Test av 100% Whey Protein fra Proteinfabrikken

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Markedet for proteinpulver har eksplodert de siste årene, og fortsetter å øke i popularitet. Vi har testet 100% Whey Protein fra Proteinfabrikken. Hva våre erfaringer?

100% Whey Protein: Kort oppsummert

100% Whey Protein

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
100% whey ikon
Antall serveringer: 33 Kalorier per 100 gram: 392 kcal Protein per 100 gram: 71,8 gram Karbohydrater per 100 gram: 7,9 gram Fett per 100 gram: 8,1 gram Mettet fett per 100 gram: 2,2 gram

100% Whey Protein er en av bestselgerne fra Proteinfabrikken. Per servering får du hele 22 gram protein.

Proteinpulveret er fremstilt av myseprotein, og det inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger for å fungere optimalt. I tillegg er det rikt på BCAA som er viktige for å kunne øke muskelmassen.

Proteinpulveret kommer også i flere deilige smaker, som for eksempel sjokolade og banan.

Alt i alt er vi fornøyde med 100% Whey fra Proteinfabrikken. Prisnivået er fornuftig, og proteininnholdet er høyt!

Fordeler

  • Høyt proteininnhold.
  • Enkel å blande ut.
  • Flere smaker.
  • Fremstilt av norske råvarer.
  • God konsistens.

Proteinpulver av høy kvalitet

100% whey proteinfabrikken
100% Whey Protein er av høy kvalitet, og har lenge vært Norges mest solgte proteinpulver.

100% Whey fra Proteinfabrikken er et myseprotein som er fremstilt av de beste norske råvarer. Myseprotein har en høy biologisk verdi, noe som betyr at det inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen ikke klarer å produsere selv.

Protein fra myse har dessuten en hurtigvirkende virkning, noe som gir en god muskelbyggende effekt.

Proteinpulveret er også rikt på forgrenede aminosyrer (BCAA), og da spesielt leucin, isoleucin og valin. Dette er viktig for muskelproteinsyntesen og muskelreparasjon etter trening.

Med 100% Whey fra Protein får du alt dette i èn pose. En servering gir deg hele 22 gram protein, i tillegg til 2 gram karbohydrater og 2 gram fett.

Holder til 33 serveringer

100% whey proteinfabrikken info
En pakke på 1 kg holder til 33 serveringer. Lav pris per porsjon!

Med 100% Whey fra Proteinfabrikken får du valuta for pengene. Om du kjøper en pakke på 1 kg vil denne holde til 33 serveringer.

Tatt i betraktning det svært overkommelige prisnivået betaler du ikke mye per porsjon. Og det er jo tross alt det som har noe å si.

Om du synes 33 serveringer er litt lite, kan du selvfølgelig bestille en pakke med 3 kg fra Proteinfabrikken. Prisnivået er minst like fornuftig når du kjøper i bulk!

Proteinfabrikken

100% Whey Protein

Et komplett og prisvennlig proteinpulver!

Praktisk måleskje medfølger

100% whey proteinfabrikken måleskje
Med måleskjeen er det nesten umulig å gjøre feil. Her slipper du å finne frem kjøkkenvekta.

For å holde styr på inntaket av kalorier må man nødvendigvis vite hvor mye proteinpulver man bør bruke per servering. En servering er på omtrentlig 30 gram.

Du kan selvfølgelig veie opp proteinpulveret med en kjøkkenvekt, eller bare ta det litt på måfå. Det aller enkleste blir nok likevel å bruke den medfølgende måleskjeen. Her er det nesten umulig å gjøre feil!

Mange deilige smaker

100% whey proteinfabrikken smak
Vi valgte å gå for sjokoladesmaken i denne omgang. Blandet med melk smaker den svært godt!

Noe av det vi liker veldig godt med 100% Whey er at pulveret er tilgjengelig i flere ulike smaker. Når man finner et proteinpulver man liker, og som er av god kvalitet vil man gjerne holde seg til det.

Da er det fint å kunne variere med forskjellige smaksvarianter, slik at man ikke går lei så fort.

I skrivende stund kan du velge mellom banan, jordbær, mocca-chocolate, peanut-chocolate, bringebær, sjokolade, sweet mango og vanilla dream.

Personlig er sjokolade og peanut-chocolate vår favoritt. Vi foretrekker å blande disse i melk, da det gir en rund og fyldig smak. Du kan selvfølgelig blande det i vann, men personlig synes vi at melk gir bedre smak og konsistens.

Proteinfabrikken

100% Whey Protein

Et komplett og prisvennlig proteinpulver!

Flere bruksområder

Tradisjonelt sett har vi drukket proteinpulveret i en klassisk shake, der man blander det ut med enten vann eller melk. Eller de helt ekstreme som faktisk blander det ut i juice – noe vi for øvrig ikke kan anbefale med sjokoladesmak..

Uansett. Proteinpulver kan brukes til mye mer. Det er perfekt å blande ut i overnight oats, eller kjøleskapsgrøt. Dette er den perfekte frokosten for deg som ikke har tid til å ordne frokost på morgenkvisten.

En fin basis til kjøleskapsgrøt er 20 gram havregryn, 20 gram proteinpulver (valgfri smak), 1-2 dl melk og 1 dl yoghurt. Tilsett det du ønsker ekstra, for eksempel chiafrø eller nøtter, honning eller bær.

Et annet tips er å tilsette det i pannekake- eller vaffelrøren, i smoothies eller yogurt. Eller hva med å piffe opp iskaffen? Mocca-chocolate og iskaffe passer ypperlig sammen!

100% Whey fra Proteinfabrikken: Oppsummert

Om du er ute etter et myseprotein av god kvalitet er 100% Whey Protein fra Proteinfabrikken et fantastisk produkt.

Proteinpulveret kommer i en rekke ulike smaker, slik at du kan finne dine favoritter. Tilskuddet har en høy andel protein per servering, noe som sikrer deg det beste utgangspunktet for å nå dine mål på trening.

Dette er en soleklar favoritt hos oss!

Proteinfabrikken

100% Whey Protein

Et komplett og prisvennlig proteinpulver!

Avatar

Hege Vestrum

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.