Lectinect Mage: Hva ble våre erfaringer med tilskuddet?

Lectinect Mage Feature

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Lectinect har lang fartstid på det nordiske markedet, og leverer mange ulike kosttilskudd. Tilskuddet Lectinect Mage er spesielt utviklet for å forbedre mageproblemer. Hva ble våre erfaringer etter å ha tittet på markedet, og hva er kundenes dom?

Lectinect logo

Lectinect Mage

Prøv gratis i 30 dager!

Lectinect Mage Erfaringer: Kort Oppsummert

Lectinect Mage

Lectinect Mage

Lectinect Mage ble lansert i 2007, og har siden den gang blitt en bestselger på det norske markedet.

Siden oppstarten har over 100.000 nordmenn benyttet seg av tilskuddet, og flere har rapportert om gunstige effekter på ulike mageproblemer.

Tilbakemeldingene viser at Lectinect Mage kan ha en god effekt mot både luft i magen, hard mage, løs mage og urolig mage. Det høye innholdet av kalsium kan bidra til at fordøyelsesenzymene i mage- og tarmsystemet fungerer optimalt, og enkelte melder om god effekt allerede etter noen få dager.

I tillegg til kalsium inneholder Lectinect Mage også hyllebær. I hyllebærene finner man noe som heter lektiner. Lektiner kan blant annet bidra til en normal tarmflora.

Lectinect Mage er tilgjengelig som en rimelig abonnementsløsning, og det er ingen bindingstid!

Hva inneholder Lectinect Mage?

Hyllebær
Hovedingrediensen i Lectinect Mage er hyllebær, som kan ha en positiv effekt på immunforsvaret.

Lectinect Mage er et kosttilskudd som er spesielt utviklet for å motvirke mageproblemer. Produktet kom på markedet i 2007, og har siden den gang blitt brukt av godt over 100.000 nordmenn.

Blant mageproblemene som Lectinect Mage kan forbedre nevner vi både hard mage, løs mage, luft i magen og urolig mage. Tilskuddet er helt glutenfritt, og inneholder samtidig heller ingen laktose. Prikken over i-en er at også veganere kan benytte seg av dette tilskuddet.

Siden lanseringen i 2007 har hovedingrediensen i Lectinect vært hyllebær. Hyllebærene har et høyt innhold av lektiner, som i følge produsenten kan ha en rekke positive effekter på kroppen. Hyllebær er kjent for at de kan bidra til et bedre immunforsvar, og flere rapporterer samtidig om rask bedring på diverse mageproblemer.

Nytt med årets utgave av Lectinect Mage er det tilsatte kalsiumet. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt, noe som igjen vil kunne ha en positiv innvirkning på kroppens evne til å ta opp næring.

Dersom kroppen ikke har nok fordøyelsesenzymer vil dette raskt kunne merkes på magen. Her opplever man typisk både luft i magen, hard mage og andre plagsomme symptomer. Ved å tilføre ekstra kalsium gjennom Lectinect Mage kan du redusere risikoen for slike plager, og alt i alt få en bedre og mer behagelig hverdag.

Lectinect logo

Lectinect Mage

Prøv gratis i 30 dager!

Lectinect Mage: Hva er kundenes erfaringer?

Etter å ha tatt en titt på tilbakemeldingene ser vi at kundene har hatt både positive og negative erfaringer med Lectinect Mage. Vi nevner samtidig at flere av de positive tilbakemeldingene er lagt ut på Lectinect Mage’s egne nettsider.

Enkelte rapporterer om nesten umiddelbar effekt, mens andre ikke opplever noen effekt i det hele tatt.

La oss se nærmere på hva noen av kundene har å si.

Kari:

«I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de gode, gamle tablettene. I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere.

Da er valget mitt enkelt, jeg vil gjerne bruke Nye Lectinect Mage. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for min mage. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.»

Anna:

«Kraftig forstoppelse etter kun 2 tabletter, forferdelig magesmerter.»

Harriet:

«Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær.

Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.»

Anita:

«Brukte produktet som det står, men etter 2 mnd merket jeg ikke noen forskjell. Jeg er ikke veldig plaget, men har til tider følt meg oppblåst. Dette hadde ingen effekt på meg. Faktisk bedre å drikke vann med natron.»

Christina:

«Jeg slet når jeg spiste syreholdig mat. Plagene var størst når jeg stresset, for eksempel i eksamenstider.

Jeg fikk prøve Lectinect Mage, og allerede etter et par uker merket jeg forbedringer. Jeg har nå brukt produktet hver dag i 2 måneder, og halsbrannen lindres nesten umiddelbart når jeg tar en tablett. Jeg vil fortsette å bruke Lectinect Mage.»

På tampen nevner vi også at mange sliter med å avslutte abonnementet hos Lectinect.

Lectinect logo

Lectinect Mage

Prøv gratis i 30 dager!

Hvordan bør man bruke Lectinect Mage?

Heldigvis er det ikke spesielt vanskelig å komme i gang med Lectinect Mage. I en pakke finner du totalt 60 tabletter.

Den anbefalte doseringen er 1 – 2 tabletter per dag. Tablettene skal tas sammen med vann eller mat, og bør ikke inntas på tom mage.

I hverdagen holder det stort sett med 1 tablett daglig. Ved ekstra behov, som eksempelvis når mageproblemene blusser opp, kan du ta 2 tabletter daglig. Tablettene skal da inntas morgen og kveld.

For å merke en god effekt anbefaler Lectinect at man bruker tilskuddet sammenhengende i minst 2 måneder.

Kan Lectinect brukes med andre legemidler?

Vi anbefaler at du alltid forhører deg med legen din før du begynner med nye kosttilskudd.

Kort oppsummert

Lectinect Mage har fått både positive og negative tilbakemeldinger fra forbrukerne. Noen opplever rask effekt, mens andre ikke opplever noen effekt i det hele tatt.

Som alltid anbefaler vi at du forhører deg med lege før du går i gang med et nytt kosttilskudd.

Lectinect logo

Lectinect Mage

Prøv gratis i 30 dager!

Les også: Oslo Skin Lab Erfaringer: Hva er kundenes dom?

Kilder