Iviskin G3 Erfaringer: En solid IPL-hårfjerner!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Iviskin G3 (noen ganger kalt Ivyskin G3) er en kraftig og skånsom IPL-hårfjerner, som så langt har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra forbrukerne. Hva ble resultatet i vår test av Iviskin G3, og hva ble våre erfaringer?

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

Iviskin G3 Erfaringer & Test: Kort Oppsummert

BEST I TEST - Iviskin G3

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Iviskin G3
Antall lyspulser: 900 000 Lyspulsvindu: 3 cm Behandlingsnivåer: 5 Bølgelengder: 640nm - 1100nm IceShield: Ja Energinivå: 5,5 J/cm2 Vekt: 250 gram

Noe av det første vi bemerker oss er at Iviskin G3 leveres med hele 5 ulike behandlingsnivåer. Her kan du velge mellom mange ulike intensiteter, og sammenlignet med konkurrentene gir Iviskin mange valgmuligheter.

Iviskin G3 er også en av de råeste IPL-apparatene når det kommer til antall lysimpulser. Den innebygde laseren klarer å gi fra seg svimlende 900.000 lysimpulser. I praksis gir dette en forventet levetid på hele 15 år!

Samtidig setter vi pris på den nyskapende IceShield-teknologien. Som eneste leverandør i Norge leveres Iviskin-apparatene med egen nedkjølingsfunksjon. Denne nedkjølingsfunksjonen sørger for å kjøle ned huden i området hvor behandlingen utføres.

Etter å ha testet Iviskin G3 over en lengre periode er vi også tilfredse med selve resultatet. Iviskin G3 gjør simpelthen en svært god jobb med å redusere uønsket hårvekst!

Iviskin G3 er et realt premiumvalg, uten at produsenten har latt dette påvirke prisnivået i stor grad.
Rett og slett et ypperlig valg for deg som vil få bukt med uønsket hårvekst!

Fordeler

  • 5 behandlingsnivåer.
  • 900.000 lysimpulser.
  • 15-års levetid.
  • Åpent kjøp i 90 dager.
  • IceShield.
  • Skånsom behandling.
  • Raskt resultat.
  • 100% fornøydgaranti.

Ulemper

  • Ikke eget håndtak.

Praktisk og stilren oppbevaringseske

Oppbevaringseske til Iviskin G3
Den stilrene oppbevaringsesken matcher godt med selve hårfjerneren. Her er det kvalitet i alle ledd!

Noe av det første vi bemerker oss når vi mottar Iviskin G3 er selve oppbevaringsesken. Normalt sett bruker vi ikke særlig mye tid på noe så enkelt som en oppbevaringseske, men denne følte vi rett og slett at vi måtte nevne. Bildene taler vel for seg selv.

Det er helt tydelig at Iviskin ønsker å posisjonere seg i markedet som en real premiumleverandør. Oppbevaringsesken bygger hvertfall godt oppunder dette. Vi simpelthen elsker den lille, søte sløyfen på fremsiden av esken!

Vi i redaksjonen har testet en hel del produkter, og stort sett ender diverse oppbevaringsesker og -bokser opp langt inne i en bortgjemt bod. Esken til Iviskin G3 fortjener noe bedre. Denne kommer til å bli brukt!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

God plass til alt av utstyr

Iviskin G3 Oppbevaringseske
Inne i oppbevaringsesken er det god plass til alt utstyr.

Oppbevaringsesken er naturligvis ikke bare med for at den skal se bra ut. Den har selvfølgelig en praktisk funksjon også.

Inne i esken er det god plass til alt utstyret som følger med. Heldigvis er det heller ikke spesielt mye man trenger å holde styr på. I tillegg til selve IPL-hårfjerneren og strømadapteren er det i praksis bare instruksjonsmanualen man behøver å ta med seg.

Ved hjelp av de 2 små rommene nede i esken ligger utstyret godt sikret, og det er null problem å ta med seg Iviskin G3 når man er på farten!

Stilrent design

Iviskin G3 Hårfjerner
Både oppbevaringsesken og selve hårfjerneren leveres med et stilrent design.

Etter å ha blitt i overkant entusiastiske over oppbevaringsesken var tiden inne for å se på selve hårfjerneren, nemlig Iviskin G3. Det er jo tross alt denne vi faktisk har lyst til å få testet ut.

I tråd med esken registrerer vi raskt at Iviskin G3 leveres med samme moderne og stilrene design. Hårfjerneren er belagt med matt hvitfarge, mens knappene og belegget rundt displayet er farget i lys bronse. Et pent design, rett og slett!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

Iviskin G3: Hvordan er den i bruk?

OK. Med designet ute av veien kan vi gå over til det viktigste. Hvordan er det egentlig å bruke Iviskin G3? Basert på designet var forventningene mildt sagt høye!

Smertefri behandling

Iviskin G3 I bruk
Vår testperson opplevde ingen smerter mens behandlingen pågikk.

Noe det vi var mest spent på før vi skulle ta Iviskin G3 i bruk var om behandlingen førte til noen som helst form for smerte. Etter flere runder med mange lysimpulser kunne vi raskt konstatere at behandlingen med Iviskin G3 ikke opplevdes som smertefull.

Vår testperson opplevde faktisk ingen smerte i det hele tatt. Dette stemmer godt overens med informasjonen fra produsenten. Produsenten hevder selv at behandlingen er skånsom mot huden. Dette er også inntrykket vi sitter igjen med etter flere behandlinger!

I løpet av vår testperiode ble Iviskin G3 testet på blant annet legger, armer, rygg og armhuler. Nøyaktig hvilke kroppsdeler Iviskin G3 er egnet til fikk vi også god informasjon om i instruksjonsmanualen.

Raskt resultat

Hvem vil vel ikke ha synlige resultater relativt raskt?

Når du behandler huden med en IPL-hårfjerner er det ikke slik at resultatene kommer med en gang. Dette er ikke unikt for Iviskin G3. Det er rett og slett bare slik en IPL-maskin fungerer!

Før vi mottok Iviskin G3 ble vi likevel lovet synlige resultater i løpet av kort tid. Nærmere bestemt kun 3 behandlinger, som faktisk er i toppsjiktet blant IPL-hårfjernerne.

Vår testperson brukte hårfjerneren en dag i uken, gjennom totalt 12 uker. Etter 3 – 4 behandlinger kunne vi med glede registrere at hårveksten begynte å bli redusert. Desto flere behandligner som ble gjennomført, desto bedre ble resultatet.

I følge produsenten selv vil du oppnå en fullstendig og varig effekt etter omkring 12 uker. Sammenlignet med andre IPL-hårfjernere er dette i toppklassen.

Etter vår testperiode var hårveksten kraftig redusert, og vi kunne raskt konkludere. Iviskin G3 leverer det den lover!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

Behandlingsnivåer

Hurtigknapper på Iviskin G3
Via hurtigtastene kan du enkelt justere ønsket behandlingsnivå.

Iviskin G3 byr på gode variasjonsmuligheter med sine 5 behandlingsnivåer. Her kan du velge mellom mange ulike intensiteter, og sammenlignet med konkurrentene gir Iviskin mange valgmuligheter.

Hvert av behandlingsnivåene vil gi ulik bølgelengde og lysintensitet. I praksis kan du derfor enkelt tilpasse behandlingen slik den passer deg best.

Å justere lyspuls-nivåene er også lekende lett. Ett trykk på en av knappene på siden av apparatet, og vipps. Du har justert nivået!

IceShield

Iviskin G3 I bruk
Den innebygde IceShield-teknologien kjøler ned huden mens behandling pågår.

Når man behandler huden med en IPL-hårfjerner sendes det ut varme lysimpulser. Dette lyset kan gi en følelse av varme, og for mange kan dette oppleves som litt ubehagelig.

Som eneste leverandør i Norge leveres Iviskin-apparatene med nyskapende IceShield-teknologi. Denne nedkjølingsfunksjonen sørger for å kjøle ned huden i området hvor behandlingen utføres.

IceShield-teknologi er naturligvis ikke noe man ha. Nedkjølingen har ingen direkte innvirkning på resultatet, men den vil i det store og hele gjøre behandlingen mer skånsom og behagelig. Dette liker vi!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

2 ulike moduser

Som prikken over i-en har Iviskin valgt å utstyre G3 med 2 ulike moduser.

Den konstante modusen er godt egnet til større områder på kroppen, slik som armer og ben. Med denne modusen plasserer du enkelt og greit lysvinduet inntil huden. Sensoren vil deretter lyse og indikere at hele lampehodet er i kontakt med huden. Deretter holder du inne blitsknappen og flytter maskinen rolig over huden.

Enkeltmodusen passer bedre til små områder, slik som fingre og tær. Også her skal naturligvis lysvinduet plasseres inntil huden. Deretter trykker du én gang på blitsknappen for å starte hårfjerningen. Flytt så lysvinduet til neste del av huden, før du trykker på blitsknappen igjen. Slik fortsetter du til du har behandlet hele området!

100% fornøydhetsgaranti

Med Iviskin G3 får du 100% fornøydhetsgaranti. Dette tilsier at du kan teste produktet så mange ganger du vil i løpet av 90 dager.

Ikke fornøyd? Da får du pengene tilbake!

Enkel å håndtere

Iviskin G3 med et ergonomisk håndtak

Det er jo ikke bare de tekniske detaljene som er viktige når man skal skaffe en IPL-hårfjerner. Hårfjerneren bør jo også være enkel å bruke.

Iviskin G3 veier kun 250 gram, og sitter godt i hånden ved bruk. Her kommer du enkelt til på så godt som alle kroppsdeler, og Iviskin G3 er en sikker vinner for deg som vil fjerne hår over hele kroppen.

Vår testperson kunne utføre behandlingen selv på de aller fleste områdene på kroppen. Det var kun på ryggen hvor det var behov for litt ekstra hjelp. For vår del ga likevel ikke dette spesielt store problemer, da det strengt talt ikke var noe behov for behandling på akkurat dette området.

Det eneste negative vi har å trekke frem er at vi savner et eget håndtak på apparatet. Dette ville gjort hårfjerneren enda litt enklere å håndtere. Om du føler behovet for et eget håndtak på apparatet anbefaler vi at du ser i retning Iviskin G4!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

Praktisk LED-display

Lettlest display på Iviskin G3
Det praktiske LED-displayet er godt belyst.

På fremsiden av Iviskin G3 finner du et rundt LED-display. Displayet er godt belyst, og det er enkelt å lese av all informasjon som presenteres.

Tallene på displayet angir hvor mange lysimpulser man har igjen på apparatet. Vårt bilde ble tatt rett etter vi mottok hårfjerneren, og man kan altså se at det er igjen hele 999 997 lysimpuler.

Via displayet får du også informasjon om hvilket behandlingsnivå apparatet er stilt inn til. Samtidig vises også en liten snøkrystall dersom IceShield-funksjonen er aktivert. Brukervennlig!

Overraskende god brukermanual

Instruksjonsmanual til Iviskin G3
Brukermanualen er tilgjengelig på norsk, og gir god bruksinformasjon.

Før man går i gang med å bruke en IPL-hårfjerner er det en del faktorer man bør få informasjon om. Hårfjernerne er ikke egnet til alle områder på kroppen, og hudtypen din legger også føringer for om du bør bruke hårfjerneren.

I den medfølgende instruksjonsmanualen gis det god informasjon om hvem Iviskin G3 passer til. Samtidig er funksjonene på apparatet godt forklart. Her finner man instruksjoner for både vedlikehold, bruk, feilsøking, forsiktighetsregler og bruksforberedelser.

Sammenlignet med mange andre produkter på markedet er faktisk denne brukermanualen en av de mer omfattende. Dette liker vi!

Iviskin G3: Oppsummert

Iviskin G3 er en super hårfjerner for deg som er opptatt av en skånsom behandling. Med hele 5 behandlingsnivåer og IceShield-teknologi kan behandlingen tilpasses for de aller fleste.

Resultatene kommer i løpet av kun 3 uker, og selve designet er upåklagelig!

Iviskin logo

Iviskin G3

En knallgod IPL-hårfjerner

Avatar

Hege V

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.