MetaBurn Erfaringer

Metaburn Erfaringer

De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt ønsket å kvitte oss med noen ekstra overflødige kilo.
For å få bukt med kiloene kreves det en kombinasjon av trening og et sunt, fornuftig kosthold.

Men, for mange av oss føles det rett og slett som at vektnedgangen går for langsomt, og dette er ofte styrt av genetikk.

Det finnes derfor ulike slankeprodukter på markedet, som vil føre til at vektnedgangen går både enklere og raskere – gjennom å øke forbrenningen, dempe søtsuget og forlenge metthetsfølelsen.

Men hvilket slankeprodukt bør du velge?

I den siste tiden har produktet MetaBurn blitt svært populært, og produktet har i skrivende stund blitt benyttet av over 45 000 nordmenn.

Test av MetaBurn

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - MetaBurn

5
Metaburn Erfaringer

Produktbeskrivelse: MetaBurn er et naturlig kosttilskudd, som bidrar til både økt forbrenning og redusert søtsug.

Produktet er spesielt utviklet for at du skal kunne holde vekten, og man finner derfor rikelige mengder krom i dette tilskuddet - som har en stabiliserende effekt på blodsukkeret.
Krom har også den fordelen at det bidrar til et stabilt energinivå, og du vil merke at sultfølelsen mellom måltidene reduseres.

Dette unike slankeproduktet inneholder forøvrig ikke kun krom, da man også finner rikelige mengder av både chili, grønn te, wakame og B-vitaminer i tilskuddet.

Til tross for at ingredienslisten ikke høres spesielt revolusjonerende ut, ser man allikevel at denne potente miksen av naturlige ingredienser gir svært gode resultater.
Jevnt over er kundene svært fornøyde med produktet, og flere har rapportert om at det er enklere å holde vekta - mye på bakgrunn av at søtsuget reduseres betraktelig.

Gratis prøveperiode uten binding!

Detaljert

Er du en av mange nordmenn som sliter med å holde vekta?

Dersom du også gjerne skulle ha kvittet deg med noen kilo, kan MetaBurn være en god løsning.

Ingen slankeprodukter vil kunne eliminere et dårlig kosthold, men MetaBurn gjør en svært god jobb med å hjelpe deg på veien.

Ved å redusere søtsuget og øke forbrenningen legges grunnlaget for at du enklere kan holde vekten stabil, uten å bekymre deg for at du «sprekker» før eller siden.

I dette tilskuddet finner man kun 100% naturlige råvarer, og tilskuddet er totalt basert på 5 ulike naturlige ingredienser.

Krom

Krom bidrar til nedbryting av både karbohydrater, fett og protein i kroppen.

Og sist, men ikke minst – krom hjelper kroppen med å regulere blodsukkeret, da mineralet har en påvirkning på hormonet insulin.

Det er denne påvirkningen som fører til at krom er en viktig støttespiller dersom man ønsker å redusere sultfølelsen.

Krom er derfor et solid kosttilskudd dersom du ønsker å holde vekta i sjakk.

Chili

Enkelte studier har vist til at chili kan bidra til økt forbrenning.

Årsaken til dette er at chili inneholder høye verdier av capsaicin, som kan bidra til å øke stoffskiftet med hele 25%.

Uavhengig av dette, finner man også rikelige mengder antioksidanter i chili, som både styrker immunforsvaret og beskytter cellene i kroppen vår.

Grønn te

Grønn te har et naturlig høyt innhold av katekiner, som i flere studier har vist seg og kunne bidra til økt forbrenning.

Som kjent er også grønn te vanndrivende, som i praksis vil bidra til at du får en strammere og mer veldefinert look.

Wakame

Dersom du ikke har hørt om wakame, er dette enkelt og greit en spiselig sjøalge.

Det interessante med denne algen er at både japanske, danske og britiske forskere har funnet ut at den kan bidra til økt forbrenning.

B-Vitaminer

I tillegg til de fettforbrennende og sultreduserende stoffene, inneholder også MetaBurn rikelige mengder B-vitamin.

Blant annet finner man vitamin B2 i tilskuddet, som blant annet er viktig for kroppens evne til å omdanne fett, karbohydrater og proteiner til energi.

Næringsinnhold per døgndose

 • Grønn te-ekstrakt: 350 milligram.
 • Wakame-ekstrakt: 200 milligram.
 • Chili-ekstrakt: 50 milligram.
 • Vitamin B3: 16 milligram.
 • Vitamin B5: 6 milligram.
 • Vitamin B6: 2 milligram.
 • Vitamin B2: 1,4 milligram.
 • Vitamin B1: 1,1 milligram.
 • Krom: 100 mikrogram.
 • Folsyre: 400 mikrogram.
 • Vitamin B12: 4 mikrogram.
 • Biotion: 120 mikrogran.

For å få en full oversikt over ulike slankeprodukter, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av slankepiller!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!