DentaWorks Erfaringer: Tannbleking som fungerer?

DentaWorks tannbleking erfaringer

DentaWorks tilbyr produkter for tannbleking til det norske folk. I denne artikkelen ser vi nærmere på produktutvalget hos DentaWorks, og tar samtidig en titt på kundenes erfaringer med tannblekingsproduktene.

Tannbleking er ikke lenger kun forbeholdt Hollywood-stjernene. Et strålende hvitt smil er jo tross alt noe de fleste av oss vil ha. Nettopp derfor har tannblekingsprodukter blitt mer og mer populært de siste årene.

Enten det er snakk om profesjonell tannbleking hos tannlegen eller hjemmebleking, ser det norske folk ut til å bli stadig mer opptatt av å oppnå en hvitere tannfarge.

Med mange produkter og metoder tilgjengelig kan det være vanskelig å vite hvilken form for tannbleking man bør gå for. I denne artikkelen ser vi nærmere på tannblekingsproduktene fra DentaWorks, samt kundenes erfaringer med produktene!

DentaWorks Erfaringer: Produktutvalget

DentaWorks er blant Norges ledende leverandører av tannblekingsprodukter man kan bruke hjemmefra. De tilbyr hovedsakelig 3 ulike produkter som skal hjelpe deg med å få de hvite tennene du alltid har hatt lyst på.

Blant produktene finner du et komplett tannblekingssett, tannblekingspenn og tannblekingsstrips. Vi ser nå nærmere på egenskapene til disse produktene, og hvilke erfaringer kundene har gjort seg.

DentaWorks Tannblekingssett

Drømmer du om et hvitere smil? Da kan Dentaworks’ komplette tannblekingssett være løsningen for deg.

Den viktigste komponenten i settet er naturligvis selve tannblekingsgelen. Gelen er utviklet gjennom 10 år med forskning og testing, og resultatet er en tannblekingsgel som kundene faktisk er fornøyd med.

Dentaworks’ tannblekingssett er ikke bare skånsomt for tennene og tannkjøttet. Gelen er også 100% vegansk og fri for skadelige kjemikalier som BPA, TEA og parabener.

I settet følger det med 20 ml tannblekingsgel som holder til 56 behandlinger. Kombinert med den fornuftige prisen kan du føle deg trygg på at de hvite tennene ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta!

Du finner for øvrig ikke bare selve tannblekingsgelen i settet. Det medfølger også 3 DentaWorks Soft-tannskinner og en egen oppbevaringsboks for skinnene. Fargekartet er samtidig helt gull for deg som vil følge med på om tennene faktisk har blitt hvitere gjennom behandlingstiden. Bruksanvisning på norsk følger naturligvis også med.

DentaWorks’ komplette tannblekingssett passer for alle som ønsker å få hvitere tenner, og er et godt alternativ når tennene har blitt misfarget av kaffe, te eller røyk.

La oss ta en nærmere titt på hva kundene har å si!

DentaWorks Tannblekingssett: Kundenes erfaringer

Eli:

«Kjempe bra produkt som virkelig gjør jobben! Kunne ikke vært mer fornøyd! Mange år siden jeg bleiket de, og de er fortsatt skinnende hvite!»

Cristina:

«Har holdt på i over en uke nå og sakte men sikkert begynner jeg å se resultater.»

Dandy:

«Jeg har brukt det noen dager nå, jeg ser resultatene komme men ikke så fort som jeg håpet på. Men det går absolutt i riktig retning.»

Dentaworks Logo

DentaWorks

Komplett tannblekingssett fra DentaWorks!

DentaWorks Tannblekingspenn

Med denne unike og effektive tannblekingspennen kan du enkelt og trygt bleke tennene dine hjemme. Blekegelen er laget med en pH-nøytral og peroksidfri formel, som sikrer en skånsom behandling som ikke skader tennene eller tannkjøttet.

Inne i tannblekingspennen finner du altså en effektiv blekegel som pensles direkte på tennene ved hjelp av penselbørsten. Den smidige utformingen gjør det enkelt å komme til selv inne ved jekslene!

Med en tannblekingspenn fra DentaWorks kan du få et resultat som varer i flere år, og DentaWorks opplyser selv at resultatet aldri blir ujevnt eller flekkete. Blekingen påvirker heller ikke andre tannarbeider, slik som fyllinger, broer og lignende.

Et godt tips er likevel å begrense inntaket av fargesterk mat og drikke mens behandlingen pågår. Resultatet vil bli bedre om du unngår slike matvarer, spesielt i løpet av behandlingsperioden.

Likt som gelen i det komplette settet, er også tannblekingspennen fra DentaWorks fri for peroksid, og gelen er samtidig pH-nøytral for å sikre at tennene dine ikke tar skade av behandlingen.

Selv om resultatene kan variere, kan du potensielt få et hvitere smil med denne tannblekingspennen. Dette bekreftes også av tilbakemeldingene fra kundene!

DentaWorks Tannblekingspenn: Kundenes erfaringer

Heidi:

«Er veldig fornøyd»

Catti:

«Ikke bra i det hele tatt, ser ingen som helst forskjell etter behandling.»

Margareta:

«De første dagene så jeg ingen forskjell, men jeg ga ikke opp, og merker at tennene faktisk har blitt mye hvitere etter fjorten dager!»

Dentaworks Logo

DentaWorks

Enkel og smidig tannblekingspenn!

DentaWorks Tannblekingsstrips

DentaWorks tannblekingsstrips gir deg muligheten til å få et strålende hvitt smil på en skånsom og effektiv måte. Med den unike Active Oxygen Technology og peroksidfrie formelen, kan du trygt bleke tennene uten å bekymre deg for ising eller irritasjon.

Behandlingen med stripsene er enkel, og kan selvfølgelig utføres hjemmefra. Med bare 20 minutter om dagen, vil du kunne se en forskjell allerede etter første behandling. Det beste resultatet får man etter omtrentlig 7 dager.

Stripsene er utviklet for å bleke både tennene og området mellom dem, slik at resultatet blir jevnt og uten flekker. I tillegg er stripsene forsterket med Aloe Vera og vitamin E for å beskytte og styrke tennene når de blekes.

DentaWorks tannblekingsstrips er i tillegg 100% veganske og uten BPA, TEA og parabener. Her kan du føle deg trygg på at produktet er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt.

I pakken følger det med 28 tannblekingsstrips, som altså holder til 14 behandlinger. Anbefalt behandlingstid er 7 dager. Her får du altså nok til 2 runder med tannbleking!

Dentaworks Logo

DentaWorks

Effektive tannblekingsstrips!

DentaWorks Erfaringer: Oppsummert

Jevnt over ser det ut til at kundene er fornøyde med tannblekingsproduktene fra DentaWorks. Via nettsiden finner man gode vurderinger fra brukerne, og det er få negative tilbakemeldinger å finne!

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.