Trigger Point Premium Test: Våre erfaringer

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi var så heldige å få teste ut massasjepistolen Trigger Point Premium. Likt som de andre kundene fikk også vi en veldig god erfaring med produktet. Vi ble spesielt overrasket over de ergonomiske egenskapene!

Tips: Sjekk ut vår komplette test av massasjepistoler her!

Trigger Point Premium: Kort Oppsummert

Trigger Point Premium

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Trigger Point Premium massasjepistol ingen bakgrunn
Antall behandlingsfrekvenser: 15 Vibrasjoner per minutt: 1600 - 3000 Slagdybde / amplitude: 12 mm Antall massasjehoder: 6 stk Batteritid: 6 timer Støynivå: 50 dB Vekt: 1.5 kg Oppbevaringseske: Ja

Vi tok spent for oss Trigger Point Premium, og ble positivt overrasket over massasjeapparatets egenskaper. Særlig var det de praktiske funksjonene til apparatet som forbløffet oss mest.

Under vår test av Trigger Point Premium sørget vi for å gå detaljert gjennom alle funksjonene. Vi testet ut levetiden på batteriet, kvaliteten på massasjehodene, hvor mange behandlingsnivåer den har og hvor brukervennlig den er.

Det som slo oss med massasjepistolen Trigger Point Premium, var at grepet var meget godt. Og selv mellom testpersonens smale fingre, satt den godt under hele massasjeøkten. Den har også et lavt støynivå og hele 6 massasjehoder. Med 6 massasjehoder, har du et massasjehode for hver kroppsdel. Vi kan love deg at du garantert kommer til å finne ditt favoritt massasjehode!

Men hvorfor velge Trigger Point Premium? Det finnes jo så mange massasjeapparater å velge blant der ute.

Gjennom vår test viser vår erfaring at anbefalingen fra personlige trenere stemmer på en prikk. Den er helt ypperlig å bruke til oppvarming av de ulike muskelgruppene du skal bruke. Etter trening er den utrolig behagelig å benytte rundt kjernemuskulaturen for å finne roen og få kroppen til å slappe av igjen.

Trigger Point Premium er en solid massasjepistol av høy kvalitet. Vi simpelthen elsker det tilpassede håndtaket, som gir svært godt grep!

Fordeler

 • Norsk bruksanvisning.
 • Praktisk reiseveske.
 • Lavt støynivå.
 • Liten og nett.
 • Ergonomisk grep.
 • 1 ekstra batteri medfølger.
 • Svært god batteritid.

Ulemper

 • Kule-hodet får ikke ikke plass i etuiet.
 • Materialet på hodene kunne vært av høyere kvalitet.

Lavt støynivå med god vibrering

Det river godt i låret med kulehodet til Trigger Point Premium
Trigger Point Premium massasjepistol kjennes godt ved massering av lår

I vår test av Trigger Point Premium sjekket vi nøye ut amplitude-funksjonen på massasjeapparatet. Med amplitude mener vi slagdybden, og selve effekten i masseringen. Dybden på slagene er 12 millimeter, som vil si at apparatets friksjon går langt tilbake mellom massasjene. Hos Trigger Point Premium betyr dette at behandlingsdybden går 60% dypere inn i musklene enn om du skulle tatt en vanlig massasje.

Den behagelige vibreringen er også veldig stillegående, og vi kunne lytte til radioen i bakgrunnen mens vi utførte massasjen. En av massasjeøktene førte vi også en samtale over telefon, og det lave støynivået på kun 50 dB var ikke merkbart hos samtalepartneren. Dermed slapp vi en (flau) forklaring på hva lyden eventuelt kunne skyldes.

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium!

6 massasjehoder og 15 behandlingsfrekvenser

Trigger Point Premium komplett sett
Massasje til hele kroppen med settet fra Trigger Point Premium massasjepistol

Med hele 15 behandlingsnivåer, kan du tilpasse massasjen til de områdene på kroppen som trenger det. Den gode vibreringen fra Trigger Point Premium gjør at massasjehodet virkelig gjør jobben sin. I vår test av Trigger Point Premium, ville vi forsikre oss om at massasjehodene gjorde jobben riktig, så vi tok for oss alle munnstykkene.

 • Liten kule: Den lille kulen var ekstremt behagelig å bruke på lårene, både foran og bak. Veiledningen viste oss også at det var på disse områdene den var best egnet. Passer perfekt på stive muskler i lår og rygg.
 • Stor kule: For de store muskelgruppene tok vi i bruk det største massasjehodet. Det anbefales å bruke denne som oppvarming før trening. Massasjehodet var også så stort at den ikke fikk plass i det lille etuiet. Men ettersom reisevesken har et eget rom for denne, så var ikke dette noe problem å få med seg.
 • Gaffelhodet: Selv om formen er noe spesiell (og navnet desto merkeligere), så fungerer denne gaffelen utmerket på områdene rundt nakken. Også langs ryggraden og på leggene anbefales det å bruke dette massasjehodet. Vi kan godt forstå hvorfor. Vondt og godt på samme tid – og enda bedre etterpå.
 • Kjeglehodet: Dette massasjehodet skal gå mer i dybden, på musklene som er ekstra stive. Etter en hard treningsøkt dagen i forveien, kjente vi at kjeglen virkelig gjorde jobben der den masserte (u)behagelig nedi den stive lårmuskulaturen.
 • Det flate hodet: Det mest komfortable massasjehodet å bruke på Trigger Point Premium, var definitivt det flate munnstykket. Her kunne vi få blodsirkulasjonen raskt i gang uten å frykte at den skulle kna for hardt på triggerpunktene. Perfekt å bruke om du kjenner deg litt kald i kroppen.
 • Det kileformede: Med denne formen kunne vi nyte massasjeøkten etter trening. Ifølge bruksanvisningen skal denne ta bort all melkesyre i beina – og det kan vi skrive under på at den gjorde.

Vi kan herved skrive under på at de 6 massasjehodene til Trigger Point Premium holder i massevis til en komplett kroppsmassasje.

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium!

Utskiftbare batterier for langvarig bruk

Det følger med ekstra batteri til Trigger Point Premium massasjepistol
Mens det ene batteriet lader, kan du benytte det andre batteriet som følger med til Trigger Point Premium massasjepistol

En stor fordel, som langt ifra alle massasjepistoler har, er at Trigger Point Premium kommer med to eksterne batterier. Mens det ene er i bruk, sørger du for at det andre er fulladet. Dermed slipper du å måtte avbryte en massasjeøkt fordi batteriet er tomt. Du kan bare bytte det ut med det andre. Helt genialt spør du oss. Samtidig er batteriet også så lite at det ikke vil ta opp mye plass når du er på reise.

Hvert batteri har 6 timers brukstid før det må lades, og oppladningstiden er kun 90 minutter. Årsaken til dette er den medfølgende hurtigladeren.

Et ekstra batteri for enkel utskiftning er likevel veldig praktisk!

Praktisk og lettleselig LED-skjerm

Les enkelt av verdiene på Trigger Point Premium massasjepistol
Trigger Point Premium med enkel avlesing

Det er enkelt å forstå hva Trigger Point Premium mener, når LED-skjermen viser så tydelige bilder og forklaringer av det vi ser. Enkelt forklart ser vi:

 • Batteriet: Bilde av gjenstående kapasitet på batteriet
 • Time: Tid brukt på massasje
 • Speed: Hurtighet på vibrasjoner per minutt
 • Force: Viser behandlingsnivå som kan justeres fra 1 til 15

Den lette og stødige reisevesken

Praktisk reiseveske til Trigger Point Premium massasjepistol
Det følger med en veldig praktisk reiseveske til Trigger Point Premium massasjepistol

Reisevesken til Trigger Point Premium er både stødig og lett, og hele vesken veier totalt 1,5 kg. Hele massasjeapparatet er produsert i Norge, og vi merker raskt at kvaliteten er høy.

Når du tar med deg Trigger Point Premium på reise, sikrer du at all stølhet du måtte få etter gåturer eller fjellturer kan masseres bort samme dag. Den passer til alle, uansett alder og nivå. Vår klare anbefaling er at denne massasjepistolen blir et fast reisefølge på ferien din!

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium!

Ergonomisk håndtak for enkel håndtering

Praktisk håndtak Trigger Point Premium massasjepistol
Trigger Point Premium massasjepistol med praktisk håndtak for enkel massasje

Selv om den ikke nødvendigvis har det typiske utseende til en massasjepistol, så er vi likevel positivt overrasket over de ergonomiske egenskapene. Ettersom massasjepistolen ikke veier mer enn rett over 1 kilo (1,5 kg inkludert alt tilbehør og reiseveske), så er det ikke noe problem å holde den i et godt grep i fem minutter av gangen. Vær likevel obs på at det anbefales at du ikke masserer samme muskelgruppe mer enn 15-60 sekunder av gangen.

Trigger Point Premium: Kort Oppsummert

Vår umiddelbare konklusjon etter testen av Trigger Point Premium er at dette massasjeapparatet leverer. Ifølge veiledningen vil regelmessig massasje med massasjepistolen føre til redusert stress, styrking av bevisstheten og økning av livsglede. Om du også benytter Trigger Point Premium som en del av din daglige rutiner vil du også oppleve økt bevegelighet og potensielt få bedre holdning!

Trigger Point Premium er en solid massasjepistol av høy kvalitet. Vi simpelthen elsker det tilpassede håndtaket, som gir svært godt grep!

Massasjepistoler.no logo

Massasjepistoler.no

Se tilbud på Trigger Point Premium!

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette lever en aktiv livsstil, og er en av vår dyktige produkttestere. Opp gjennom årene har hun testet mange ulike treingsprodukter, og har med seg nyttig erfaring som produkttester hos oss. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social