Kollagen fra Oslo Skin Lab: Våre erfaringer

Oslo Skin Lab The Solution

The Solution fra Oslo Skin Lab er et naturlig og rent kollagenpulver, av høy kvalitet. Les mer om kollagen, dette produktet, og våre erfaringer her!

Kollagen er et interessant tema i helse, trening og skjønnhetsverdenen. Hva er kollagen, og hvorfor bør vi ta det som tilskudd? Og ikke minst, hva skiller kollagenet fra Oslo Skin Lab fra andre typer?

Som ernæringsterapeut hjelper jeg deg med å finne svarene!

The Solution fra Oslo Skin Lab: Våre erfaringer

Kvinne som drikker The Solution

The Solution er et 100% rent kollagentilskudd av storfe. Det er hydrolysert, som enkelt forklart betyr at det er brutt ned slik at det lettere kan tas opp i kroppen.

Tilskuddet inneholder type 1 kollagen, som er kollagenet som virker direkte på huden. Det finnes mange typer kollagen på markedet, men ikke alle har dokumentert effekt på hud. Derfor er tilskuddet fra Oslo Skin Lab et godt valg.

The Solution har fått påvist dokumentert effekt gjennom randomiserte, dobbeltblinde og placebo-kontrollerte studier. Disse viser til merkbar effekt på elastisitet og spenst i huden, rynker, fine linjer og appelsinhud.

Alt i alt kan man si at The Solution er et godt tilskudd av kollagen, som passer alle hudtyper, og til alle som ønsker vakker hud!

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab: The Solution

Et effektivt tilskudd av kollagen!

Mulige fordeler ved å bruke The Solution

Faktisk er det mange fordeler du kan oppnå ved å bruke The Solution som tilskudd. Vi sier ikke at du nødvendigvis vil få alle fordelene, men vi nevner et bredt utvalg både mulige helsefordeler og generelle fordeler med tilskuddet her.

 • Mer elastisk hud.
 • Færre rynker.
 • Sunnere og mer glødende hud.
 • Fyldigere og sunnere hår.
 • Sterkere negler.
 • Reduserer cellulitter.
 • Glutenfritt.
 • GMO-fritt.
 • Ingen kunstige tilsetninger.
 • Naturlig.
 • Enkelt å innta.
 • Nøytral smak.
 • Kan bidra til bedre fordøyelse.
 • Kan lindre leddsmerter.
 • Kan gi bedre resultater av trening.
 • Kan bidra til bedre restitusjon.
Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab: The Solution

Et effektivt tilskudd av kollagen!

Hvem er Oslo Skin Lab?

The Solution Kollagen

Oslo Skin Lab tilbyr produkter som hjelper kroppen og huden, fra innsiden. Deres filosofi innebærer prinsippet om å hjelpe huden med å hjelpe seg selv. Bedriften er stadig voksende innen skjønnhet og hudpleie, og har veldokumenterte studier de kan vise til.

Ett av de mest populære produktene fra Oslo Skin Lab er The Solution, som altså er et tilskudd av kollagen.

Men hva er egentlig kollagen?

Det mange ikke vet er at kollagen faktisk er et protein. Visste du for eksempel at kollagen finnes naturlig i kroppen?

Vårt vanligste protein

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen. Det utgjør rundt 30% av proteinene i kroppen vår, og opp mot 75% av proteinet i hud, bindevev og ledd. Vi har faktisk mer kollagen i kroppen, enn noe annet protein.

Dette viktige proteinet er selve «limet» i kroppen og hovedingrediensen i alt bindevev. Vi nevner både hud, hår, ledd, sener, brusk, ledd og knokler.

Hvorfor er kollagen viktig?

Tradisjonelle kosthold inneholdt langt mer aminosyrer, enn dagens moderne kosthold gjør. Aminosyrer er byggesteinene i proteiner. Ulike proteinkilder har dog ulik sammensetning og mengde aminosyrer.

Kollagen er naturlig rikt på viktige aminosyrer som andre proteinkilder mangler. Spesielt det høye innholdet av aminosyren glycin, gjør kollagen til et unikt protein og tilskudd. Glycin utgjør rundt 30% av aminosyrene i kollagen, og har mange viktige funksjoner i kroppen.

Problemet er at behovet for glycin kan være langt høyere enn det man klarer å innta fra et vanlig kosthold. Et tilskudd med kollagen kan derfor bidra til å dekke dette behovet i større grad.

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab: The Solution

Et effektivt tilskudd av kollagen!

Behovet for kollagen endres

Normalt produserer kroppen tilstrekkelig med kollagen, men ulike faktorer kan påvirke dette. Som eksempel så har vi et større forbruk av kollagen under fysisk aktivitet, ved autoimmune tilstander, infeksjoner, inflammasjon, stress og annen type belastning.

Fra slutten av 20-årsalderen synker dessuten kollagennivået i kroppen og huden. Fra 35 til 40 års-alderen svekkes produksjonen ytterligere, og vi forbruker ofte mer kollagen enn vi klarer å produsere. Kollagen har en rekke helsefordeler, og mange kan ha nytte av å tilføre ekstra. Spesielt idrettsutøvere, syke og aldrende.

Kollagen kan blant annet bidra til å lindre ledd og muskelplager, vedlikeholde hjerte og karsystemet, styrke fordøyelsen og leverfunksjonen, og samtidig bidra til sterkere ben. Det kan også hjelpe med restitusjon etter trening, samt hjelpe med treningsrelaterte leddsmerter.

Når kollagenproduksjonen avtar

Kollagentap gjør at kroppen svekkes raskere. Vi kan både føle og se effekten av en stadig lavere kollagenproduksjon. Rynker, slappere og tørrere hud. Håret påvirkes også, og kan bli tynnere og mindre glansfullt. Det samme med negler. Stivere ledd, og mindre muskelmasse, styrke og smidighet er også en konsekvens.

Også innen hudpleie og skjønnhet, er kollagen en viktig ingrediens. Både innvortes og utvortes. Kollagen brukes for å forebygge, styrke, reparere og forbedre huden. Oslo Skin Lab har spesialisert deres produkt, The Solution, for nettopp dette.

Kollagen for sunn hud

Oslo Skin Lab beskriver at kollagen er den viktigste enkeltfaktoren for å holde huden glatt og spenstig. I huden finnes kollagenet i det midterste laget. Kollagenfibrene i dette hudlaget, kalt dermis, er det som bidrar til at huden over holder seg jevn og fast.

Som beskrevet over, synker kroppens egen kollagenproduksjon med alderen, og vi kan derfor begynne å se aldringstegn. Derfor er det helt topp å kunne gi kroppen en ekstra boost gjennom et tilskudd!

Hvordan bruker man kollagen?

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab kommer i ferdige doser og kan enkelt blandes i drikke eller mat. Jeg tilsetter kollagen i smoothie, te eller annen drikke. I blant rører jeg det også inn i grøt, yoghurt og lignende. Svært enkelt, og uten lukt og smak!

The Solution: Kundenes erfaringer

Som alt innen helse og skjønnhet, så er det ingen snarvei til varige resultater. Gi det tid, og se selv om et tilskudd kan gjøre en forskjell for deg.

En rekke kunder beskriver endringer i huden etter bruk av The Solution. Flere sier også at de merker forbedringer i kropp, ledd og fordøyelse, utover styrket hud. En ekstra bonus, og ikke en overraskende tilbakemelding etter min erfaring.

Min konklusjon

Inntak av kollagen kan ha en positiv påvirkning for både hud, kropp og helse. Går vi enda dypere inn i hva kollagen faktisk gjør i kroppen, kan vi dessuten finne langt fler helsegevinster enn hva som er beskrevet i denne artikkelen.

Kollagen er en viktig byggekloss, som støtter kroppen på et fundamentalt nivå. Jeg anbefaler kollagen, både basert på erfaring med egen helse, og i mitt arbeid som ernæringsterapeut. Gi kroppen og huden næring innenfra, og se hvilken styrke og glød du kan oppnå!

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab: The Solution

Et effektivt tilskudd av kollagen!

Kilder

Trine Kristiansen

Trine Kristiansen

Trine er utdannet ernæringsterapeut, med en fordypning i kvinnehelse og hormoner. Hun er også utdannet holistisk yogainstruktør, og har en bakgrunn fra dans. Trine studerer nå digital markedsføring, samtidig som hun arbeider med spennende bokprosjekter samt annet frilans arbeid i form av tekstproduksjon. Hennes fokusområder innebærer kosthold og ernæring, naturlig livsstil, bærekraft, psykologi, nervesystembevissthet og annet som hjelper mennesker til bedre helse og livskvalitet.
instagram-social webpage-social