Infico Justerbar Manual: Inntil 40 kg!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Her hos GetFitness har vi fått tak i den nye justerbare manualen fra Infico. Hva ble resultatet i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Infico Justerbar Manual: Kort oppsummert

BESTE PREMIUMVALG - Infico Justerbar Manual

4.9
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Infico Justerbar Manual
Produsent: Infico Vektbelastning: 5 - 40 kg Antall vektinnstillinger: 17 nivåer Passer for: Alle

De nye justerbare manualene fra Infico erstatter hele 17 vanlige manualer. Til tross for at manualen ser litt stor ut vil den altså ta langt mindre plass enn om du skulle gått til innkjøp av et helt stativ med ulike manualer.

Den maksimale belastningen er hele 40 kilo. Samtidig er den laveste belastningen du kan bruke kun 5 kilo. Enten du er råsterk, eller om du har litt å gå på når det kommer til styrke – Infico passer til så godt som alle!

Vi i redaksjonen setter også pris på hvor enkelt det er å justere motstanden. Dreiehjulene som er festet på hver side av manualen er enkle å vende. Her trenger du simpelthen kun dreie på hjulet frem til den ønskede vektbelastningen vises.

Den medfølgende basestasjonen gjør håndteringen enda mer brukervennlig. Om belastningen justeres til under 40 kilo vil vektskivene automatisk bli stående igjen i basestasjonen. Dette er praktisk, og man slipper mye rot med vektskiver liggende rundt om i hele rommet.

Samtidig har vi lite å utsette på grepet. Den ruglete overflaten gjør at manualen sitter godt i hånden, selv når vektbelastningen er høy. Dette liker vi!

På den negative siden skulle vi gjerne sett at manualene ble solgt parvis. Ikke veldig mye å si i det store og hele, men stort sett har man jo behov for 2 manualer.
Samtidig kunne den laveste belastningen vært enda litt lavere.

De justerbare manualene fra Infico passer godt for både nybegynnere og mer erfarne styrkeløftere. Belastningen kan justeres mellom 17 ulike nivåer, og du kan trene med hele 40 kg!

Fordeler

  • Mange vektinnstillinger.
  • Godt grep.
  • Høy maksimal vektbelastning.
  • Egnet for både nybegynnere og mer erfarne.
  • Praktisk basestasjon.
  • Plassbesparende.
  • Enkel rengjøring.

Ulemper

  • Selges ikke parvis.
  • Minimum belastning kunne vært enda litt lavere.

Infico: En ny leverandør på det norske markedet

Infico Justerbar Manual Logo

Infico er en forkortelse for Including Fitness Company, og har fokus på at det skal være enkelt å komme i form. For alle og enhver!

Infico er en relativt fersk leverandør av treningsutstyr på det norske markedet. Per nå føres Infico-serien eksklusivt hos Treningsgiganten, og man finner mange godbiter i sortimentet.

Blant produktene finner man et bredt utvalg treningsutstyr til hjemmebruk. Vi nevner blant annet vektvester, treningsbenker, kettlebells, mini-bands, slynger og pull-up bars. I tillegg har vi selv testet romaskinen Infico E1, som fikk en god score i vår gjennomgang.

En av de nyeste tilskuddene til kolleksjonen er den justerbare manualen fra Infico. Her er det lagt til rette for at både nybegynnere og erfarne kan få seg en real treningsøkt hjemmefra!

Mange ulike vektinnstillinger

Infico Justerbar Manual

Det første vi bemerker oss med den justerbare manualen fra Infico er det gode utvalget av vektinnstillinger. Den maksimale belastningen du kan trene med er hele 40 kg. Her bør det være mulig med intensive treningsøkter for de aller fleste av oss.

Vi i redaksjonen kan faktisk ikke huske å ha gjennomført en eneste treningsøkt hvor vi faktisk har brukt manualer som er så tunge. Her er det med andre ord lagt til rette for god progresjon over tid, og det vil ta lang tid før du får behov for enda tyngre manualer. Om du i det hele tatt noensinne får behov for det!

Den laveste belastningen man kan trene med er 5 kg. Dette er lavt nok for de fleste av oss, men enkelte vil nok føle litt på at belastningen gjerne kunne vært enda litt lavere. Sidehev er eksempelvis en øvelse hvor mange foretrekker å trene lett med mange repetisjoner. Det er ikke uhørt at man bruker mindre enn 5 kg i slike øvelser.

Infico skal jo tross alt være for alle. Vi skulle derfor gjerne sett at den minimale belastningen var litt lavere.

Til gjengjeld har man mange valgmuligheter for hvor tungt man skal trene. Med svimlende 17 ulike vektinnstillinger kan du enkelt tilpasse treningsøkten etter ditt styrkenivå!

Enkel justering via dreiehjulet

Infico Justerbar Manual Dreiehjul

Å skifte mellom vektbelastningene er lekende lett. På hver side av manualen er det festet et dreiehjul. For å justere motstanden vrir du enkelt og greit på dreiehjulet.

Hvert trinn er tydelig merket i rødt, hvor tallet som vises er antall kilo manualen vil veie. Dette er tilsvarende system som nesten alle andre justerbare manualer har. Ikke noe hokus-pokus her, med andre ord!

Plassbesparende design

På bildene kan den justerbare manualen fra Infico se relativt stor ut. Og misforstå oss rett. Om du har lasset på med 40 kg er manualen ganske så stor når du holder den i hånda. Heldigvis er den ikke noe større enn andre justerbare manualer på markedet, og vi gir derfor ikke noe trekk i vår test for dette.

Det vi egentlig snakker om når vi nevner det plassbesparende designet er den praktiske basestasjonen, kombinert med de 17 vektinnstillingene. I praksis tar ikke Infico-manualen noe større plass enn en litt stor manual. En ganske drastisk forskjell fra et vektstativ med 17 ulike manualer, med andre ord!

Særdeles godt grep

Infico Justerbar Manual Grep

Har du blitt litt våt og svett i hendene mens du har trent før? Da vet du hvor viktig det er med et godt grep. Den justerbare manualen fra Infico kan brukes med inntil 40 kg. Det er derfor alfa-omega at grepet faktisk er godt.

I løpet av vår test forsøkte vi oss på mange ulike vektinnstillinger. Vi kunne raskt konkludere med at grepet var mer enn godt nok. Årsaken til dette er den ruglete overflaten på selve håndtaket. For å sikre ekstra godt grep er også undersiden av håndtaket belagt med samme materiale. Dette liker vi!

Praktisk og stødig basestasjon

Infico Justerbar Manual Stasjon

Likt som andre justerbare manualer leveres også Infico-manualen med en praktisk basestasjon. Denne basestasjonen har i praksis 2 ulike formål.

I første omgang fungerer den som et praktisk lite stativ hvor du kan sette fra deg manualen. Det er jo ikke alltid så lurt å legge en tung manual rett ned på parketten. Derfor er det fint med et lite stativ som vil fordele vekten jevnt utover.

Basestasjonen er også helt nødvendig når man skal justere mellom de ulike vektbelastningene. Om du velger en lavere belastning enn 40 kg vil de resterende vektskivene bli stående igjen i stativet. Dette sparer deg for en kjedelig opprydningsjobb etter treningsøkten. Samtidig er det enkelt å ta ut vektskivene om man ønsker å rengjøre de.

Infico Justerbar Manual: Oppsummert

De justerbare manualene fra Infico passer godt for både nybegynnere og mer erfarne styrkeløftere. Belastningen kan justeres mellom 17 ulike nivåer, og du kan trene med hele 40 kg!

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.