VivaGun Prime 3.0 Test: Vi er imponerte

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Prime 3.0 er bestselgeren til den norske leverandøren VivaGun. Vi måtte naturligvis ta en aldri så liten test av denne massasjepistolen. Hva ble våre erfaringer med VivaGun Prime 3.0?

VivaGun Prime 3.0: Kort Oppsummert

BEST I TEST - VivaGun Prime 3.0

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Vivagun Prime 3.0
Antall behandlingsfrekvenser: 7 Vibrasjoner per minutt: 1600 - 3200 Slagdybde / amplitude: 14 mm Antall massasjehoder: 8 Batteritid: 24 timer Støynivå: 45 dB Vekt: 900 gram Oppbevaringseske: Ja

VivaGun Prime 3.0 er en oppgradering av den populære forgjengeren, Prime 2.0. Med denne nye og oppgraderte modellen får man bedre amplitude (slagdybde), samtidig som man får flere behandlingsnivåer å velge mellom.

Prime 3.0 har faktisk en slagdybde på hele 14 millimeter. Tatt i betraktning at massasjepistolen heller ikke er spesielt stor, er dette rett og slett imponerende.

Med VivaGun Prime 3.0 kan du også velge mellom 7 ulike behandlingsnivåer. Det finnes riktig nok andre massasjepistoler på markedet som har flere nivåer. Til gjengjeld får man med hele 8 ulike massasjehoder på kjøpet. Her er det enkelt å tilpasse behandlingen etter eget behov!

Samtidig har vi lite å utsette på både støynivå og batteritid.
Støynivået er omtrentlig 45 dB, og i praksis gir massasjepistolen fra seg lite lyd når den er i bruk. Batteritiden er også overraskende god. VivaGun Prime 3.0 kan holde det gående i hele 24 timer!

VivaGun Prime 3.0 er et knallgodt alternativ for deg som vil få god og lindrende massasje.
Slagdybden er svært god, og batteritiden er nærmest uslåelig!

Fordeler

  • Svært god batteritid.
  • Lavt støynivå.
  • Oversiktlig LED-display.
  • Mange massasjehoder.
  • God slagdybde.
  • Høy maksimal behandlingsfrekvens.
  • Reiseveske.

Ulemper

  • Kunne hatt enda flere behandlingsfrekvenser.
  • Brukermanual er ikke på norsk.

Praktisk og robust reiseveske

VivaGun Prime 3.0 Reiseveske
Den kompakte reisevesken har et stilig design, og beskytter massasjepistolen godt.

Likt som de fleste andre massasjepistoler leveres også VivaGun Prime med en egen reiseveske. Reisevesken har et stilig design, og du får plass til alt tilleggsutstyr som medfølger i pakken.

Ulikt en del andre reisevesker legger vi også merke til at det er spesielt god plass inne i denne. Det er blant annet egne lommer for alle massasjehodene. Her trenger man ikke å dytte alle hodene ned i en liten pose som såvidt får plass i reisevesken. Dette liker vi!

I toppen av vesken er det også et eget oppbevaringsrom. Her kan du eksempelvis legge brukermanualen, og eventuelt andre gjenstander du ønsker å ta med i reisevesken.

Selve konstruksjonen gir også god beskyttelse for massasjepistolen. Reisevesken er produsert av harde materialer, og tåler derfor røff behandling. Perfekt om du eksempelvis skal ta med massasjepistolen på flytur!

Vivagun Logo

VivaGun.no

Se tilbud på VivaGun Prime 3.0!

Hvordan er VivaGun Prime 3.0 i bruk?

VivaGun Prime 3.0
VivaGun Prime 3.0 leveres med et stilrent design, og veier kun 900 gram.

Vi registrerer altså med glede at VivaGun Prime 3.0 leveres med en praktisk reiseveske. Men la oss gå over til det viktigste. Hvordan er det faktisk å bruke VivaGun Prime 3.0? Holder produsenten det de lover?

Slagdybde og behandlingsfrekvens

Noe av det første vi bemerker oss er slagdybden (amplituden) til VivaGun Prime 3.0. Slagdybden sier noe om hvor langt frem massasjehodet vil bevege seg mens massasjepistolen er på. Desto høyere slagdybden er, desto dypere vil massasjehodet arbeide i muskulaturen. I praksis får man altså en dypere og mer lindrende massasje når amplituden er høy.

VivaGun Prime 3.0 har en slagdybde på hele 14 millimeter. I teorien skal altså Prime 3.0 kunne gi en dypere massasje enn mange andre massasjepistoler på markedet.

Etter å ha testet massasjepistolen på flere ulike muskelgrupper kunne vi raskt bekrefte at dette stemmer. Massasjen oppleves som dyp og behagelig. Avhengig av hvilket massasjehode man benytter kan også massasjen bli riktig så intens. Her må man bare prøve seg frem!

I tillegg er det også viktig at man er oppmerksom på hvor mange behandlingsnivåer en massasjepistol har. Prime 3.0 leveres med 7 ulike nivåer. På det mest intense nivået gir massasjepistolen fra seg 3200 slag per minutt. Tilsvarende vil det laveste nivået gi en behandlingsfrekvens på 1600 slag i minuttet.

Her er det altså et stort spenn mellom den høyeste og laveste frekveksen. I praksis gjør dette at du enkelt kan fintilpasse behandlingen etter deg og ditt behov. Her gjelder det altså å prøve seg frem. Vi trivdes best på behandlingsnivå 4 og 5!

Vivagun Logo

VivaGun.no

Se tilbud på VivaGun Prime 3.0!

8 ulike massasjehoder

Massasjehoder til VivaGun Prime 3.0

Så godt som alle massasjepistoler leveres med et knippe utskiftbare massasjehoder. Stort sett følger det med 5 – 6 hoder. Vi ble derfor positivt overrasket når vi så at VivaGun Prime 3.0 leveres med hele 8 utskiftbare massasjehoder.

De ulike massasjehodene er alle spesielt tilpasset til ulike muskelgrupper. Her er det enkelt å finne en passende behandling for hele kroppen!

Obs: Vi får bare beklage på forhånd. Det er ikke alle navnene på massasjehodene som er like greie å oversette til norsk. «Grusgasshode» høres jo ikke spesielt bra ut. For enkelte av hodene har vi derfor droppet oversettelsen..

Det runde hodet. Tilnærmet alle massasjepistoler leveres med et rundt massasjehode. Dette massasjehodet passer til så godt som alle muskelgrupper. En god all-rounder!

Det flate hodet. Dette massasjehodet passer også til de fleste muskelgruppene. Forskjellen er at massasjen vil oppleves som mindre intens. En god løsning om du bare vil slappe av litt.

Det kuleformede hodet. Perfekt for triggerpunkt-behandling av utsatte områder. Vi testet den også i håndflaten, av alle ting. Overraskende behagelig, faktisk!

Gaffelhodet. Gaffelhodet passer godt for de lange og tynne musklene på kroppen. Dette hodet er derfor godt egnet til både nakke, akilles og musklene langs ryggraden.

Rubble gas head. Dette er det ene av de 2 oransje massasjehodene som følger med. Det myke materialet gjør at massasjehodet passer godt til sensitive områder.

Thumb. «Tommel-hodet» er det andre oransje massasjehodet i pakken. Godt egnet til sensitive trigger-områder!

Det D-formede hodet. Nok et generelt massasjehode som passer godt over hele kroppen. Kan oppleves som litt mer intenst enn det runde hodet.

Det Y-formede hodet. Dette massasjehodet har en spesiell form. Passer best til armer, lår og midje. Her anbefaler vi at man ikke går over behandlingsnivå 3 – 4!

Ekstremt god batteritid

VivaGun Prime 3.0 Batteri
Nederst på håndtaket finner du et praktisk display som viser gjenværende batteriprosent.

Bedre batteritid enn det man får med VivaGun Prime 3.0 skal man lete lenge etter. Her kan man bruke massasjepistolen i inntil 24 timer før den må lades på nytt. Imponerende!

Batteritiden på 24 timer er for øvrig kun gjeldende for det laveste behandlingsnivået. På det mest intense nivået klarer Prime 3.0 å holde det gående i 12 timer. Dette er fortsatt milevis foran de andre konkurrentene, som gjerne har en batteritid på 2 – 3 timer.

Siden batteritiden er såpass god skulle man nesten tro at motoren var en god del svakere enn konkurrentene. Det er den heldigvis ikke. Den børsteløse motoren kan gi fra seg alt fra 1600 til 3200 slag i minuttet!

Lavt støynivå

Støynivået har vi også lite å utsette på. Ved hjelp av den nyutviklede VivaQuiet-teknologien holdes støynivået helt nede på 45 dB.

Når vi brukte massasjepistolen hadde vi ingen problemer med å se film eller TV-serier samtidig. Støynivået er naturligvis litt høyere på de mest intense nivåene, men er på ingen måte sjenerende. Bestått!

Praktisk LED-display

VivaGun Prime 3.0 Display
På baksiden av massasjepistolen finner du et praktisk LED-display.

Prikken over i-en er det praktiske LED-displayet på baksiden av massasjepistolen. Her får du full oversikt over hvilket behandlingsnivå som er valgt. For å endre på behandlingsnivået trenger du kun å trykke på touch-skjermen. Enklere blir det ikke!

Om du ikke orker å ta en titt ned på håndtaket, kan du også sjekke gjenværende batteriprosent på displayet. Praktisk og brukervennlig!

VivaGun Prime 3.0: Oppsummert

VivaGun Prime 3.0 er et knallgodt alternativ for deg som vil få god og lindrende massasje.

Slagdybden er svært god, og batteritiden er nærmest uslåelig!

Vivagun Logo

VivaGun.no

Se tilbud på VivaGun Prime 3.0!

Avatar

Anders Olsen

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.
linkedin-social github-social