WalkingPad R1 Pro Test

Walking Pad R1 Pro Test

Gåmøller er den enkleste formen for treningsbånd, og er typisk et rimeligere alternativ enn en tradisjonell tredemølle.

Som det ligger i navnet er gåmøller tiltenkt at man skal på de, og de er ikke utviklet for at man skal kunne løpe eller utføre høyintensive treningsøkter.

I teorien er det jo naturligvis slik at alt man kan gjøre på en gåmølle, vil man også kunne gjøre på en tredemølle.

Ulikheten ligger som nevnt i at man ikke kan løpe på gåmøller, og det stilles derfor heller ikke like store krav til konstruksjon og ytelse.

For deg, som forbruker, innebærer dette at gåmøllene ofte har en lavere pris, og produsentene vil i praksis kunne vie større kostnader til selve treningsbåndet – til fordel for kostnader til selve konstruksjonen.

WalkingPad R1 Pro er en krysning mellom en gåmølle og en tradisjonell tredemølle, og kort oppsummert – vi er ikke skuffet!

I vår test av WalkingPad R1 Pro har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene til dette produktet, og gitt en total score basert på hvor mye valuta du får for pengene.

Test av WalkingPad R1 Pro

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - WalkingPad R1 Pro

5

Produktbeskrivelse: WalkingPad R1 Pro er et solid premiumvalg for deg som vil ha en fantastisk god og enkel mølle.

Med WalkingPad R1 Pro kan du enkelt justere hastigheten via den medfølgende fjernkontrollen, og møllen leveres blant annet med støtte for automatisk hastighetsjustering.

Ulikt mange andre produkter på markedet, har denne møllen mottatt skryt for å ha et svært lavt støynivå, og den solide aluminiumsrammen bidrar til at R1 Pro føles stabil i bruk.

Selve treningsbåndet er utstyrt med en behagelig flerlags-demping, og er spesielt designet for å redusere risikoen for både kne- og ankelskader.

I praksis er WalkingPad R1 Pro en krysning mellom en gåmølle og en tradisjonell tredemølle, og den maksimale hastigheten er 10 km/t!

Sammenleggbar, letthåndterlig og svært plassbesparende!

Fordeler

  • Svært letthåndterlig.
  • Plassbesparende.
  • Intuitiv fjernkontroll.
  • Automatisk hastighetsjustering.
  • Innebygd sikkerhetskabel.
  • God demping.
  • Lavt støynivå.
  • Solid aluminiumsramme.

Ulemper

  • Maksimal brukervekt er kun 110 kg.

For å få en fulloversikt over de beste gåmøllene / kontormøllene, anbefaler vi at du tar en titt på denne testen!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!