Betakaroten Premium Erfaringer: Les vår gjennomgang

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Mange ønsker å bli så brune som mulig gjennom sommeren. Hvordan kommer Betakaroten Premium ut i vår gjennomgang, og hva ble våre erfaringer?

Betakaroten Premium

50% rabatt på første pakke!

Betakaroten Premium: Kort Oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, gjennomfører vi en såkalt «meta-test». Dette innebærer at vi setter en vurdering for produktene basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

Betakaroten Premium

Betakaroten premium

Betakaroten Premium er et av nordens mer populære tilskudd av betakaroten. Produktet er produsert av Norisma AS, og etterlever de strenge norske standardene for kosttilskudd.

Med Betakaroten Premium får du en daglig dose av totalt 15 milligram betakaroten, som i følge produsenten skal kunne bidra til å gi en brunere hud.

Vi setter også pris på at Betakaroten Premium leveres med en praktisk og prisvennlig abonnementsløsning. Du slipper dermed å legge inn nye bestillinger hver eneste måned.

Abonnementet har ingen bindingstid, og du kan til enhver tid si opp dersom du skulle ønske det. Du betaler heller ingenting i frakt, og sammenlignet med andre tilskudd av betakaroten er prisnivået for Betakaroten Premium fornuftig!

En av de største aktørene på markedet

Betakaroten Premium Tilskudd
Betakaroten Premium er en av Norges mest populære tilskudd av betakaroten.

Betakaroten Premium leveres som nevnt av Norisma AS, som har lang fartstid på det nordiske markedet. Blant merkevarene finner man ulike slankeprodukter, melatonin for bedre søvn, diverse Omega-3 tilskudd for veganere. Og ikke minst, betakaroten!

Betakaroten Premium er faktisk en av de mer anerkjente betakaroten-tilskuddene på nordiske markedet. Tilskuddet har vært tilgjengelig helt siden 2008, og kundene vender stadig tilbake for å få brunere hud gjennom sommeren.

Men har egentlig Betakaroten Premium noen effekt, da? Det skal vi se nærmere på!

Får man brunere hud av Betakaroten Premium?

Betakaroten er egentlig et vegetabilsk stoff, og inngår i en gruppe av stoffer som heter karotenoider. Når betakaroten inntas vil det videre omdannes til vitamin A i kroppen. Dette vitaminet er spesielt viktig for deg som er opptatt av å opprettholde en sunn og frisk hud.

Ved inntak av betakaroten vil fargestoffet lagres i hudcellene, hvor underhudsfettet vil farges gyllent. Når huden utsettes for sollys vil denne mekanismen kunne gi brunere hud. Dette gjelder både ved bruk av solarium, og når man er ute i sola på varme sommerdager.

Obs: Selv om Betakaroten Premium fungerer i solarium, vil det ikke nødvendigvis si at solarium er en spesielt god idè. Det er godt dokumentert at bruk av solarium øker risikoen for hudkreft!

I tillegg er Betakaroten Premium tilsatt kobber. Kobber bidrar til en normal hudpigmentering.

Om man tar en titt på tilbakemeldingene fra kundene er det også liten tvil om at Betakaroten Premium gir en viss effekt. Via en enkel spørreundersøkelse fra Norisma AS svarte 9 av 10 kunder at de fikk brunere hud av å bruke Betakaroten Premium.

Betakaroten Premium

50% rabatt på første pakke!

Hva sier kundene om Betakaroten Premium?

Alt i alt ser det ut til at flere av kundene er fornøyde med Betakaroten Premium. La oss ta en titt på kundeanmeldelsene!

Isabell: «Veldig fornøyd med betakaroten og brukt det jevnlig i flere år. Tipp topp!»

Daria: «Bruker det året rundt, og det funker!»

For øvrig er ikke alle kundene like fornøyde. La oss ta en titt på hva de mindre fornøyde kundene har å si.

Robin: «Ingen effekt, vanskelig å finne veien til avbestilling.»

Heidi: «Varene kom kjapt, men jeg synes ikke de virker i det hele tatt. Ser ingen forandring overhodet.»

Kundeanmeldelsene er uthentet fra Betakaroten Premium’s egne nettsider, og vurderingsportalen Trustpilot.

Hvordan bør man bruke Betakaroten Premium?

Dosering for betakaroten premium
Det anbefalte døgndosen er kun 1 tablett, og pakken inneholder 30 tabletter.

Heldigvis er det ikke spesielt vanskelig å bruke Betakaroten Premium på den riktige måten. Du skal enkelt og greit ta én tablett per dag. Verre er det ikke!

For å få best mulig resultat er det likevel viktig at du følger anbefalingene fra produsenten. Det er jo tross alt ikke slik at du får en brun og gyllen hud kun ved å bruke betakaroten. Litt soling må jo også til.

Vi ser nærmere på bruksanbefalingen fra produsenten.

1. Før soling

For å oppnå det beste resultatet bør du begynne med Betakaroten Premium omtrent 1 – 2 uker før du skal oppholde deg mye i solen. Om du vet at du skal til syden om en liten stund er det altså greit å komme i gang litt før du pakker bagen og hopper på flyet.

Ved å begynne behandlingen noen uker i forveien legger du et godt grunnlag som huden vil nyte godt av på sikt. Som Norisma selv sier: «Brunfargen sitter lenger!»

2. Under soling

I perioden hvor du oppholder deg mye i solen er det viktig at du fortsetter å bruke Betakaroten Premium. Produsenten hevder selv at dette gir økt beskyttelse mot solskader, og du vil samtidig få maksimalt utbytte av solstrålene som treffer huden.

Obs: Det er omstridt hvorvidt betakaroten faktisk gir beskyttelse mot solskader. Pass derfor på at du alltid bruker solkrem når du er ute i sola!

3. Etter soling

Etter perioden med mye sol er det anbefalt at du fortsetter å bruke Betakaroten Premium på vanlig måte. Dette vil kunne hjelpe deg til å beholde den dype brunfargen lengre. Samtidig er det viktig å ha de gode rutinene for hudpleie på plass. Etter en dag med mye sol trenger huden ofte litt ekstra fuktighet, og mange sverger til en god og lindrende aloe vera gel etter en varm og solfylt dag.

Betakaroten Premium

50% rabatt på første pakke!

Hvilke ingredienser finner man i Betakaroten Premium?

Praktisk kapselbrett til Betakaroten Premium

Betakaroten Premium er sammensatt av flere ingredienser som skal kunne gi brunere hud.

1. Betakaroten

Den viktigste ingrediensen er naturligvis betakaroten. Som nevnt omdannes betakaroten til vitamin A i kroppen, som igjen vil kunne bidra til brunere hud gjennom sommeren.

Betakaroten Premium inneholder 15 milligram betakaroten per tablett.

2. Vitamin C

Vitamin C er et vannløselig vitamin, og er det som kalles et essensielt næringsstoff. I praksis vil det si at vi må ha en viss mengde vitamin C i kroppen for å overleve.

Vitamin C kan samtidig bidra til å motvirke en lang rekke kreftformer og andre sykdommer, og vitaminet inngår i en lang rekke prosesser i kroppen. Totalt inneholder Betakaroten Premium 80 milligram vitamin C.

3. Kobber

Ulikt mange andre tilskudd er Betakaroten Premium tilsatt kobber. Kobber vil kunne bidra til å beskytte og opprettholde en frisk og sunn hud gjennom en optimal hudpigmentering.

4. Biotin

Biotin er et vannløselig vitamin, og er viktig for omsettelsen av karbohydrater, fettsyrer og aminosyrer i kroppen.

Innholdet av biotion i Betakaroten Premium er relativt lavt. Til gjengjeld er det også svært sjeldent at man ser mangel på dette vitaminet i befolkningen.

Betakaroten Premium

50% rabatt på første pakke!

Praktisk abonnementsløsning

Betakaroten Premium
Betakaroten Premium er tilgjengelig som en praktisk abonnementsløsning.

Betakaroten Premium leveres via en praktisk og rimelig abonnementsløsning. Her slipper du rett og slett å legge inn manuelle bestillinger hver eneste måned.

Abonnementet har heller ingen bindingstid, og frakten er helt gratis. Sammenlignet med andre tilskudd er prisnivået fornuftig, og vi setter stor pris på at bestillingsprosessen er både brukervennlig og enkel!

Hvem bør ikke ta betakaroten?

I henhold til forskning fra blant annet VKM, Vitenskapskomitten for mat og miljø, bør røykere unngå å benytte seg av betakaroten som kosttilskudd, da det kan øke risikoen for kreft hos denne gruppen.

Annen forskning har også konkludert med at gravide og ammende bør unngå tilskudd av betakaroten. Man har rett og slett ikke god nok kjennskap på hvordan dette vil påvirke fosteret / barnet.

Som alltid bør du naturligvis rådføre deg med legen din dersom du er i tvil!

Betakaroten Premium

50% rabatt på første pakke!

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.