MetaBurn Erfaringer: Hva ble ekspertenes vurdering?

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har fått kloa i det populære slankeproduktet MetaBurn. Hvor godt kommer MetaBurn ut i vår test, og hva ble våre erfaringer?

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

MetaBurn Erfaringer: Kort Oppsummert

BEST I TEST - MetaBurn

5
getfitness-badge
Metaburn

I løpet av de siste årene har MetaBurn blitt svært populært, og produktet har i skrivende stund blitt benyttet av over 45 000 nordmenn.

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd, som kan bidra til både økt forbrenning og redusert søtsug.

Produktet er spesielt utviklet for at du skal kunne holde vekten, og man finner derfor rikelige mengder krom i dette tilskuddet, som har en stabiliserende effekt på blodsukkeret.
Krom har også den fordelen at det bidrar til et stabilt energinivå, og du vil merke at sultfølelsen mellom måltidene reduseres.

Dette unike slankeproduktet inneholder forøvrig ikke kun krom, da man også finner rikelige mengder av både chili, grønn te, wakame og B-vitaminer i tilskuddet.

Til tross for at ingredienslisten ikke høres spesielt revolusjonerende ut, ser man allikevel at denne potente miksen av naturlige ingredienser gir svært gode resultater.
Jevnt over er kundene svært fornøyde med produktet, og flere har rapportert om at det er enklere å holde vekta – mye på bakgrunn av at søtsuget reduseres betraktelig.

Gratis prøveperiode uten binding!

Hva er MetaBurn?

Metaburn Slankepille
MetaBurn er et anerkjent slankeprodukt, levert av den kjente leverandøren Vitamail.

I grove trekk er MetaBurn et kosttilskudd som er spesielt designet for å dempe søtsuget og øke fettforbrenningen i kroppen.

MetaBurn er utviklet av den norske leverandøren Vitamail, og har siden lanseringen fått over 250.000 kunder i Norden. Produsenten hevder selv at MetaBurn er basert på forskning, og det benyttes kun naturlige råvarer i dette tilskuddet.

Samtidig kan du føle deg trygg på at MetaBurn tilfreddsstiller de strenge norske kravene til kosttilskudd. Tilskuddet er produsert etter retningslinjer fra Mattilsynet og European Food Safety Authority (EFSA). Samtidig sendes alle kosttilskudd fra Vitamail til Eurofins, som er et av verdens beste analyseselskaper, for en enda grundigere kvalitetskontroll.

Har MetaBurn noen effekt?

Metaburn kapsler
Flere rapporterer om god effekt, og man trenger kun 2 kapsler om dagen.

Det store spørsmålet er jo naturligvis om MetaBurn har noen effekt. Vår testperson var i utgangspunktet ganske så skeptisk til slankeprodukter, men valgte likevel å gi det et forsøk.

I løpet av de første par ukene merket ikke testpersonen den helt store effekten. Søtsuget var omtrentlig likt som før, og det var altså ikke noe enklere å styre unna melkesjokoladen som lå pent plassert i skapet. Om man faktisk leser instruksjonene fra produsenten er det for øvrig ikke spesielt overraskende at effekten ikke kom umiddelbart.

Vitamail anbefaler at man skal bruke MetaBurn sammenhengende i 4 – 6 måneder for å merke en effekt. Vi ble derfor ganske overrasket når vår testperson opplevde en merkbar effekt allerede etter omkring 1 måned. Om dette var placebo eller ikke er jo ikke greit å si, men resultatet var hvertfall helt tydelig. Søtsuget var redusert!

Før du går i gang med MetaBurn kan det likevel være greit å justere forventningene litt. Som det fremkommer ellers i testen – MetaBurn er et tilskudd, ment for å hjelpe deg på vei med vektnedgangen. Uavhengig av hvilket slankeprodukt du skulle velge er det fortsatt viktig at du gjør en god del av jobben selv. Resultatene kommer ikke automatisk selv om du tar 2 kapsler med MetaBurn om dagen.

Sagt med andre ord: Om du fortsetter å spise snop og usunn mat hver eneste dag vil ikke MetaBurn kunne redde deg inn igjen. Om du derimot sliter med å kontrollere søtsuget og trenger litt ekstra hjelp, kan MetaBurn være en god løsning!

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Hva sier kundene?

I vår test av MetaBurn benyttet vi kun én testperson. På generelt grunnlag kan jo dette si litt om kvaliteten på produktet, men ofte er det greit å ta en titt på tilbakemeldingene fra kundene.

Etter en grundig gjennomgang av forbrukernes tilbakemeldinger kunne vi raskt konkludere. MetaBurn gir god effekt for mange!

La oss ta en nærmere titt på noen av tilbakemeldingene fra kundene.

Camilla Maria: «Jeg syns de fungerer bra, jeg er ikke like sugen på søtsaker lengre.»

Mona Helen: «Jeg merker økt fettforbrenning.»

Esther: «Jeg er glad for at magen min har blit mindre, på jobben spør alle meg hva jeg har gjort siden jeg har blitt tynnere i ansiktet også. Jeg anbefaler METABURN 100%.»

Yvonne: «Tok ca 3 uker før jeg merket forskjell. Etter det merket jeg nesten ingen sult eller sug etter søtsager👌🥰. Har prøvd mange preparater uten effekt. Anbefaler denne, men ha tålmodighet.»

Zakaria: «METABURN har jeg faktisk kjøpt til min mamma som gave. Hun har gått ned flere kilo i disse månedene hun har testet. Ho er veldig fornøyd og skal fortsette i 4 mnd til så hun når sitt vektmål, tusen takk!»

Interessant nok ser man faktisk at det ikke bare er vår testperson som har opplevd merkbar effekt før de 4 – 6 månedene som er angitt fra produsenten. Dette liker vi!

Hvordan bør man bruke MetaBurn?

Metaburn kapsler
For å få de beste resultatene bør MetaBurn inntas daglig.

Heldigvis er det ikke spesielt vanskelig å komme i gang med MetaBurn. I følge produsenten bør du innta 2 kapsler daglig. Her er det ingen grunn til å øke eller redusere inntaket underveis. Enkelt og greit!

For best mulig effekt er det anbefalt at kapslene inntas på morgenen, rett før frokost. Som produsenten selv sier er det likevel ikke noe stort problem om du velger å ta kapslene litt senere på dagen.

Uansett – 2 kapsler per dag, og du er good to go!

Nøyaktig hvor lenge du bør ta MetaBurn varierer for øvrig fra person til person. Som nevnt anbefaler produsenten at du tar MetaBurn i 4 – 6 måneder for å oppnå best mulig effekt. Så snart du har nådd ditt ønskede vektmål kan det jo være en idè å prøve seg uten MetaBurn en periode. Slankeprodukter kan gi en god effekt, men noen permanent løsning er det jo tross alt ikke.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Kan MetaBurn brukes sammen med andre medikamenter?

MetaBurn inneholder kun naturlig virkestoffer, og det er ikke påvist noen bieffekter fra dette tilskuddet. Om du bruker andre medikamenter kan man likevel aldri være helt sikker før man har rådført seg med en lege.

Rådet er derfor enkelt. Om du bruker andre medikamenter bør du rådføre deg med lege før du går i gang med MetaBurn!

Hvor mye koster MetaBurn?

Metaburn 120 kapsler
En pakke med MetaBurn inneholder hele 120 kapsler.

Ulikt mange andre slankeprodukter har MetaBurn en overraskende lav pris. For kun 199 kr / mnd får du fast leveranse av MetaBurn levert rett hjem i postkassen.

Leveransene kommer hver 4. måned, hvor du altså får 2 pakker i hver leveranse. Pakkene inneholder nemlig 120 kapsler, som er nok til hele 60 dagers forbruk!

Vi i redaksjonen setter også pris på at man kan prøve MetaBurn kostnadsfritt i 60 dager. Det er ingen bindingstid på prøveperioden, slik at du enkelt kan si opp når som helst om du skulle føle for det!

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Hva inneholder MetaBurn?

Metaburn bruksanvisning
MetaBurn inneholder nøye sammensatte ingredienser for å dempe søtsuget.

MetaBurn ser altså ut til å være et slankeprodukt som faktisk gir god effekt til forbrukerne. Men hva inneholder egentlig MetaBurn? La oss se nærmere på hele ingredienslisten.

1. Krom

Krom bidrar til nedbryting av både karbohydrater, fett og protein i kroppen. Og sist, men ikke minst. Krom hjelper kroppen med å regulere blodsukkeret, da det har en påvirkning på hormonet insulin.

Det er denne påvirkningen som gjør at krom er en viktig støttespiller når man vil redusere sultfølelsen. Dette er nok også mye av årsaken til at kundene rapporterer om redusert søtsug etter bruk av MetaBurn, som inneholder 100 mikrogram krom per døgndose.

2. Chili

Enkelte studier har vist til at chili kan øke forbrenningen. Årsaken til dette er at chili inneholder høye verdier av capsaicin. Capsaicin har faktisk vist seg å kunne øke stoffskiftet med hele 25%!

Uavhengig av dette finner man også rikelige mengder antioksidanter i chili, som vil kunne styrke immunforsvaret på sikt.

MetaBurn inneholder 50 milligram chili-ekstrakt per døgndose.

3. Grønn te

Grønn te har et naturlig høyt innhold av katekiner, som har vist seg og kunne bidra til økt forbrenning. Samtidig er det også godt kjent at grønn te kan være vanndrivende. Mindre vann i kroppen vil bidra til at du får en strammere og mer veldefinert look.

Vi registrerer derfor med glede at innholdet av grønn te-ekstrakt er høyt i MetaBurn. Hele 350 milligram per døgndose!

4. Wakame

Om du ikke har hørt om wakame, er dette enkelt og greit en spiselig sjøalge. Det interessante med denne algen er at både japanske, danske og britiske forskere har funnet ut at den kan bidra til økt forbrenning.

MetaBurn inneholder totalt 200 milligram Wakame-ekstrakt per døgndose.

5. B-vitaminer

I tillegg til de fettforbrennende og sultreduserende stoffene, inneholder også MetaBurn rikelige mengder B-vitamin.

Blant annet finner man vitamin B2 i tilskuddet. Dette vitaminet er viktig for kroppens evne til å omdanne fett, karbohydrater og proteiner til energi!

6. Biotin

Biotin er et vannløselig vitamin, og er viktig for omsettelsen av karbohydrater, samt fett- og aminosyrer i kroppen. Generelt sett er det sjeldent man ser personer som får for lite biotion gjennom kosten, og det er anbefalt at man inntar omtrentlig 40 mikrogram biotin per dag.

Om man har et veldig ensidig kosthold kan mangelsymptomer forekomme. Eksempler på dette er økt hårtap, kvalme, trett, muskelsmerter og depresjon.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Kilder