PerformanceGun Compact Test: En kompakt massasjepistol

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

PerformanceGun Compact er en liten og hendig massasjepistol, som passer godt for deg som ofte er på farten. Hvordan kommer den ut i vår test, og hva ble våre erfaringer?

PerformanceGun Compact: Kort Oppsummert

PerformanceGun Compact

3
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
PerformanceGun Compact
Antall behandlingsfrekvenser: 4 Vibrasjoner per minutt: 1800 - 2400 Slagdybde / amplitude: 10 mm Antall massasjehoder: 2 Batteritid: 3 timer Støynivå: Ikke oppgitt Oppbevaringseske: Ja

PerformanceGun Compact er en av de minste massasjepistolene på markedet. I stil med sitt kompakte design er også støynivået mer enn fornuftig. Dette er en av de mer stillegående modellene vi har testet!

Med PerformanceGun Compact kan du velge mellom 4 ulike behandlingsnivåer. På det laveste nivået gir massasjepistolen fra seg 1.800 slag per minutt, mens det høyeste nivået gir 2.400 slag per minutt. Sammenlignet med mange andre massasjepistoler har altså PerformanceGun Compact litt lavere behandlingsfrekvens. De beste modellene har typisk 3.000 – 3.200 slag per minutt.

Vi registrerer likevel med glede at amplituden (slagdybden) er 10 millimeter. Til å være en så liten massasjepistol er dette overraskende bra.

Samtidig er batteritiden på hele 3 timer, og den praktiske reisevesken gjør at PerformanceGun Compact er et godt valg for deg som stadig er på farten.

PerformanceGun Compact er den minste massasjepistolen vi har testet. Støynivået er svært lavt, og den praktiske reisevesken kommer godt med!

Fordeler

  • Kompakt design.
  • Praktiske reiseveske.
  • Lavt støynivå.
  • God batteritid.
  • Kort oppladningstid.
  • God slagdybde gitt det kompakte designet.

Ulemper

  • Kun 2 massasjehoder.
  • Savner et håndtak.
  • Litt få behandlingsfrekvenser.
  • Motoren sliter på høyeste frekvens.

Praktisk reiseveske

Praktisk oppbevaringseske for PerformanceGun Compact
Med den praktiske reisevesken kan du enkelt ta med deg massasjepistolen og alt tilleggsutstyr hvor enn du skal.

Etter å ha mottatt vår modell av PerformanceGun Compact registrerer vi med glede at det følger med en egen reiseveske. Denne reisevesken har en mer kompakt form sammenlignet med andre reisevesker vi har mottatt. Samtidig får du naturligvis plass til alt tilleggsutstyret i reisevesken!

I følge produsenten selv er PerformanceGun Compact spesielt designet for deg som alltid er på farten. Reisevesken er derfor et praktisk tilskudd, og det lille håndtaket gjør at den er enkel å bære med seg.

Inne i reisevesken er det også en egen liten lomme hvor du kan legge brukermanualen. Manualen er fin å ha med seg til enhver tid, og vi setter pris på at den er på norsk.

Alt i alt er vi enige med Treningsgiganten angående reisevesken. PerformanceGun Compact passer godt for deg som alltid er på farten!

Treningsgiganten Logo

PerformanceGun Compact

Se tilbud her!

Hvordan er PerformanceGun Compact i bruk?

Etter å ha tatt en titt på reisevesken var tiden inne for å teste selve massasjepistolen. Klarer en så liten massasjepistol å konkurrere med de større modellene på markedet?

Behandlingsfrekvens og slagdybde

Display til PerformanceGun Compact
Behandlingsfrekvensen kan justeres mellom 4 ulike nivåer.

Som nevnt er PerformanceGun Compact en av de minste massasjepistolene på markedet. Det er hvertfall den minste vi har testet så langt. Vi hadde derfor ikke veldig store forventninger til slagdybden, da produktet er en god del mindre enn andre massasjepistoler.

Totalt sett er vi likevel fornøyde med slagdybden (amplituden). Slagdybden er 10 millimeter, noe som faktisk er ganske så imponerende for en så liten massasjepistol. PerformanceGun Compact har i realiteten samme slagdybde som MusclePain Massage Gun, og gir faktisk 2 mm dypere slag enn Abilica MassageGun Pro. Dette kan vi like!

Men hva med behandlingsnivåene?

Joda, med PerformanceGun Compact kan du justere behandlingsfrekvensen mellom 4 ulike nivåer. For å bytte mellom de ulike nivåene trykker du enkelt og greit på en knapp på siden av massasjepistolen.

Det er altså enkelt å skifte nivå mens massasjepistolen er i bruk. Samtidig skulle vi gjerne sett at man kunne velge mellom litt mer enn 4 behandlingsfrekvenser. Den maksimale frekvensen (2.400 slag per minutt) er også en god del lavere enn mange av konkurrentene.

På det mest intense nivået merket vi også noe litt spesielt. Massasjepistolen klarte rett og slett ikke å opprettholde tempoet, og vi satt igjen med en ujevn hastighet på massasjehodet.

Produksjonsfeil på den ene modellen vi fikk, eller et generelt problem? Ikke greit å si!

Treningsgiganten Logo

PerformanceGun Compact

Se tilbud her!

2 ulike massasjehoder

Massasjehoder til PerformanceGun Compact
Med i pakken finner du 2 ulike massasjehoder.

Med PerformanceGun Compact får du mulighet til å velge mellom 2 ulike massasjehoder.

Det avrundede massasjehodet passer godt for store muskelgrupper. Vi testet massasjehodet på blant annet forside og bakside lår. Selve massasjehodet er også ganske mykt, og passer derfor perfekt for deg som vil ha en skånsom og behagelig massasje.

Det flate massasjehodet passer etter vår mening bedre til mindre muskelgrupper, samt triggerpunkt-behandling. Vår testperson likte spesielt godt å bruke dette hodet langs ryggsøylen og på leggene. Samtidig er dette massasjehodet laget av et litt hardere materiale. I praksis sitter du altså igjen med en litt mer intens massasje enn den du får med det avrundede hodet.

Etter vår mening burde det likevel fulgt med noen flere massasjehoder. Vi skjønner at PerformanceGun Compact er designet for den som «alltid er på farten», og da er det jo forståelig at det kan bli litt upraktisk med et hav massasjehoder å holde styr på.

Det hadde likevel ikke skadet om det fulgte med 1 – 2 massasjehoder til, og PerformanceGun Compact får derfor litt trekk i vår test.

Lavt støynivå

Vi har altså et par negative punkter å trekke frem om PerformanceGun Compact. Støynivået er for øvrig ikke en av de.

Når PerformanceGun Compact brukes gir den fra seg svært lite støy. Man hører naturligvis at motoren går, men sammenlignet med de andre massasjepistolene vi har testet er dette en av de mest stillegående. Her er det null problem å se film eller TV-serier mens behandlingen pågår.

Selv på den høyeste behandlingsfrekvensen var støynivået lavt, og vi hadde ingen problem med å føre en samtale mens massasjepistolen jobbet. Dette liker vi!

Hva med et håndtak?

PerformanceGun Compact plassert i hånden
PerformanceGun Compact ligger greit i hånden, men vi savner et håndtak.

Du har kanskje lagt merke til at PerformanceGun Compact har en litt annen form enn andre massasjepistoler. Navnet massasjepistol kommer jo nettopp av at produktene ser litt ut som vanlige pistoler. Akkurat det kan man jo ikke si om PerformanceGun Compact.

Den unike formen kommer med både fordeler og ulemper. På den positive siden er massasjepistolen liten og kompakt, og den tar lite plass sammenlignet med andre produkter. Dette gjør også at reisevesken kan være litt mindre, og PerformanceGun Compact er utvilsomt en plassbesparende løsning.

På den negative siden ser vi likevel at det kunne vært greit med et håndtak på massasjepistolen. Om du har litt små hender kan det rett og slett være litt vanskelig å håndtere PerformanceGun Compact. Uten et håndtak er det heller ikke spesielt enkelt å komme til på baksiden av kroppen, spesielt i ryggområdet.

PerformanceGun Compact: Oppsummert

PerformanceGun Compact er et godt alternativ for deg som vil ha en plassbesparende løsning. Med reisevesken kan du enkelt ta med deg massasjepistolen hvor enn du skal, og alt tilleggsutstyr får plass i vesken.

Støynivået er mer enn akseptabelt, og dette er faktisk en av de mer stillegående modellene vi har testet.

På den negative siden mener vi at massasjepistolen kunne hatt flere behandlingsnivåer. På det mest intense nivået virker det også som om motoren sliter litt med å holde hastigheten.

Kort oppsummert er vi fornøyde nok med PerformanceGun Compact, men vi ser likevel et visst forbedringspotensiale på enkelte punkter!

Treningsgiganten Logo

PerformanceGun Compact

Se tilbud her!

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.