Whey 80 Test: Prisvennlig proteinpulver fra Star Nutrition

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Trenger du et nytt proteinpulver? Vi har testet Whey 80 fra Star Nutrition, et av Nord-Europas mest solgte proteinpulver.

Er du på jakt etter et proteinpulver som leverer på smak, kvalitet og pris? Da kan Whey 80 fra Star Nutrition være akkurat det du leter etter.

Whey 80, kjent som Nord-Europas mest kjøpte proteinpulver, inneholder rikelig med proteiner og byr på hele 18 ulike smaker!

GymGrossisten

Whey 80

Nord-Europas mest solgte proteinpulver!

Star Nutrition Whey 80: Kort oppsummert

Star Nutrition Whey 80

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
whey 80 star nutrition
Antall serveringer: 27 Kalorier per 100 gram: 379 kcal Protein per 100 gram: 73 gram Karbohydrater per 100 gram: 4,3 gram Fett per 100 gram: 6 gram Mettet fett per 100 gram: 3,8 gram

Whey 80 fra Star Nutrition er et av Nord-Europas mest solgte proteinpulver. Proteinpulveret inneholder omtrentlig 73 gram proteiner per 100 gram, og du får hele 27 serveringer i en pose.

Noe av det mest positive med Whey 80 er det fornuftige prisnivået. Proteinpulveret har et marginalt lavere proteininnhold enn enkelte av konkurrentene, men tar likevel inn igjen dette på både pris og smak.

Whey 80 er tilgjengelig i 18 ulike smaker. Vi simpelthen elsker sjokoladesmaken!

Fordeler

  • Lav pris.
  • 18 ulike smaker.
  • God sjokoladesmak.
  • 25 – 28 gram per porsjon.
  • Et av Nord-Europas mest solgte proteinpulver.

Proteinpulver av myseprotein

Når du skal kjøpe proteinpulver er det 2 faktorer du virkelig bør fokusere på – nemlig kvaliteten på proteinet og selve proteininnholdet.

Whey 80 fra Star Nutrition er det som kalles for et whey konsentrat. Denne typen proteinpulver har et proteininnhold på 30 – 80%. De resterende 20% er andre næringsstoffer som er igjen etter fremstillingsprosessen. Her snakker vi stort sett om karbohydrater og fett.

Whey konsentrat er ikke et like «rent» proteinpulver som whey isolat, som har en proteinandel på omtrentlig 90%. Fordelen er likevel at whey konsentrat er billigere å fremstille, og Whey 80 har derfor en lavere pris enn proteinpulver som faller innunder kategorien isolat.

Dessuten. Whey 80 er ikke akkurat et urent proteinpulver heller. Proteininnholdet er mer enn tilfredsstillende!

73 gram protein per 100 gram

I Whey 80 (med sjokoladesmak) finner du hele 73 gram proteiner per 100 gram. Når en shake inneholder 35 – 40 gram proteinpulver, får du altså i deg hele 27 gram proteiner per shake.

Du ville kanskje fått i deg et par gram mer med et dyrere proteinpulver – men er disse grammene egentlig verdt pengene?

GymGrossisten

Whey 80

Nord-Europas mest solgte proteinpulver!

Vi er fornøyde med smaken

Whey 80 sjokoladesmak

Smaken på proteinpulveret er definitivt viktig. Mange tar tross alt en proteinshake hver dag. Selv om et proteinpulver er fylt til randen av næringsstoffer og proteiner, hjelper det lite om smaken er helt forferdelig. Det må jo faktisk smake godt.

Vi testet Whey 80 med sjokolade, og ble mer enn fornøyde med smaken. Sjokoladesmaken var rik og naturlig, uten den kunstige eller kjemiske ettersmaken som proteinpulver ofte har. Etter en hard treningsøkt føltes Whey 80 mer som en belønning enn et måltid.

Finnes i 18 ulike smaker

Hvis sjokolade ikke er helt din greie, eller om du bare trenger litt variasjon, har vi gode nyheter til deg. Whey 80 er nemlig tilgjengelig i hele 18 ulike smaker.

Foruten standardutgavene med sjokolade eller jordbær, kan du velge blant mange spennende smaker. Vi nevner blant annet vanilje, iskaffe, cookies n’ cream, banan, bringebær og sjokoladebolle. Aller mest spent er vi nok likevel på kanelbolle-smaken. Den testes utvilsomt på neste bestilling!

GymGrossisten

Whey 80

Nord-Europas mest solgte proteinpulver!

Løser seg lett opp i vann og melk

Har du prøvd et proteinpulver før som klumper seg i shakeren? Da vet du hvor frustrerende og lite appetittlig det kan være.

Vi testet derfor hvor godt Whey 80 fra Star Nutrition løste seg opp i både vann og melk. Konklusjonen? Her trenger du ikke bekymre deg for klumper i shakeren.

Whey 80 løser seg utrolig godt opp i både vann og melk. Vi ristet på shakeren i omtrentlig 20 – 30 sekunder, og det var lite klumper å spore. Alt du trenger å gjøre er å blande 1 dl av pulveret med 2 – 3 dl væske, riste godt, og vipps – du har en god proteinshake!

Et prisvennlig proteinpulver

whey 80 antall serveringer

I en verden hvor det finnes utallige proteinpulver å velge mellom, er det viktig å vurdere pris i forhold til verdien du får. Det handler ikke bare om hvor mye du betaler for proteinpulveret, men også om kvaliteten på proteinet, smaken, og hvor mange porsjoner du får per pose. Her leverer Whey 80 fra Star Nutrition til forventningene.

En faktor som virkelig skiller Whey 80 fra konkurrentene er det fornuftige prisnivået. Kombinert med det brede utvalget av smaker og det relativt høye innholdet av proteiner, er vi storfornøyde med prisnivået til Whey 80.

Inneholder litt mye mettet fett

Så langt har vi stort sett tatt for oss proteininnholdet i Whey 80, som er tilfredsstillende. Vi legger likevel merke til at innholdet av mettet fett er litt høyere enn hos flere av konkurrentene.

Årsaken har vi allerede vært inne på. Whey 80 er et konsentrat, og ikke et isolat-proteinpulver. Man må derfor forvente litt høyere innhold av både fett og karbohydrater.

Per 100 gram finner man 3,8 gram mettet fett i Whey 80 med sjokoladesmak. Om du velger varianten med jordbærsmak inneholder proteinpulveret hele 6,5 gram mettet fett per 100 gram. Det er etter vår mening litt mye.

På den andre siden har vi lite å utsette på innholdet av karbohydrater. I snitt ligger det på omtrentlig 4 – 5 gram per 100 gram. Absolutt overkommelig!

Star Nutrition Whey 80: Oppsummert

Star Nutrition Whey 80 er et prisvennlig proteinpulver som inneholder hele 73 gram proteiner per 100 gram. Pulveret er tilgjengelig i 18 ulike smaker, og vi er storfornøyde med sjokoladesmaken!

GymGrossisten

Whey 80

Nord-Europas mest solgte proteinpulver!

Avatar

Hege Vestrum

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.