MyoCrunch – Knallgod Proteinbar fra My Revolution

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Er du på utkikk etter en smakfull proteinbar med bra næringsinnhold? Da er MyoCrunch midt i blinken!

Kort oppsummert

MyoCrunch

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
MyoCrunch fra MyRevolution

MyoCrunch leveres av den godt etablerte leverandøren My Revolution. Proteinbaren har fantastisk god smak, og inneholder hele 18.5 gram proteiner per bar.

Sukkerinnholdet er også overkommelig, og om ønskelig er proteinbaren også tilgjengelig i en lavkarbo-versjon. Konsistensen er nærmest uslåelig, og det deilige fyllet smaker av peanøtt og sjokolade.

MyoCrunch er enkelt og greit en knallgod proteinbar. God smak og bra næringsinnhold!

Fordeler

  • Høyt proteininnhold.
  • God smak.
  • God konsistens.
  • Fornuftig pris.
  • Tilgjengelig som lavkarbo-versjon.

Ulemper

  • Kun ett smaksalternativ.

Høyt proteininnhold

MyoCrunch Proteinbar

MyoCrunch skiller seg ut som en proteinbar med godt næringsinnhold. Denne smakfulle og crispy proteinbaren inneholder hele 30.9 gram proteiner per 100 gram.

En bar veier 60 gram, og man ender dermed opp med 18.5 gram proteiner per bar. Dette gjør at baren passer perfekt både som mellommåltid, til trening eller om man rett og slett bare får lyst på noe godt. Uten at det nødvendigvis trenger å være så usunt!

Videre inneholder baren totalt 18.3 gram karbohydrater. 12.2 gram av disse er sukkerarter.
Greit nok, sukkerinnholdet er litt høyere enn for enkelte andre proteinbarer. Dette takler likevel MyRevolution godt, da de har valgt å lansere en egen low-carb versjon av proteinbaren.

Lavkarbo-versjonen inneholder kun 2.2 gram netto karbohydrater per bar. Et perfekt alternativ for deg som vil holde karbohydrat-inntaket på et lavt nivå!

Vi i redaksjonen setter også stor pris på at MyRevolution har styrt unna palmeoljen. Ikke bare er denne oljen skadelig for miljøet. Transfettet man får i seg fra palmeolje har også en negativ effekt på helsen, og det er derfor synd at veldig mange proteinbarer inneholder mye palmeolje.

Heldigvis er MyoCrunch et unntak. Her får man rett og slett en sunn proteinbar, som faktisk smaker godt!

God smak og konsistens

MyoCrunch Konsistens og Smak

De aller fleste vanlige sjokoladene smaker godt. Det kan man dessverre ikke si om de fleste proteinbarene.

Heldigvis er MyoCrunch et unntak. Denne proteinbaren har en smak av sjokolade og peanøtt, og vi er rett og slett imponerte over hvor godt den faktisk smaker.

Det myke og deilige fyllet er overtrukket med en god og smakfull sjokolade, og man kjenner et tydelig hint av mild peanøtt-smak. Alt i alt minner den faktisk mer om en helt vanlig sjokolade, og fyllet er ikke seigt slik som man ofte opplever med proteinbarene.

Når du får lyst på noe godt er derfor MyoCrunch et veldig godt alternativ. Næringsinnholdet er definitivt bedre enn for vanlige sjokolader, samtidig som smaken er sammenlignbar. Dette liker vi!

Lavkarbo-versjon

Som nevnt er MyoCrunch også tilgjengelig som en lavkarbo-versjon. Innholdet av karbohydrater i den vanlige baren er relativt høyt, og i hver bar finner man 12.2 gram sukker.
For de fleste av oss er dette så absolutt overkommelig, og som et alternativ til vanlig sjokolade kommer MyoCrunch svært godt ut.

Om du likevel ønsker å holde inntaket av karbohydrater til et minimum, anbefaler vi heller at du prøver lavkarbo-versjonen. Denne inneholder kun 2.2 gram netto karbohydrater, og går godt inn i en vanlig lavkarbo-diett.

Du finner lavkarbo-versjonen av MyoCrunch her!

Oppsummert

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.