Justerbare Manualer Test – BEST I TEST 2021!

Justerbare Manualer Test

Å trene hjemmefra har aldri vært mer populært, og et sett med manualer vil drastisk forenkle treningen.

Ved å ha et par manualer til rådighet vil du enkelt kunne gjennomføre fleksible treningsøkter, hvor du kan fokusere på samtlige av muskelgruppene.

Det er allikevel flere faktorer du bør ta hensyn til når du skal gå til innkjøp av justerbare manualer, slik som eksempelvis den totale vektbelastningen.

Den totale vektbelastningen avhenger naturligvis av ditt styrkenivå, og du bør utvilsomt kjøpe manualer hvor du kan trene med en belastning som er tyngre enn det du klarer i dag – slik at du kan øke i styrke, uten at du trenger å gå til nye innkjøp.

Enkelte manualer lar deg også justere belastningen uten at du trenger å benytte deg av x antall vektskiver, som i det store og hele er et enormt pluss – både når det kommer til brukervennlighet og plassbesparelse.

I vår test av ulike justerbare manualer har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene og tilbakemeldingene fra kundene, og gitt en total vurdering basert på hvor godt produktene er egnet til hjemmetrening!

Test av justerbare manualer – Best i test 2021!

Oppsummert er dette rangeringen i vår test av justerbare manualer.
Du kan lese mye mer detaljert om hvert produkt lenger ned i testen!

Lenkene i denne oppsummeringen fører til den av våre samarbeidspartnere med produktet på lager til best pris.
I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene.
Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

 1. BEST I TEST - Bowflex SelectTech 552I
 2. BESTE BUDSJETTVALG - Bodylab Adjustable Dumbbell
 3. BESTE PREMIUMVALG - Bowflex SelectTech 1090I
 4. Tunturi Selector Dumbbells

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

1. Bowflex SelectTech 552I

BEST I TEST - Bowflex SelectTech 552I

5
BOWFLEX SelectTech 552i test

Produktbeskrivelse: Bowflex SelectTech 552I er en justerbar manual som enkelt lar deg variere belastningen, uten at du trenger å benytte deg av ekstra vektskiver.

Gjennom det unike Bowflex-designet, kan du enkelt vri på håndtaket på manualen for å justere vektbelastningen.
Vektbelastningen kan stilles inn med vekter fra 2 - 24 kilo, slik at du enkelt kan øke belastningen over tid - og få de resultatene du ønsker deg.

Totalt kan vektbelastningen justeres mellom hele 15 ulike nivåer, som i praksis fører til at Bowflex SelectTech 552I erstatter 15 tradisjonelle hantler.

Den store fordelen med disse justerbare manualene er naturligvis plassbehovet - med Bowflex SelectTech 552I trenger du ikke å dedikere et helt rom til manualer og tilhørende vekter.
Du trenger simpelthen kun ha plass til 1-2 manualer, og du unngår hele den rotete prosessen med å kjøpe inn vektskiver for å variere belastningen over tid.

Bowflex SelectTech 552I er kort og godt et supert valg for deg som ønsker en plassbesparende og fleksibel løsning, som legger til rette for at du kan variere treningen og øke progresjonen over tid!

Fordeler

 • Justerbar belastning.
 • Erstatter 15 manualer.
 • Mange vektinnstillinger.
 • Plassbesparende.
 • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

 • Manualene kan være litt store for enkelte øvelser.

2. Bodylab Adjustable Dumbbell

BESTE BUDSJETTVALG - Bodylab Adjustable Dumbbell

4.9
Bodylab Adjustable Dumbbell Test

Produktbeskrivelse: Adjustable Dumbbell fra Bodylab er et solid par med justerbare manualer, som er tilgjengelig til en svært god pris.

Slik som for andre justerbare manualer, kan du enkelt variere belastningen uten at du trenger å benytte deg av ekstra vektskiver.

For å justere belastningen vrir du enkelt og greit på dreiehjulet på manualene, og totalt kan belastningen varieres mellom 2,5 - 25 kilo.

Vektbelastningen kan totalt stilles inn til 15 ulike belastninger, og denne manualen erstatter dermed hele 15 tradisjonelle hantler.

Ulikt mange andre justerbare manualer er Bodylab Adjustable Dumbbell utstyrt med gummiert polstring på håndtaket.
Personlig foretrekker vi at det ikke er polstring på håndtaket, men vi vet at mange også setter pris på denne egenskapen.

Bodylab Adjustable Dumbbell er kort og godt svært rimelige og gode manualer, som er både plassbesparende og enkle å ta i bruk!

Fordeler

 • Justerbar belastning.
 • Erstatter 15 manualer.
 • Mange vektinnstillinger.
 • Plassbesparende.
 • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

 • Manualene kan være litt store for enkelte øvelser.

3. Bowflex SelectTech 1090I

BESTE PREMIUMVALG - Bowflex SelectTech 1090I

4.8
BOWFLEX SelectTech 1090i test

Produktbeskrivelse: Bowflex SelectTech 1090I er et solid premiumvalg for deg som vil ha det beste av det beste, og som ønsker å ta treningen til et nytt nivå.

Disse justerbare manualene lar deg enkelt variere belastningen, uten at du behøver å benytte deg av ekstra vektskiver eller manualer.

Bowflex er tro til konseptet, og gjennom de enkle håndtakene på manualene kan du enkelt justere vektbelastningen.
Den minste belastningen du kan trene med er 4 kilo, mens du maksimalt kan trene med hele 41 kilo - noe som i praksis er mer enn nok for de aller fleste av oss.

Totalt kan belastningen justeres mellom 17 ulike nivåer, som i praksis fører til at Bowflex SelectTech 1090I erstatter 17 tradisjonelle hantler.

Slik som for forgjengeren, SelectTech 552I, er den store fordelen med disse manualene at du ikke trenger å dedikere et helt rom til hantler med tilhørende vekter.
Du trenger enkelt og greit kun ha plass til 1-2 manualer, og du behøver ikke å kjøpe inn et lass med vektskiver for å oppnå den belastningen du ønsker deg.

Bowflex SelectTech 1090I er kort og godt et solid premiumvalg for deg som virkelig vil trene tungt, og som har behov for en plassbesparende og fleksibel løsning!

Fordeler

 • Høy maksimal belastning.
 • Justerbar belastning.
 • Erstatter 17 manualer.
 • Mange vektinnstillinger.
 • Plassbesparende.
 • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

 • Manualene kan være litt store for enkelte øvelser.
 • Laveste belastning kan være litt høy for enkelte.

4. Tunturi Selector Dumbbells

Tunturi Selector Dumbbells

4
Tunturi Selector Dumbbells

Produktbeskrivelse: Tunturi Selector Dumbbells er justerbare manualer, som totalt kan stilles inn mellom 2,5 til 25 kg.

Disse manualene lar deg enkelt justere vektbelastningen, uten at du har behov for ekstra vektskiver.

Totalt kan vektbelastningen justeres mellom 10 ulike nivåer, hvor vektbelastningen øker med 2,5 kg pr nivå.

Vektbelastningen justeres via en rød knapp rett ved håndtaket, hvor du altså stiller inn ønsket motstand.

Passer godt for både nybegynnere og mer erfarne mosjonister!

Fordeler

 • Justerbar belastning.
 • Erstatter 10 manualer.
 • Plassbesparende.
 • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

 • Ønskelig med flere vektinnstillinger.

Lykke til med treningen!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!