Iviskin vs Alvaskin: Vi ser på forskjellene

Iviskin G3 I bruk

Har du bestemt deg for å kjøpe en IPL-hårfjerner, men ikke helt landet på hvilken du skal velge? Vi har sett på forskjellene mellom to populære produkter, nemlig Iviskin og Alvaskin.

Det er lite som er så kjedelig som å fjerne uønsket kroppshår. Bruker man høvel er det fort gjort at man får nupper og sår, og voks er jo ikke annet enn forferdelig smertefullt. Hårfjerningskrem gir riktignok ikke smerte, men så må man også regne med å utføre behandlingen relativt ofte.

De senere årene har hårfjerning med IPL-teknologi blitt stadig mer populært, og det finnes flere ulike modeller på markedet. Vi har sett nærmere på Alvaskin vs Iviskin G3, som begge er er to kjente merker.

Iviskin G3 vs Alvaskin: En enkel sammenligning

Iviskin G3 Alvaskin
Pris2690 kr2699 kr
Lysimpulser (levetid)900.000 (20 år)300.000 (12 år)
IceShieldJaNei
Lyspulsnivåer55
Garantitid100 dager90 dager
Bølgelengder640 nm – 1100 nm470 - 1100 nm
Vekt250 gram186 gram
Energinivå5,5 J/cm²1,5-4,9 J/cm²
Bestill herSe tilbudSe tilbud

Hvilken hårfjerner er best?

Vi har valgt å sammenligne Iviskin G3 vs Alvaskin. Iviskin har også kommet med en oppdatert modell, G4, men vi fokuserer på G3, da dette også er modellen som kom best ut i test da vi testet ulike IPL hårfjerningsapparater.

Modellen fra Alvaskin er nærmest helt identisk med Iviskin G1, og man kan egentlig kun se forskjellen ved at de har sine respektive merkenavn påtrykt. Iviskin har derimot steppet opp og forbedret produktet med sin G3, som både er kraftigere og har lengre levetid.

Mange lysimpulser gir god levetid

info

Både Iviskin og Alvaskin vil avgi mange lysimpulser, men Iviskin vinner overlegent med 900.000 lysimpulser og en levetid på opptil 20 år!

Når man skal beregne levetid på en IPL-hårfjerner, gjør man det gjerne i antall lysimpulser. Det vil si antall pulseringer du kan regne med at maskinen vil utføre før den ikke lenger vil fungere.

Levetiden til Alvaskin er svært god, og er oppgitt til å være over 12 år, med sine 300.000 lysimpulser. Likevel er dette beskjedent sammenlignet med Iviskin G3. Produsenten oppgir nemlig at den holder til 900.000 lysimpulser, og skal kunne gi deg god hårfjerning i rundt 20 år frem i tid!

Iviskin logo

Iviskin.no

Se gode tilbud på Iviskin G3!

Bedre opplevelse med IceShield-teknologi

info

Det er kun Iviskin G3 som kommer med IceShield-teknologi, en teknologi som sørger for å kjøle ned huden din under behandlingen.

Noen kan oppleve ubehag grunnet varmen som genereres under lyspulsbehandling. For å unngå dette, er Iviskin G3 utstyrt med en egen IceShield-teknologi. Den bidrar til å kjøle ned huden under behandlingen, og du vil ikke oppleve at huden blir så altfor varm. Også den nyeste Iviskin-modellen, G4, har denne teknologien.

Det er verdt å merke seg at Alvaskin ikke er utstyrt med den samme IceShield-teknologien, og derfor bør du ta med dette i vurderingen når du skal velge hvilket apparat du skal gå for. For å unngå misforståelser, kan vi berolige deg med at du helt fint vil klare å bruke et apparat uten IceShield. Varmen er ikke så kraftig at du normalt vil føle den som smertefull.

5 lyspulsnivåer for tilpasset behandling

info

Begge hårfjernerne kommer 5 ulike behandlingsnivåer. Her er det dødt løp!

Både Iviskin G3 og Alvaskin kommer med 5 lyspulsnivåer. Sagt på en annen måte, kan vi kalle dette behandlingsnivåer, der hvert nivå har sin lysintensitet og bølgelengde.

Hvilket nivå du skal bruke kommer blant annet an på hudtypen din. Vær derfor nøye med å lese bruksanvisningen for ditt produkt. Ofte anbefaler man å starte på et litt lavere nivå, sånn at du heller kan justere deg oppover og slippe ubehag.

Marginal forskjell i vekt

info

Alvaskin stikker av med en marginal seier når man sammenligner vekten på produktene. Alvaskin veier 64 mindre enn Iviskin G3.

Mange lurer på vekten på IPL-hårfjernere. Man skal jo holde på en stund, og da kan det være greit at apparatet ikke veier for mye. Verken Iviskin eller Alvaskin er spesielt tunge, med henholdsvis 250 gram og 186 gram. Iviskin er litt tyngre enn Alvaskin, men ikke mer enn at du fint skal klare å håndtere den.

God fornøydhetsgaranti

info

Det er nærmest dødt løp når det kommer til fornøydhetsgaranti. Iviskin og Alvaskin har begge 100 % fornøydhetsgaranti. Iviskin gir 100 dager garanti, mens Alvaskin gir 90 dager.

Både Iviskin og Alvaskin har kunden i fokus når det kommer til fornøydhetsgaranti.

Alvaskin gir deg 12 ukers (90 dagers) full returrett om du ikke skulle være fornøyd med resultatet. Hos Iviskin gjelder fornøydhetsgarantien i hele 100 dager. Du har derfor god tid til å prøve ut begge disse produktene.

Vi anbefaler at du virkelig bruker denne tiden og følger det behandlingsløpet som produsenten anbefaler. Det er veldig dumt å la apparatet ligge i en skuff, for deretter å ta det frem etter noen uker og merke at du ikke synes produktet er tilfredsstillende. Da vil du sitte med et apparat du har brukt relativt mye penger på, som du ikke kommer til å bruke mer.

Iviskin vs Alvaskin: Prisnivå

info

Både Iviskin og Alvaskin kan bli din for drøye 2.000 kroner. Generelt sett er det lite som skiller på prisnivået, og det kjøres ofte kampanjer hvor prisene settes ned.

Både Iviskin og Alvaskin selges til rundt 2.500 kroner, men det er fullt mulig å få en bedre pris om du følger med på kampanjer. For eksempel er det ofte gode tilbud rundt Black Friday, så det gjelder å holde øyne og ører åpne.

Ved første øyekast kan det virke som en aldri så liten investering å gå til innkjøp av en IPL-hårfjerner. Da er det viktig å huske at du har apparatet i mange år fremover. Skulle du kjøpt inn hårfjerningsprodukter for 15-20 år fremover, ville du måtte punge ut med langt mer enn de drøye 2.000 kronene. Og sammenlignet med hårfjerning hos en skjønnhetsklinikk, vil du knapt få ett besøk for prisen av én IPL-hårfjerningsmaskin.

Totalt sett er dette altså en ganske rimelig håfjerningsmetode, som samtidig gir deg langvarig glede av å være hårløs.

Iviskin G3: Testet av oss

Vi var så heldige å få teste Iviskin G3, og vi ble frelst. Hårfjerneren holder virkelig det den lover, og i løpet av kun tre uker kunne vi se resultater. Du kan lese hele testen her!

Hva sier forbrukerne?

Produsentene kan selvfølgelig rose produktet sitt opp i skyene. Det er likevel forbrukernes stemme som forteller om varen leverer det de har lovet. Vi har derfor tatt en titt på det anerkjente forbrukernettstedet Trustpilot.

Forbrukernes dom: Alvaskin

241 personer har lagt igjen en tilbakemelding på Alvaskin, noe som har gitt et resultat på hele 4,7/5 stjerner. Ikke nok med at kundene er fornøyde med produktet, de trekker også frem en svært god kundeservice, noe vi setter pris på å lese.

Her er noen av tilbakemeldingene:

Stine:

«Super kundeservice!🤩 Kjapp og hjelpsom hver gang jeg har tatt kontakt angående riktig bruk av Alvaskin. Fikk utvidet 90dagers garanti med 90 dager til. Fornøyd med Alvaskin, ikke vond å bruke, og jeg merker god effekt på leggene. Fikk utvidet 90dagers-garantien får å se om de siste stae hårene slutter å komme.»

Kristina:

«Veldig bra produkt, som holder det reklamen lover! Etter 5 ukers bruk (på legger og under armene) merket jeg tydelig redusert hårvekst, og nå etter 12 uker er jeg hårfri. Jeg var slett ikke overbevist da jeg begynte med Alvaskin, men det funker faktisk! Jeg fikk også svar på dagen da jeg sendte et spørsmål til kundeservice.
Det eneste irriterende var å motta en mengde reklamemailer og annonser *etter* at jeg hadde kjøpt produktet. Helt til jeg skjønte at jeg kunne unsubscribe :)»

Annelise:

«Etter 12 uker har en fremdeles ikke blitt hårfri men vil likevel anbefale produktet da en begynner å se antydning nå til mindre hårvekst! Vil nok ta en del lengre tid enn oppgitt før en har oppnådd forventet resultat men har fremdeles tro på at med flere behandlinger kan en oppnå ønsket resultat.»

Elise: 

«Jeg fikk dessverre en ulyd i min Alvaskin-hårfjerningsmaskin, men opplevde helt super service hos kundebehandler. Jeg skrev en reklamasjon på Mail, og la ved video av ulyden, og uten noen problemer skal jeg nå motta en ny maskin i posten. Erfarte god effekt av hårfjerningsmaskinen før ulyden kom, så ser frem til å få min nye i posten. Fornøyd kunde»

Forbrukernes dom: Iviskin

Det er faktisk dødt løp mellom Alvaskin og Iviskin, og også Iviskin har fått 4,7/5 stjerner på Trustpilot. Riktignok er det kun 44 personer som har lagt igjen en tilbakemelding her, mot 241 hos Alvaskin, men det er likevel mer enn tilstrekkelig til å få et helhetsbilde.

Også her trekkes det frem en svært god kundeservice, i tillegg til et produkt som gjør jobben.

Her er et utdrag av tilbakemeldingene på Iviskin:

Allan: 

»Gav fruen en Iviskin IPL G3 hårfjerner i gave, og hun er kjempefornøyd etter å ha brukt hårfjerneren noen måneder. Lett å bruke, fjerner uønsket hår smertefritt. Sparer penger gjør vi også når fruen nå ikke trenger dyre salongbehandlinger for fjerne uønsket hår.»

Clara: 

«For en som har slitt med sår etter barbering har IVI Skin vært en go to for meg. Etter et par bruk opplevde jeg mindre hårvekst og ikke minst forsvant stresset med ingrodde hår, barberingssår etc.

God kundeservice med bra respons, anbefales virkelig!»

Rebeca: 

«Veldig fornøyd med resultatet etter 5 uker. Veninnen mi kjøpte og er veldig fornøyd også . Kundeservice svarer fort og er hjelpsom. Anbefales på det sterkeste.»

Sofie: 

«Skånsom, effektiv og bra hårfjernings behandling. Elsker å kunne gjøre det hjemme og samtidig spare penger.
Finnes ingenting bedre enn en hårfri sommer!»

Iviskin vs Alvaskin: Kort oppsummert

Uansett om du går for Iviskin G3 eller Alvaskin, vil du få et produkt av god kvalitet, som forbrukerne elsker. Prisen på de to produktene er ganske lik, men Iviskin kan skilte med lengre levetid, mer kraft og IceShield-teknologi, som kjøler ned huden under bruk.

Grunnet det sistnevnte, blir det Iviskin G3 som igjen går seirende ut av vår sammenligning. Så hva med å gjøre som oss, og gå til innkjøp av en Iviskin G3?

Iviskin logo

Iviskin.no

Se gode tilbud på Iviskin G3!

Kristin Aksnes

Kristin Aksnes

Kristin har flere års erfaring som tekstforfatter og oversetter. I tillegg har hun lang erfaring fra helsesektoren, og har god innsikt i ulike kosttilskudd og deres påvirkninger på kroppen. Bak hver tekst som Kristin skriver, ligger det nøye research, så du som leser skal være sikret god og riktig informasjon. På fritiden trives Kristin ute i naturen, hvor hun pleier sin hobby med geocaching.
facebook-social instagram-social xplace-social