EliteGun Pro MG 7069 Test: Se våre erfaringer

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har gjort en komplett og detaljert test av massasjepistolen EliteGun Pro MG 7069. Erfaringen vår med dette massasjeapparatet har vært så gledelig, at den for alltid vil være en del av vår daglige rutine.

Tips: Sjekk ut vår komplette test av massasjepistoler her!

EliteGun Pro MG 7069: Kort Oppsummert

BEST I TEST - EliteGun Pro MG 7069

4.9
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
EliteGun Pro MG 7069
Antall behandlingsfrekvenser: 30 Vibrasjoner per minutt: 1200-3600 Slagdybde / amplitude: 12-15 mm Antall massasjehoder: 6 stk Batteritid: 4 timer Støynivå: 40 dB Vekt : 1,5 kg Oppbevaringseske: Ja

I vår test av EliteGun Pro MG 7069 har vi sett nærmere på de typiske funksjonene til et slikt apparat. Hvorfor bør man skaffe seg en massasjepistol som dette? Jo, nettopp på grunn av alle fordelene kroppen din får av å bruke denne i det daglige.

Testen går dyptgående gjennom detaljer som de funksjonelle områdene den kan brukes på. Og vi tar en titt på spesifikasjonene som omhandler lydnivå, effektnivåene, de ulike massasjehodene, hvordan vibrasjonen kjennes ut, og vi konkluderer om den faktisk har en effekt.

Kort fortalt er EliteGun Pro MG 7069 en massasjepistol i en helt egen elite.  Glem massasjestoler og andre massasjeapparat som kun skal massere legger eller nakke. Her får du et massasjeapparat som tar for seg hele kroppen, punkt for punkt. Og med et massasjehode for hver del av figuren din.

Det er vanskelig å ikke gi fra seg noen gloser når man kjenner hvor godt massasjepistolen tar. Vi satser på at ordene som blir brukt her er beskrivende nok!

EliteGun Pro MG 7069 er en kraftig massasjepistol som leveres med hele 30 effektnivåer.

Fordeler

 • Forebygger ømme muskler.
 • Stilig design.
 • 30 ulike nivåer for vibrering.
 • Fremstår som eksklusiv.
 • 6 massasjehoder for hele kroppen.
 • Lavt støynivå.
 • Praktisk reisebag.

Ulemper

 • Litt bredt håndtak.
 • Må lades 6 timer før bruk.
 • Kun DC ladeport, ikke USB.

God slagdybde med en kraftig massasjepistol

EliteGun Pro MG 7069 Massasjepistol
EliteGun Pro Massasjepistol med mange alternativer for en god massasje

EliteGun Pro MG 7069 overlater ingenting til fantasien. Allerede fra første blikk ser vi at dette er en skikkelig maskin av et massasjeverktøy. Vi gledet oss til å ta den i bruk, men måtte vente med å teste den til den hadde ladet i 6 timer, slik det sto i manualen.

Vi brukte noe av den ledige tiden til å lese oss opp på de ulike funksjonene til massasjepistolen. Og selv om den «kun» har 6 massasjehoder, har den likevel 30 ulike nivåer for intensitet. Det må jo sies å være bra!

Reisebagen den kom i, var både pen og praktisk. Så du skal ikke se bort ifra at vi tar den med på vår neste weekendtur til hytta. Etter noen fjellturer vil apparatet komme godt med til å massere de ømme musklene.

Etter 6 timers opplading gikk vi rett på med å bruke ballhodet. Og vi kan bekrefte at reklamen holder det den lover. EliteGun Pro MG 7069 hadde en skikkelig god slagkraft, og med en intensitet som kan justeres til det nivået som kjennes behagelig for deg.

Den er også veldig brukervennlig da den kun har 3 knapper du trenger å bruke for å manøvrere. Knappene du kan trykke på er knappen for av/på, justering av lavere effektnivå og justering for høyere nivå.

Premiumtek.no logo

PremiumTek.no

Sjekk tilbud på EliteGun Pro MG 7069!

Ulike massasjehoder og effektnivå til behandling av hele kroppen

Manual EliteGun Pro MG 7069
Manual med bruksområder for EliteGun Pro MG 7069

Som du kan se i brukermanualen får du tydelig oppmerking av de ulike punktene hvor massasjehodene kan brukes. Og det gjør ingenting at manualen er på engelsk, for beskrivelsene er tydelig illustrert. Vi har testet ut alle massasjehodene og kan konkludere med at alle fungerer bra til sitt formål. Favoritten vår var likevel kulehodet.

Slik opplevde vi de ulike massasjehodene:

 • Ballhodet / Ball Head: Ifølge manualen passer denne best for de store muskelgruppene som armer, rygg, hofte, lår og legger. Vi tok denne i bruk etter en heftig treningsøkt hvor vi trente knebøy, spensthopp, utfall og planke. Og gjett om det gjorde godt å kna med denne på lår- og hoftemuskulaturen etterpå! Vi tør å påstå at massasjepistolen må ha vært en av årsakene til at stølheten neste dag (nesten) uteble.
 • Tommelhodet / Bullet Head: Denne massasjedelen egner seg bra for ledd, dype vev- og triggerpunkter. Vi testet den på kneleddet, og valgte en rolig vibrering da akkurat dette leddet er et ømfindtlig område. Det å kunne tilpasse hastigheten på vibrering viste seg å være en stor fordel til bruk av kulehodet.
 • Gaffelhodet / Fork Head: Massasjehodet som er formet som en gaffel passer godt til massering av nakke, ryggrad og tilhørende sener. Vi kjørte denne på i nakken, og merket også her fordelen med å kunne justere effektnivået. En behagelig, og litt uvant følelse. Men på sikt kommer nok nakken til å takke oss for massasjen i dette området.
 • Ovalt/ Mushroom Head: Det ovale massasjehodet er best egnet for massasje av dype vev i de fleste muskelgrupper. Passer nok best på armer, rygg og midje. Vi likte godt den avrundede formen på hodet, og syntes dette var det mest behagelige massasjehodet å bruke (hvis du ser bort fra ballhodet).
 • Kulehodet / Pointed Head: Denne går rett i triggerpunktene rundt på kroppen, og passer bra å bruke for deg som har overbelastningsskader. Om du vet at du har stramme muskler som gir smerter, så er dette kulehodet en innertier å begynne å ta i bruk hver dag. Vi gir ingen garantier, men tenker at all forebygging er bra behandling. Om du har skader på kroppen, og er under oppfølging av lege, må du forhøre deg med legen før du tar i bruk dette apparatet.
 • Flat / Flat Head: Det flate massasjehodet kan benyttes over hele kroppen og kan brukes til å kna løs på den stramme muskulaturen din. Vi kjente at den lettet litt på spenningen vi hadde i ryggmuskulaturen.

Støynivå var det ikke noe å si på

EliteGun Pro MG 7069
EliteGun Pro MG 7069 massasjepistol

Til tross for et massivt og kraftig maskineri på EliteGun Pro MG 7069 massasjepistol, så er støynivået nesten ikke tilstedeværende. Fremfor en motor som gikk, lyttet vi heller til den svake lyden som kom på grunn av den heftige vibreringen.

Vi kunne uten problem sette på TV-en, og få med oss alt som ble sagt, uten at den høye frekvensen fra massasjepistolen forstyrret oss. Dette har nok med det høye dreiemomentet som finnes i maskineriet på apparatet.

De digitale tallene lyser i blått og viser batteriprosent på høyresiden. Tallet på venstresiden viser hvilket nivå du har på vibrasjonen, og her kan du som nevnt justere den på 30 ulike trinn.

Vibrasjoner per minutt

EliteGun Pro MG 7069 Nakkemassasje
Behagelig nakkemassasje med EliteGun Pro MG 7069

Med 1200 til 3600 vibrasjoner per minutt, er EliteGun Pro MG 7069 et kraftig massasjeverktøy.

På nakken brukte vi massasjehodet som er formet som en gaffel, og vi valgte en lav vibrering ettersom området den skulle jobbe på er en ømfindtlig sone.

Ifølge produsenten gir massasjepistolen økt blodsirkulasjon, åpner opp vev, demper melkesyrebeholdningen i musklene og vekker opp nervesystemet. Vi kan verken bekrefte eller avkrefte dette, men vi kan støtte oppom at følelsen den gir kroppen i etterkant av en behandling er uvurderlig. Den må rett og slett prøves!

EliteGun Pro MG 7069: Kort Oppsummert

Vi kan enkelt og greit konkludere med at EliteGun Pro MG 7069 er en kraftig massasjepistol.

I tillegg til å gjøre jobben den skal, som er å massere ømme og stive muskler, vil vi si at effekten den hadde for oss var overveldende. Vår familie liker å ha en aktiv livsstil, hvor noen spiller fotball, noen håndball, og undertegnede elsker styrketrening. Massasjepistolen ble derfor et etterlengtet verktøy som gjorde at vi alltid gledet oss til vi var ferdig med treningsøkten.

EliteGun Pro MG 7069 scorer høyest i vår test, rett og slett på grunn av kvaliteten, funksjonene og resultatene den gir.

Premiumtek.no logo

PremiumTek.no

Sjekk tilbud på EliteGun Pro MG 7069!

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette lever en aktiv livsstil, og er en av vår dyktige produkttestere. Opp gjennom årene har hun testet mange ulike treingsprodukter, og har med seg nyttig erfaring som produkttester hos oss. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social