele 100 dager.

Vår testperson har ved en tidligere anledning testet Creatine Monohydrate fra Star Nutrition, og opplevde merkbar effekt etter omtrentlig 3 uker. Ingen overraskelse, da dette er tiden det tar før man merker effekt av kreatin.

Alt i alt er vi fornøyde med kreatine fra Star Nutrition, og vi setter pris på at prislappen er så lav som den er!

Fordeler

  • Lettoppløselig.
  • Veldig god pris.
  • Ingen smak.
  • Rent produkt.
  • 100% vegansk.
  • Dokumentert effekt.

Effektivt kreatin til en lav prislapp

Star nutrition creatine monohydrate

Når du skal kjøpe tilskudd av kreatin kan det være fristende å tenke at du får det du betaler for. Mange strekker budsjettet til det ytterste for å sikre seg det aller beste kreatin-tilskuddet. Hva om vi sier at du kan få like god effekt, til en lavere pris?

Star Nutrition’s Creatine Monohydrate er godt kjent for sin konkurransedyktige pris. Rent generelt er det faktisk ikke veldig dyrt for kreatin monohydrat. Tilskuddet fra Star Nutrition er fortsatt å finne i det nedre prissjiktet, selv om prisnivået generelt er lavt.

Som regel er det de «avanserte» variantene av kreatin som har en høyere prislapp, hvor produktene gjerne er tilsatt koffein og andre stoffer. Kombinert kreatin og pre workout, med andre ord. Du vil kanskje få en liten ekstra boost før trening av disse produktene, men effekten vil bli like god med vanlig kreatin og en kopp kaffe. Og ikke minst – det er billigere med kun kreatin.

Samtidig er det verdt å merke seg at Creatine Monohydrate fra Star Nutrition er et 100% vegansk produkt, og er bestående av 100% rent mikronisert kreatin. Det liker vi!

Holder til 100 porsjoner

star nutrition creatine monohydrate serveringer

Én pakke Creatine Monohydrate fra Star Nutrition holder til hele 100 porsjoner. Om man ser bort fra en eventuell oppladningsfase, trenger man kun 3 – 5 gram kreatin per dag. For best mulig resultater sikter de aller fleste seg inn på 5 gram daglig.

Sagt med andre ord. For kun et par hundrelapper får du et kreatintilskudd som holder til 100 dagers forbruk. Det er rimelig!

GymGrossisten

Creatine Monohydrate

Sjekk pris på Creatine Monohydrate fra Star Nutrition!

Merkbare resultater etter 3 uker

Kreatin er kjent for å gi gode resultater i løpet av kort tid. Creatine Monohydrate fra Star Nutrition er intet unntak. Vår testperson har ved en tidligere anledning testet kreatin-tilskuddet, og opplevde en merkbar effekt etter omtrentlig 3 uker.

Effekten var mest merkbar på treningssenteret. Ikke bare ble utholdenheten litt bedre, men den eksplosive styrken på baseøvelsene var betydelig bedre. Det er jo nettopp dette kreatin er så godt kjent for også – å øke den eksplosive styrken.

Kreatin er for øvrig ikke bare nyttig for deg som vil bli sterkere. Tilskuddet har også dokumentert effekt på både muskelvekst, restitusjonstid og toleranse mot melkesyre.

Ikke alle responderer likt på kreatin

Kreatin er et bra kosttilskudd. Det er det liten tvil om. Samtidig er det ikke slik at kreatin er en eller annen form for mirakelkur. Du må fortsatt spise sunt, få i deg nok proteiner og følge et fornuftig treningsprogram. Til alle sofagriser der ute som tenker kreatin er den store løsningen – vi må dessverre skuffe dere.

Likevel. Med nok proteiner, et tilstrekkelig inntak av kalorier og et godt treningsprogram har kreatin vist seg å gi gode effekter – gang på gang.

Samtidig har du kanskje hørt om skrekk-historiene. Ja, vi snakker om gruppen som ikke får noen effekt av kreatin. Det er faktisk slik at omtrentlig 30% av de som bruker et tilskudd av kreatin vil merke liten til ingen effekt. Årsaken er enkelt og greit at kreatinfosfat-lagrene i kroppen allerede er fulle. Sagt med andre – de har allerede så mye kreatin i kroppen at det ikke vil hjelpe å tilføre mer.

Du kan alltids kjøre en oppladningsfase

Kreatin oppladningsfase

Selv om det i utgangspunktet kun trengs 5 gram kreatin daglig, er det mange som kjører en slags oppladningsfase. Det går ut på at man har en periode på 5 – 7 dager hvor man tar en høyere dose. Tanken er å øke kreatin-nivået i musklene raskere.

Aller først nevner vi at det ikke er nødvendig med en oppladningsfase for å se gode resultater. Du kan ganske enkelt starte med en vedlikeholdsdose på rundt 3-5 gram per dag, og over tid vil musklene dine bli mettet med kreatin. Dette kan ta noen uker, men du vil fortsatt oppnå de samme fordelene på lang sikt.

Det oppladningsfasen gjør er å fremskynde prosessen. Ved å ta en høyere dose på rundt 20 gram per dag, fordelt over 4-5 doser, kan du få høyere kreatin-nivåer på bare noen få dager. Hvis du er utålmodig og vil ha resultater raskt, kan oppladning være noe å vurdere.

Et av få kosttilskudd med dokumentert effekt

Det er helt naturlig å være skeptisk når det kommer til kosttilskudd. Mange produkter gir store lovnader, med lite bevis for å støtte påstandene. Heldigvis er ikke det tilfellet med kreatin monohydrat.

Kreatin er kanskje det mest studerte kosttilskuddet på markedet, med hundrevis av kliniske studier som understøtter effekten. Kreatin har vist seg å øke både styrke, utholdenhet og muskelvekst for et bredt spekter av idrettsutøvere. Mange studier viser også til bedre toleranse mot melkesyre og raskere restitusjonstid etter trening.

Våre erfaringer med kreatin opp gjennom årene stemmer godt med disse studiene. Creatine Monohydrate fra Star Nutrition er intet unntak. Vår testperson opplevde god effekt av tilskuddet!

Star Nutrition Creatine Monohydrate: Vår dom

Om du er på jakt etter et pålitelig kosttilskudd som gir gode effekter, trenger du ikke se lengre enn Star Nutrition’s Creatine Monohydrate. Tilskuddet vil kunne gi merkbar effekt allerede etter 2 – 3 uker, og for kun et par hundrelapper har du nok til over 3 måneders forbruk!

GymGrossisten

Creatine Monohydrate

Sjekk pris på Creatine Monohydrate fra Star Nutrition!

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.