Hyperice Hypervolt 2 Pro Test: Oppgradert versjon!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi i redaksjonen har vært heldige og fått testet Hyperice Hypervolt 2 Pro. Dette er en oppgradert versjon av Hypervolt 2, og er den kraftigste massasjepistolen fra Hyperice. Hva ble resultatet i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Hyperice Hypervolt 2 Pro: Kort oppsummert

BESTE PREMIUMVALG - Hyperice Hypervolt 2 Pro

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Hyperice Hypervolt 2 Pro
Antall behandlingsfrekvenser: 5 Vibrasjoner per minutt: 1700 - 2700 Slagdybde / amplitude: 14 mm Antall massasjehoder: 5 Batteritid: 3 timer Vekt: 1,2 kg Oppbevaringseske: Nei

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en ny og oppgradert versjon av forgjengeren, Hypervolt 2. Denne utgaven er den kraftigste massasjepistolen fra Hyperice så langt, og leveres med 5 ulike behandlingsfrekvenser.

Massasjepistolen har en amplitude / slagdybde på 14 mm, og vil derfor gi god og lindrende massasje. Samtidig kan Hypervolt 2 Pro enkelt kobles opp mot mobiltelefonen, hvor du får automatisk hastighetsjustering via HyperSmart-teknologien.

På baksiden av massasjepistolen finner du en praktisk trykksensor. Denne gir beskjed om du trykker massasjepistolen for hardt inntil musklene. Et godt verktøy for å unngå ubehag og skader underveis i behandlingen!

Batteritiden til Hyperice Hypervolt 2 Pro er omtrentlig 3 timer, og massasjepistolen leveres med 5 forskjellige massasjehoder.

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en kraftig massasjepistol som leveres med mange nyttige funksjoner. Trykksensoren er gull verdt!

Fordeler

 • God slagdybde.
 • Kan kobles opp mot app.
 • Ligger godt i hånden.
 • Fornuftig støynivå.
 • HyperSmart-teknologi via appen.
 • Trykksensor.

Ulemper

 • Kunne hatt flere behandlingsnivåer.
 • Ingen oppbevaringseske.
 • Litt kort batteritid.

Slik er Hyperice Hypervolt 2 Pro i bruk

Hyperice Hypervolt 2 Pro har en amplitude på hele 14 mm.
Hyperice Hypervolt 2 Pro har en amplitude på hele 14 mm.

La oss ta det viktigste først. Hvordan er det egentlig å bruke Hyperice Hypervolt 2 Pro?

Vår testperson var fornøyd med ytelsen, og alt i alt ga Hypervolt 2 Pro en god opplevelse.

God slagdybde

Noe av det første vi bemerker oss med Hyperice Hypervolt 2 Pro er amplituden. På godt norsk betyr det slagdybde, og sier altså noe om hvor dypt massasjepistolen klarer å massere.

Hypervolt 2 Pro har en slagdybde på 14 millimeter. Når du holder massasjepistolen inntil musklene vil massasjehodet bevege seg 14 millimeter frem og tilbake. Dette gjør at massasjepistolen penetrerer dypere inn i muskulaturen.

Resultatet for deg blir en mer dyptgående og lindrende massasje. Kombinert med maksimalt 2700 slag per minutt, kan man absolutt få en intens og god massasje med Hypervolt 2 Pro.

Totalt kan du justere behandlingsfrekvensen mellom 5 ulike nivåer.

 • Nivå 1: 1700 vibrasjoner per minutt.
 • Nivå 2: 1900 vibrasjoner per minutt.
 • Nivå 3: 2100 vibrasjoner per minutt.
 • Nivå 4: 2400 vibrasjoner per minutt.
 • Nivå 5: 2700 vibrasjoner per minutt.

Det finnes riktig nok massasjepistoler som klarer å gi fra seg enda flere vibrasjoner per minutt (opptil 3200 vibrasjoner). Vi i redaksjonen er likevel tilfredse med ytelsen til Hypervolt 2 Pro, og massasjen er så absolutt intens nok!

Ligger godt i hånden

Hyperice Hypervolt 2 pro
Hyperice Hypervolt 2 Pro ligger godt i hånden.

Hyperice Hypervolt 2 Pro har en vekt på 1,2 kilo. Ikke den letteste massasjepistolen på markedet, men heller ikke den tyngste. Til sammenligning veier toppmodellen Trigger Point Pro omtrentlig 2 kg, mens Vivagun Prime 3.0 har en vekt på kun 900 gram.

Sagt med andre ord er Hypervolt 2 Pro helt midt på treet når det kommer til vekt. Ofte er det jo også slik at vekten sier noe om hvor robust massasjepistolen er. Ikke bare negativt at vekten er litt høy, med andre ord.

Uavhengig av vekten ligger massasjepistolen godt i hånden. Den kan være litt tung å holde i til tider, men til gjengjeld får man godt grep på den gummibelagte overflaten.

Praktisk trykksensor

Hyperice Hypervolt 2 pro trykksensor
På baksiden av massasjepistolen finner du en praktisk trykksensor.

Noe av det mest unike med Hyperice Hypervolt 2 Pro er nok likevel den innebygde trykksensoren.

På baksiden av massasjepistolen finner du nemlig flere lysdioder. De øverste diodene viser enkelt og greit hvilket behandlingsnivå man står på (ett lys = behandlingsnivå 1).

I tillegg har man altså 3 lysdioder som er plassert rett ved siden av hverandre. Disse sier noe om hvor hardt massasjepistolen presses mot muskulaturen. Dette gjør det enkelt å følge med på intensiteten av massasjen underveis.

Etter en lengre sesjon med massasjepistolen er det ofte slik at man blir litt nummen i musklene. I slike tilfeller kan det være vanskelig å kjenne om man masserer for hardt. Da kommer trykksensoren godt med!

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor intens massasje du vil ha, men vår anbefaling er enkel. Om alle 3 diodene lyser masserer du sannsynligvis litt for hardt!

Kan kobles opp mot egen app

Om du er glad i smartfunksjoner kan vi med glede meddele at Hyperice Hypervolt 2 Pro kan kobles opp mot Hyperice-appen. Massasjepistolen kobles opp mot appen ved hjelp av Bluetooth.

Oppkoblingen mellom appen og massasjepistolen går som smurt. Vi trengte kun å skru på Bluetooth på telefonen, før appen tok seg av resten.

I appen finner du et godt utvalg av ulike massasjerutiner. Vi nevner blant annet Night Time Relief, Upperbody Flush og Run Recovery. 

Om du sliter med noen spesielle muskelgrupper kan du samtidig sortere massasjerutinene basert på hvilken muskelgruppe du vil massere. Brukervennlig!

5 medfølgende massasjehoder

Hyperice Hypervolt 2 Pro massasjehoder
Massasjepistolen leveres med 5 massasjehoder.

I pakken følger det med 5 ulike massasjehoder. Mange av konkurrentene leveres med flere massasjehoder, men man får likevel et greit utvalg.

 • Det runde hodet. Passer generelt godt til de fleste muskelgrupper. En god allround-løsning.
 • Gaffelhodet. Spesielt godt egnet til lengre muskler, slik som legger, biceps og underarmer.
 • Det flate hodet. Dette hodet gjør seg godt på større arealer. Eksempelvis bryst, hamstrings eller rygg.
 • Det kuleformede hodet. Godt egnet for triggermassasje. Kan eksempelvis brukes på problempunkter i lår, skuldre eller lignende.
 • Flatt hode med demping. Dempingen gjør at massasjehodet er godt egnet for sensitive områder.

Oversiktlig brukermanual

Hyperice Hypervolt 2 Pro brukermanual

Heldigvis leveres Hyperice Hypervolt 2 Pro med en oversiktlig brukermanual. Det skulle tross alt bare mangle!

I tillegg til selve brukermanualen, følger det også med en fin oversikt over de ulike massasjehodene. Her er det lite man må finne ut av selv, og det er veldig enkelt å skjønne hvilke muskelgrupper hodene passer til.

For å sikre at du får garanti på produktet anbefaler vi at du følger instruksjonene i manualen. Helt enkelt må du registrere produktet på hyperice.com, før du kan laste ned appen og sette i gang med massasjen!

Litt større enn forgjengeren

Oppgradert Hyperice Hypervolt 2 Pro
Hyperice Hypervolt 2 Pro er litt større enn forgjengeren. Her ser du Hypervolt 2 Pro til venstre på bildet.

På bildet over ser du en sammenligning av Hypervolt 2 Pro, og den vanlige Hypervolt 2-utgaven.

Som du kan se er Hypervolt 2 Pro litt større enn forgjengeren. Til gjengjeld er amplituden bedre på Pro-utgaven, og man får 5 hastighetsnivåer (kun 3 nivåer på standardmodellen).

Forgjengeren har samtidig en litt lavere produktvekt. Standardmodellen veier omkring 850 gram, mens Pro-utgaven altså veier 1,2 kg.

Ellers er batteritiden den samme. Maksimalt antall vibrasjoner per minutt er også likt på begge modellene.

Hyperice Hypervolt 2 Pro: Oppsummert

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en kraftig massasjepistol, som gjør det aller best om den pares med Hyperice-appen.

Via appen finner du mange massasjerutiner, og det er særdeles enkelt å komme i gang med behandlingen. Behandlingsfrekvensen vil automatisk tilpasses etter rutinene i appen.

Ekstra praktisk er det jo også at Hypervolt 2 Pro leveres med trykksensor. Dette sikrer at du ikke masserer for hardt mot musklene.

På den negative siden kunne batteritiden vært bedre, og vi synes massasjepistolen kunne hatt litt flere behandlingsnivåer. Massasjepistolen leveres også uten oppbevaringseske.

Avatar

Anders Olsen

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.