Trigger Point Pro (M16) Test: Kraftig motor!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har testet den solide massasjepistolen Trigger Point Pro (M16), slik at du kan bli kjent med massasjeapparatet før du går til innkjøp av den selv. Vår erfaring med dette mesterstykke av en massasjepistol slår alle forventninger.

Trigger Point Pro: Kort Oppsummert

Trigger Point Pro (M16)

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Trigger Point Pro (M16) promobilde
Antall behandlingsfrekvenser: 5 Slagdybde / amplitude: 16 mm Vibrasjoner per minutt: 1400 - 2700 Antall massasjehoder: 8 stk Batteritid: 12 timer Støynivå: 65 dB Vekt: 2 kg Oppbevaringseske: Ja

I vår test av Trigger Point Pro (M16) tok vi for oss alle de flotte funksjonene denne massasjepistolen har. Vår erfaring med dette massasjeapparatet er utelukkende positivt, og det er mange faktorer som gjør at vi rett og slett har falt for dette produktet.

Først og fremst er jo Trigger Point Pro en av de største massasjepistolene vi hittil har testet. Og selv om noen kan oppleve størrelsen som et problem, var den ikke det for oss. For som du ser av utformingen til massasjeapparatet, ser du at du har 3 områder for å håndtere den. Det vil si at den passer like godt i en stor hånd som i en liten hånd.

En av de største fordelene med Trigger Point Pro (M16) er at enden du plasserer massasjehodene på, er justerbar. Den kan tilpasses i 3 ulike posisjoner, noe som gjør den meget brukervennlig. Og vi forsto raskt at denne massasjepistolen er noe for seg selv. Vi kunne komme til på muskelområdene rundt hele kroppen, og det selv når vi satt i samme posisjon.

Trigger Point Pro leveres med hele 8 alternative massasjehoder. Den ergonomiske utformingen, kombinert med den imponerende slagdybden, gjør dette til en sikker vinner!

Fordeler

 • Stort utvalg av massasjehoder.
 • Kjennes eksklusiv ut.
 • Kompakt med god kvalitet.
 • Praktisk reiseveske.
 • Ekstra batteri medfølger.
 • Hurtiglader medfølger.
 • Enkel tilpasning med svingbar arm.
 • Svært god slagdybde.

Ulemper

 • Ganske stor i størrelse.
 • Kun 5 ulike hastigheter.

Ergonomisk utforming

Enkel justering av posisjon på massasjehodet til Trigger Point Pro (M16)
Det er veldig anvendelig at massasjepistolen Trigger Point Pro (M16) har justering til 3 ulike posisjoner.

Den brukervennlige Trigger Point Pro har en justerbar arm ved massasjehodene, som kan plasseres i 3 ulike posisjoner. I vår test av Trigger Point Pro hjalp den justerbare armen oss med å komme enkelt til på alle muskelområdene.

Med et enkelt trykk-og-hold konsept, justerer du enkelt armen i den posisjonen som passer for massasjen du skal ha. Vi foretrakk å bruke den i midtre massasjeposisjon. På bildet over er den i første posisjon, en stilling som var praktisk å bruke når vi benyttet oss av det spisse massasjehodet for triggerpunktene.

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium (M16)

Mange valgmuligheter for optimal kroppsmassasje

8 massasjehoder til Trigger Point Pro (M16)
I tillegg til et ekstra batteri, følger det også med 8 massasjehoder til den massive Trigger Point Pro (M16)

Det følger med hele 8 massasjehoder til Trigger Point Pro (M16). I vår test vurderte vi alle massasjehodene, og vi fant raskt ut av hva som var våre favoritter.

Gaffelhodet: Passer best for store, stramme muskler og til gjenoppretting av dypt vev. Det er mange som elsker dette massasjehodet, og ikke uten grunn. Vi likte aller best å bruke den på større muskelgrupper som lår (forside og bakside) og setemuskulaturen. Det er fordi at formen og størrelsen på den sørger for å dekke større områder enn de andre massasjehodene. Og to hoder er jo bedre enn ett, og med gaffelhodet får du også dobbelt så mye kraft.

Kulehodet: Passer best for store muskelgrupper og triggerpunkter. Alle massasjepistoler inkluderer kulehodet som tilbehør, og det skulle bare mangle. Mange foretrekker også dette på de fleste områdene på kroppen. Med den kraftige intensiteten til Trigger Point Pro kommer kulehodet virkelig på sin plass. Vi kjente at den jobbet godt i de tøffe områdene rundt lår og legger. Men også i nakken kjente vi at den aktiverte muskelvevet og jobbet bort noe av stivheten.

Sopphodet: Dette massasjehodet passer best for ømme muskler som er middels til store. Vi velger å kalle massasjehodet for sopphodet, siden det strengt talt forklarer formen best. Formen dekker et bredt område for store muskelgrupper, og den flate toppen fordeler kraften utover. Dette massasjehodet gikk ikke like dypt som kulefestet på Trigger Point Pro, men vi syns den var utrolig deilig å bruke på leggen og bicepsen. Effekten var umiddelbar.

Det spisse hodet: Denne passer best for korsryggen og andre triggerpunkt på kroppen. Vi testet den ut mellom skulderbladene, og det ilte godt gjennom kroppen. Men med den trygge og mektige effekten fra Trigger Point Pro, kjente vi at den jobbet bra i dybden. Et must for alle massasjepistoler, men vår erfaring er at dette massasjehodet er aller best å bruke på Trigger Point Pro (M16).

Det lekre designet skjuler en hemmelighet

Lekkert design på Trigger Point Pro (M16)
Trigger Point Pro (M16) er en flott massasjepistol med et lekkert design

Vi har tatt noen lekre bilder av Trigger Point Pro (M16), nettopp fordi vi ikke syns merkevarens egne bilder rettferdiggjør dens flotte design. Med sine 2 kilo, er den massiv og råflott. Vi elsker at håndtaket gir deg tre muligheter for hvordan du kan holde den. Og det gode grepet gjør at den også er veldig godt ergonomisk tilpasset.

Den lille hemmeligheten vi vil dele er at det råflotte designet også skjuler en slagdybde/amplitude på hele 16 mm! Og jo dypere inn en massasje går i vevet ditt, jo mer effektiv blir den. Vanlige massasjeapparater har mellom 10 til 12 mm behandlingsdybde, mens Trigger Point Pro går 80% dypere enn de vanlige massasjepistolene.

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium (M16)

Trigger Point Pro har lang levetid og to års garanti

Trigger Point Pro test, 3 justeringer
Trigger Point Pro test, viser at massasjepistolen har 3 justeringer

Trigger Point Pro har 2 års garanti, og det er nok fordi produsenten er så sikker på kvaliteten i dette apparatet. Vi tviler ikke på at denne kommer til å holde i mange år fremover, og ser frem til effektive massasjeøkter som er raskt utført og tar godt i dybden.

Det følger også med et ekstra batteri og en praktisk hurtiglader. Batteriet har en levetid på hele 12 (!) timer, og det vil ta deg cirka 2.5 time å lade den fullt opp igjen. Støynivået er det heller ikke noe å klage på, for praten i familien gikk i et sett mens vi samtidig fikk testet ut Trigger Point Pro på ulike muskelområder.

Med sine 2 kilo er den heller ikke så tung å holde i. Trigger Point Pro sin bevegelige arm gjør at du alltid vil finne en posisjon som passer best i henhold til grep og område du masserer.

Trigger Point Pro (M16): Kort Oppsummert

Det finnes ingen kort oppsummering, da denne massasjepistolen har så utrolig mange funksjoner med seg. Og det er så mye mer vi gjerne skulle sagt om Trigger Point Pro. Men om vi må fatte oss i korthet, så vil vi fremheve 4 ting:

 1. Levetiden på batteriet er hele 12 timer. Dette er det lengste vi noen gang har vært borti i våre tester av massasjepistoler.
 2. Massasjepistolen har 8 massasjehoder. Vi har hittil kun testet massasjepistoler med opptil 6 massasjehoder, så her får du mye for pengene.
 3. Lekkert design. Vi syns det smekre designet gjenspeiler den gode kvaliteten i massasjeapparatet.
 4. God kvalitet. Ekstremt god kvalitet på alt fra massasjehodene, til grep og brukervennlighet.

Trigger Point Pro (M16) kommer i 3 ulike utførelser, og leveres i en solid og egnet reiseveske.

Alt i alt er Trigger Point Pro en solid massasjepistol som holder det den lover – og mye mer!

Vi anbefaler denne til deg som liker å gå tur og ønsker å myke opp muskulaturen etterpå, og til deg som stadig har ømme skuldre etter lange økter foran dataskjermen. Og ikke minst – Trigger Point Pro passer perfekt til deg som trener styrke!

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium (M16)

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette lever en aktiv livsstil, og er en av vår dyktige produkttestere. Opp gjennom årene har hun testet mange ulike treingsprodukter, og har med seg nyttig erfaring som produkttester hos oss. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social