iWatch Test: Rimelig aktivitetsklokke!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har hanka inn en iWatch, og testet ut denne lekre aktivitetsklokke. Vår erfaring bekrefter at dette er en smart, slank, brukervennlig og skarp aktivitetsklokke.

iWatch Test: Kort Oppsummert

BESTE BUDSJETTVALG - iWatch

4.7
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
iWatch Smartklokke
Batteritid: Opptil 10 dager Tilkobling: Bluetooth Touchskjerm: Ja Pulsmåler: Ja GPS: Ja Aktivitetsmåler: Ja Vanntett: Ja (1 meter / 30 min) Justerbart armbånd: Ja, myk gummi

Det er med god grunn at iWatch er en av de mest solgte aktivitetsklokkene hos PremiumTek. I vår test har vi vurdert kriterier som størrelse, kapasitet, operativsystem, ergonomi og sensitivitet overfor berøring. Vår positive erfaring med aktivitetsklokken gjør at den får en høy score på testen vår.

Denne klokken har sporing av aktivitet og trening som en av sine hovedfunksjoner, og fungerer perfekt som et kombinert treningsarmbånd og smartklokke. Det gjør at du enkelt kan holde tritt med treningsmålene dine. Så hvis du noen gang vurderer å anskaffe deg en aktivitetsmåler eller en skritteller, kan du heller gå for 2-i-1 alternativet som iWatch er.

Batteritiden på denne modellen har vi også testet ut, for ifølge spesifikasjonene skal den holde i opp til 10 dager før du trenger å lade den igjen. Og overraskende nok holder den meget godt på batteriet.

På den negative siden ser vi likevel at skrittelleren kan være litt unøyaktig, og det følger heller ikke med en egen USB-lader.

iWatch er et fornuftig budsjettvalg for deg som vil ha en rimelig og funksjonsrik aktivitetsklokke. Funksjonsnivået er overraskende høyt, og batteritiden er god!

Fordeler

  • Lang batteritid.
  • Samhandling med mobil.
  • Ergonomisk design.
  • Justerbart armbånd.
  • 3 ulike skjerm moduser.
  • Oppkobling mot app.
  • Mange nyttige helsefunksjoner.

Ulemper

  • Tilkobling mot telefon tok tid.
  • USB-lader følger ikke med.
  • Litt unøyaktig skritteller.

Slank utførelse og behagelig rundt håndleddet

iWatch Smartklokke med ulike funksjoner
iWatch med ulike funksjoner til bruk i hverdagen

Om du ikke har brukt en klokke til noe annet enn å registrere tiden, så vil du garantert finne stor nytteverdi av iWatch. Noe av det vi ønsker å trekke frem med denne klokken, er hvor lett den er, og hvor lite det merkes at vi bærer den rundt håndleddet. Vi har også sovet med klokken flere netter på rad, og har fått en tydelig indikasjon på når vi er i dyp søvn og når vi sover lett. Klokken vil vise tid for både dyp søvn og lett søvn, i timer og minutter.

I tillegg til at den har et lekkert design som ikke krever for mye oppmerksomhet, så er den veldig lett rundt håndleddet. Vår testmodell har et slankt håndledd, og reimens valg av justeringshull er såpass mange at det ikke var noe problem å tilpasse den til det smale håndleddet. Reimen er også enkel å justere!

Premiumtek.no logo

iWatch

Se beste pris hos Premiumtek.no!

Stor kapasitet og uendelige funksjoner

iWatch Smartklokke
Mange funksjoner å velge mellom på en iWatch

Etter å ha pakket opp sørget vi først og fremst å koble den opp mot telefonen. Dette var vi veldig spente på om fungerte, for vi har alltid ønsket oss en klokke som kan samkjøres med mobilen. Selv om det var litt trøblete å koble telefonen opp mot iWatch, så klarte vi det til slutt. Nå kunne vi både lese meldinger, samt få beskjed når det kom innkommende samtaler på telefonen. Og en av de største fordelene med denne funksjonen er at den er kompatibel med både iOS og Android-telefoner. Dette liker vi!

Selv om oppsettet mot telefonen tok litt ekstra tid, så var det mange fordeler som fulgte med når vi endelig fikk synkronisert den med mobilen vår.

Vi tok også med aktivitetsklokken på løpetur, og kan konkludere med at nytteverdien er stor. Aktivitetsklokken registrerte blant annet hjerteslag, lengden vi løp, skrittene vi tok og kaloriene vi forbrant. Og regnværet som kom mens vi sprang, enset vi ikke engang. Fordi vi vet at iWatch aktivitetsklokken er vanntett. En vanntett aktivitetsklokke er et must for deg som elsker å gå turer ute i all slags vær. iWatch er ment og brukes til enhver tid, slik at du alltid kan holde deg oppdatert på status. Enten det er kvaliteten på søvnen, skrittene du har gått eller pulsen din til ethvert tidspunkt.

Batteritid på iWatch er opptil 10 dager, og vår erfaring etter 5 dagers bruk, tilsier at dette stemmer. 46% batterikapasitet gjensto etter de fem første dagene med aktivitetsklokken i bruk.

Skjermen kan tilpasses etter hvilket humør du er i, og dette var et veldig nyttig funksjonsnivå som overrasket oss. Fordi de 3 ulike modusene gir også de svaksynte et fortrinn, da to av modusene viser klokkeslettet digitalt, og med ekstra store tall. Den siste modusen viser klokkeslettet på en vanlig, analog klokke. Et stilig og moderne format.

Det kan være litt tungvint å navigere med telefonen i hånden. Å kjøre eller sykle mens du holder en telefon er ikke lovlig, og kan føre til uheldige hendelser i trafikken. Når du har en iWatch på håndleddet ditt, vil du finne all informasjonen du trenger. Og kan holde deg oppdatert til enhver tid!

Premiumtek.no logo

iWatch

Se beste pris hos Premiumtek.no!

Lekker innpakning og den perfekte gave

Eske iWatch Smartklokke
Eske til iWatch

Den lekre innpakningen til aktivitetsklokken er veldig innbydende, og gjør at klokken er perfekt å gi i gave til noen du er glad i. Å kjøpe en aktivitetsklokke i gave slår aldri feil, bare husk å sjekke ut om de har en fra før av. For i dag er en slik klokke allemannseie. Du kan hvertfall trygt gi denne til både han, henne eller et tante- eller onkelbarn. For designet er så enkelt som de fleste av oss liker det, og i unisex størrelse.

Enkel brukerveiledning

Brukerveiledning iWatch smartklokke
iWatch brukerveiledning på norsk

Vi ble så glad når vi så at brukermanualen var på norsk. Selv om vi forstår engelsk godt, så er det alltid best om man kan bli kjent med et nytt produkt på norsk.

Vi brukte ikke lange tiden på å lese oss opp om de ulike funksjonene, men en brukerveiledning er helt super å ha hvis det dukker opp noe uventet. For eksempel lurte vi på hvorfor vi hadde problemer med å synkronisere den mot telefonen. I brukermanualen fant vi forslag til ulike løsninger vi kunne forsøke, før vi endelig fikk det til.

iOS og Android

iWatch Smartklokke operativsystem
iWatch operativsystem for iOS og Android

En skikkelig god klokke viser ikke bare hvor mye klokka er. En ekte klokke kan heve antrekket ditt og få deg til å føle deg bra. Aktivitetsklokker kan gjøre enda mer, fra å spore treningsøktene dine og måle pulsen til å gi varsler om når noen ringer eller sender melding til deg. Mens du har på deg en tilkoblet iWatch, kan du la telefonen ligge i lommen og trenger kun å bruke hånden til enkle oppgaver.

Denne aktivitetsklokken gjør det enkelt å koble opp mot både Android- og iOS-enheter. Med denne tilkoblet, trenger du ikke holde telefonen i hånden din til enhver tid. Den er rett og slett et frigjørende produkt, som til slutt vil vise seg å være uunnværlig.

iWatch Test: Kort Oppsummert

Enkelt og greit er iWatch en smart og brukervennlig klokke som passer til alle. Funksjoner som søvnmåler, kaloriforbruk, pulsmåler, skritteller og kompatibilitet med mobil er å forvente i en aktivitetsklokke. Men at den i tillegg er brukervennlig, komfortabel rundt håndleddet og har uendelige med nyttige funksjoner, er noe som gjør at den scorer høyt i vår test. En aktivitetsklokke vår redaksjon vil anbefale på det varmeste!

Premiumtek.no logo

iWatch

Se beste pris hos Premiumtek.no!

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette lever en aktiv livsstil, og er en av vår dyktige produkttestere. Opp gjennom årene har hun testet mange ulike treingsprodukter, og har med seg nyttig erfaring som produkttester hos oss. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social