Om oss

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan få den helsen og kroppen du alltid har drømt om.

Vi brenner for å ha en ærlig tilnærming til alle temaene som omtalene på denne nettsiden, og vil aldri gi gode produktomtaler til produkter vi faktisk ikke har gode erfaringer med. Innenfor både utholdenhets- og styrketrening gir vi deg forslag på ulike teknikker og treningsprogrammer som vi selv har hatt gode erfaringer med.

Vi er et team av skribenter og webutviklere, og som andre yrkesgrupper, må også vi ha betalt. Lenkene som benyttes i våre produktomtaler, samt noen av våre guider, er derfor såkalte affiliate lenker. Dette innebærer at vi får betalt en viss provisjon dersom et kjøp foretas via våre lenker.
Dersom det ikke er ønskelig å støtte oss via disse lenkene, anbefaler vi at du heller navigerer direkte til nettsidene vi refererer til.

Vi ønsker å trekke frem at våre vurderinger allikevel er ærlige. Vi velger kun ut de produktene som faktisk fortjener en god omtale – ærlighet varer lengst (håper vi, hvertfall).