Protein Pancake fra Proteinfabrikken: Les vår test

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Hva er bedre enn Toro pannekakemiks? For oss treningsentusiaster er det selvfølgelig Protein Pancake fra Proteinfabrikken. Denne har vi gledet oss til!

Protein Pancakes fra Proteinfabrikken er en pulvermiks som gjør det enkelt å lage gode og proteinrike pannekaker for hele familien.

Pannekakemiksen har en høy andel protein samt et høyt innhold av fiber. Den er i tillegg blitt glutenfri.

Den ferdige pulvermiksen blandes enkelt ut med vann eller melk, noe som betyr at du raskt kan diske opp et sunt måltid. En porsjon gir to passelige pannekaker, som holder deg mett lenge!

Proteinfabrikken

Protein Pancake

Gode proteinpannekaker fra Proteinfabrikken!

Høyt proteininnhold

proteinpannekaker proteininnhold
Protein Pancake fra Proteinfabrikken inneholder 25 gram proteiner per 100 gram.

Protein Pancake fra Proteinfabrikken har en høy andel protein fra både myse, egg og melk. Dermed får du i deg viktige nøkkelaminosyrer som kroppen trenger for optimal helse.

Myseprotein er perfekt for deg som ønsker å øke styrke og muskelmasse, samt bedre utholdenhet og restitusjon etter trening.

Eggeproteinet i pannekakemiksen stammer fra eggehviten. Protein fra eggehvite har en veldig god sammensetning, som gjør at kroppen utnytter disse svært godt.

En porsjon består av to pannekaker, og gir hele 18 gram protein. Èn pose på 910 gram gir til sammen 13 porsjoner, altså totalt 26 pannekaker.

I tillegg har Protein Pancake et høyt fiberinnhold, hele 3,8 gram per porsjon!

Med både et høyt innhold av protein og fiber, får du et mettende måltid som holder kroppen gående lenge. Dette er det perfekte fitnessproduktet!

Enkelt å lage

Det kreves minimalt av både forberedning og tilberedning, du blander helt enkelt pulveret med vann og melk, lar det stå et par minutter før du steker det i pannen. Det enkleste er å blande det i shakeren, så er du sikker på at du får en fin og klumpfri røre. Deretter kan du enten lage to passelig store pannekaker, eller flere små.

Pannekakemiksen er dessuten genial å blande ut i forkant, for deretter å steke det senere. Perfekt å ta med på tur!

Proteinfabrikken

Protein Pancake

Gode proteinpannekaker fra Proteinfabrikken!

Godt og mettende

proteinpannekaker smak

Etter å ha testet disse pannekakene, er det ikke sikkert vi kommer til å lage vanlige pannekaker igjen. Vi ble overrasket over hvor godt det smakte, og det minnet veldig om vanlige pannekaker.

Her har du et produkt som er omtrentlig like godt som vanlige pannekaker, men som er sunnere og bedre for helsen. I tillegg metter pannekakene veldig godt, så de er perfekte uansett tid på døgnet!

Pannekakene har også et lavt innhold av salt, noe vi setter stor pris på. I tillegg er de uten tilsatt sukker, og har et lavt fettinnhold. Tenk så fantastisk det er å kunne spise pannekaker til middag med god samvittighet? Dette liker vi!

Vi måtte også teste røren i vaffeljernet, som ga gode resultater. Du kan med fordel bytte deler av vannet med kefir, da får vaflene en litt rundere smak og blir enda mer saftige.

Topp pannekakene, eller vaflene, med din favorittopping og kos deg!

Oppsummert

Protein Pancake fra Proteinfabrikken er det ultimate fitnessproduktet som er enkelt å diske sammen. Pannekakene har en høy andel protein og fiber, noe som gjør det til et sunt og mettende måltid som gir kroppen energi.

Når det i tillegg smaker nesten like godt som vanlige pannekaker, mener vi at dette er et klart førstevalg!

Proteinfabrikken

Protein Pancake

Gode proteinpannekaker fra Proteinfabrikken!

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.