MetaBurn Erfaringer: Hva ble ekspertenes vurdering?

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har fått kloa i det populære slankeproduktet MetaBurn. Hva ble våre erfaringer med MetaBurn?

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

MetaBurn Erfaringer: Kort Oppsummert

MetaBurn

Metaburn

I løpet av de siste årene har MetaBurn blitt svært populært, og produktet har i skrivende stund blitt benyttet av over 45 000 nordmenn.

MetaBurn er et naturlig kosttilskudd, som i følge produsenten kan bidra til både økt forbrenning og redusert søtsug.

Produktet er spesielt utviklet for at du skal kunne holde vekten, og man finner derfor rikelige mengder krom i dette tilskuddet, som kan ha en stabiliserende effekt på blodsukkeret.

Metaburn inneholder forøvrig ikke kun krom, da man også finner rikelige mengder av både chili, grønn te, wakame og B-vitaminer i tilskuddet.

Tilbakemeldingene fra kundene er delte. Enkelte er fornøyd med effekten, mens andre ikke har merket noe som helst etter de begynte å bruke Metaburn.

Hva er MetaBurn?

Metaburn Slankepille
MetaBurn er et anerkjent slankeprodukt, levert av den kjente leverandøren Vitamail.

I grove trekk er MetaBurn et kosttilskudd som er spesielt designet for å dempe søtsuget og øke fettforbrenningen i kroppen.

MetaBurn er utviklet av den norske leverandøren Vitamail, og har siden lanseringen fått over 250.000 kunder i Norden. Produsenten hevder selv at MetaBurn er basert på forskning, og det benyttes kun naturlige råvarer i dette tilskuddet.

Samtidig kan du føle deg trygg på at MetaBurn tilfreddsstiller de strenge norske kravene til kosttilskudd. Tilskuddet er produsert etter retningslinjer fra Mattilsynet og European Food Safety Authority (EFSA). Samtidig sendes alle kosttilskudd fra Vitamail til Eurofins for en enda grundigere kvalitetskontroll.

Har MetaBurn noen effekt?

Metaburn kapsler
Flere rapporterer om god effekt, og man trenger kun 2 kapsler om dagen.

Det store spørsmålet er jo naturligvis om MetaBurn har noen effekt. Vår testperson var i utgangspunktet ganske så skeptisk til slankeprodukter, men valgte likevel å gi det et forsøk.

I løpet av de første par ukene merket ikke testpersonen den helt store effekten. Søtsuget var omtrentlig likt som før, og det var altså ikke noe enklere å styre unna melkesjokoladen som lå pent plassert i skapet. Om man faktisk leser instruksjonene fra produsenten er det for øvrig ikke spesielt overraskende at effekten ikke kom umiddelbart.

Vitamail anbefaler at man skal bruke MetaBurn sammenhengende i 4 – 6 måneder for å merke en effekt. Vi ble derfor ganske overrasket når vår testperson opplevde en viss effekt allerede etter omtrentlig 1 måned. Om dette var placebo eller ikke er jo likevel ikke greit å si.

Før du går i gang med MetaBurn kan det være greit å justere forventningene litt. Som det fremkommer ellers i testen – MetaBurn er et tilskudd, ment for å hjelpe deg på vei med vektnedgangen. Uavhengig av hvilket slankeprodukt du skulle velge er det fortsatt viktig at du gjør en god del av jobben selv. Resultatene kommer ikke automatisk selv om du tar 2 kapsler med MetaBurn om dagen.

Sagt med andre ord: Om du fortsetter å spise snop og usunn mat hver eneste dag vil ikke MetaBurn kunne redde deg inn igjen. Om du derimot sliter med å kontrollere søtsuget og trenger litt ekstra hjelp, kan det være at MetaBurn vil ha en viss effekt.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Hva sier kundene?

I vår test av MetaBurn benyttet vi kun én testperson som opplevde en viss effekt. Det er så langt unna man kommer en god studie. For alt vi vet kan det jo like greit ha vært placebo-effekten.

Etter en gjennomgang av tilbakemeldingene fra forbrukerne ser vi at langt ifra alle opplever god effekt av MetaBurn. Her er resultatene svært varierende.

La oss ta en nærmere titt på noen av tilbakemeldingene fra kundene.

Camilla Maria: «Jeg syns de fungerer bra, jeg er ikke like sugen på søtsaker lengre.»

Inger Lise: «Kapslerne er TOTALT VIRKNINGSLØSE.»

Katja: «Ingen effekt.»

Mona Helen: «Jeg merker økt fettforbrenning.»

Esther: «Jeg er glad for at magen min har blit mindre, på jobben spør alle meg hva jeg har gjort siden jeg har blitt tynnere i ansiktet også. Jeg anbefaler METABURN 100%.»

Det store spørsmålet er jo om Metaburn faktisk fungerer, eller om de som har hatt en viss effekt kun har opplevd placebo-effekten. Det viktigste for å gå ned i vekt er uansett at du har et kaloriunderskudd, og Metaburn alene vil ikke øke forbrenningen i noen betydelig grad.

Hvordan bør man bruke MetaBurn?

Metaburn kapsler
For å få de beste resultatene bør MetaBurn inntas daglig.

Heldigvis er det ikke spesielt vanskelig å komme i gang med MetaBurn. I følge produsenten bør du innta 2 kapsler daglig. Her er det ingen grunn til å øke eller redusere inntaket underveis. Enkelt og greit!

For best mulig effekt er det anbefalt at kapslene inntas på morgenen, rett før frokost. Som produsenten selv sier er det likevel ikke noe stort problem om du velger å ta kapslene litt senere på dagen.

Uansett – 2 kapsler per dag, og du er good to go!

Nøyaktig hvor lenge du bør ta MetaBurn varierer for øvrig fra person til person. Som nevnt anbefaler produsenten at du tar MetaBurn i 4 – 6 måneder for å oppnå best mulig effekt.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Kan MetaBurn brukes sammen med andre medikamenter?

MetaBurn inneholder kun naturlig virkestoffer, og det er ikke påvist noen bieffekter fra dette tilskuddet. Om du bruker andre medikamenter kan man likevel aldri være helt sikker før man har rådført seg med en lege.

Rådet er enkelt. Spør alltid en lege før du begynner med et nytt kosttilskudd.

Hvor mye koster MetaBurn?

Metaburn 120 kapsler
En pakke med MetaBurn inneholder hele 120 kapsler.

Ulikt mange andre slankeprodukter har MetaBurn en fornuftig pris. For kun 199 kr / mnd får du fast leveranse av MetaBurn levert rett hjem i postkassen.

Leveransene kommer hver 4. måned, hvor du altså får 2 pakker i hver leveranse. Pakkene inneholder nemlig 120 kapsler, som er nok til hele 60 dagers forbruk!

Vi i redaksjonen setter også pris på at man kan prøve MetaBurn kostnadsfritt i 60 dager. Det er ingen bindingstid på prøveperioden. Vi noterer oss likevel at enkelte av kundene rapporterer om at det er vanskelig å avslutte abonnementet.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Hva inneholder MetaBurn?

Metaburn bruksanvisning

1. Krom

Krom bidrar til nedbryting av både karbohydrater, fett og protein i kroppen. Krom kan også bidra til å regulere blodsukkeret, da det har en påvirkning på hormonet insulin.

2. Chili

Enkelte studier har vist til at chili kan øke forbrenningen. Årsaken til dette er at chili inneholder høye verdier av capsaicin.

Effekten er for øvrig omdiskutert. Mange hevder at capsaicin ikke har noen effekt overhodet.

MetaBurn inneholder 50 milligram chili-ekstrakt per døgndose.

3. Grønn te

Grønn te har et naturlig høyt innhold av katekiner. Enkelte studier har vist til at katekiner kan øke forbrenningen.

4. Wakame

Om du ikke har hørt om wakame, er dette enkelt og greit en spiselig sjøalge. Det interessante med denne algen er at både japanske, danske og britiske forskere har funnet ut at den kan bidra til økt forbrenning.

Det er for øvrig knyttet ganske mye usikkerhet til denne påstanden. Flere hevder også at Wakame ikke har noen effekt på forbrenningen.

MetaBurn inneholder totalt 200 milligram Wakame-ekstrakt per døgndose.

5. B-vitaminer

I tillegg til de potensielt fettforbrennende og sultreduserende stoffene, inneholder også MetaBurn rikelige mengder B-vitamin.

Blant annet finner man vitamin B2 i tilskuddet. Dette vitaminet er viktig for kroppens evne til å omdanne fett, karbohydrater og proteiner til energi.

6. Biotin

Biotin er et vannløselig vitamin, og er viktig for omsettelsen av karbohydrater, samt fett- og aminosyrer i kroppen. Generelt sett er det sjeldent man ser personer som får for lite biotion gjennom kosten, og det er anbefalt at man inntar omtrentlig 40 mikrogram biotin per dag.

Om man har et veldig ensidig kosthold kan mangelsymptomer forekomme. Eksempler på dette er økt hårtap, kvalme, trett, muskelsmerter og depresjon.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dager!

Kilder

Avatar

Bård Fjeldavli

Bård Fjeldavli lever en aktiv hverdag, og trives spesielt godt ute på sykkeltur. Han er dedikert til å veilede leserne mot de beste valgene, og er spesielt opptatt av trening og kosthold. Bård har bakgrunn fra logistikk, og skilter med en bachelorgrad fra 2013 hvor han dykket dypt inn i emner som lager, transport og salg.
facebook-social twitter-social webpage-social