Maxulin Test: Hva er kundenes erfaringer?

Maxulin

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Maxulin er et kosttilskudd som er tilpasset for å redusere plager ved et lavt testosteronnivå. Men hvor godt egnet er egentlig tilskuddet til dette formålet? Hva er kundenes erfaringer?

Maxulin

Maxulin

75% rabatt på første pakke!

Maxulin: Kort oppsummert

Maxulin

Maxulin

Maxulin er ikke et vidundermiddel som inneholder nye og revolusjonerende ingredienser.

Tilskuddet inneholder derimot enkle og godt dokumenterte ingredienser, og sammensetningen skal i følge produsenten gjøre dette til et godt tilskudd for deg som ønsker mer energi i hverdagen.

Maxulin inneholder rikelige mengder av både sink, vitamin B6 og magnesium.
Sammen kan disse ingrediensene bidra til normal produksjon av testosteron. Det hevdes også at du vil kunne oppleve forbedret muskelfunksjon.

Maxulin er et kosttilskudd tilpasset for deg som ønsker å få mer muskelmasse og høyere testosteronnivå. Til en rimelig penge!

Hva sier kundene om Maxulin?

Alt i alt finner vi få tilbakemeldinger fra kundene som har brukt Maxulin. Faktisk finner vi kun tilbakemeldinger på Maxulin’s egne nettsider.

Dette er hva noen av kundene har å si.

Bjørn:

«Jeg merker stor forskjell og har fått mer energi med Maxulin!»

Sigbjørn:

«Fikk energien tilbake med Maxulin!»

Kai:

«Maxulin gir meg en ekstra boost!»

Vi understreker for øvrig at tilbakemeldingene er funnet på Maxulin’s nettsider, og at vi ikke har funnet noen anmeldelser via uavhengige forbrukerportaler.

Ekspertene er skeptiske

Til tross for de positive tilbakemeldingene på Maxulin’s nettsider, er ekspertene skeptiske til kosttilskuddet.

I en artikkel publisert av TV2 uttaler Steinar Madsen i Legemiddelverket at man vet for lite om langtidseffekten av slike kosttilskudd. Det nevnes blant annet at Maxulin lover mer enn de kan holde, og at det er lite faglig belegg for at Maxulin skal øke produksjonen av testosteron.

Hva inneholder Maxulin?

Magnesium

Magnesium er et livsnødvendig mineral. Forskerene har konkludert med at vi trenger minst 100 milligram daglig.

Dette mineralet har en viktig rolle i mer enn 300 ulike metaboliske reaksjoner i kroppen. Vi nevner blant annet proteinsyntesen, lagring og produksjon av celleenergi, cellevekst og reproduksjon av celler.

I Maxulin finner du totalt 125 milligram magnesium per døgndose.

Sink

Sink er et essensielt mineral med antioksidant-egenskaper som stimulerer aktiviteten til mange enzymer i kroppen. Disse enzymene er viktige for mange biokjemiske reaksjoner i kroppen. Sink har vist seg å være viktig for proteinsyntesen.

Maxulin inneholder totalt 10 milligram sink per døgndose.

Vitamin B6

Vitamin B6 er et vannløselig vitamin. Vitaminet er helt nødvendig for både nervesystemet og energiomsetningen i kroppen.

Dette vitaminet lagres ikke i kroppen og du trenger derfor jevnlig tilførsel via kosten.

Vitamin B6 bidrar til mange ulike funksjoner i kroppen.

  • Bidrar til nyttegjørelse av protein og karbohydrater.
  • Bidrar i prosesser hvor hemoglobin dannes, som igjen bidrar til å frakte oksygen rundt i kroppen.
  • Dannelse av antistoffer og flere ulike hormoner.

ZMA

ZMA er et kosttilskudd som inneholder kombinasjon av mineralene sink og magnesium, samt vitamin B6.

I bunn og grunn er altså Maxulin et ZMA-tilskudd, som også er tilsatt testofen. Alle komponentene som er å finne i et ZMA-tilskudd er viktige i flere av kroppens biologiske prosesser.

Dersom man har lave nivåer av sink og magnesium, har dette en sterk negativ effekt på muskelveksten. Et ZMA-tilskudd kan derfor være en god løsning!

Testofen (fenugreek)

Maxulin inneholder hele 600 milligram testofen (fenugreek) per kapsel.

Testofen er egentlig et ekstrakt av bukkehornskløver. Stoffet skal altså ikke forveksles med testosteron. Testosteron får man kun på resept fra lege.

Testofen har over lang tid blitt benyttet til å øke libidoen og styrke immunforsvaret. Noen studier har vist at testofen kan bidra til at kroppen klarer å utnytte testosteronet bedre.

Til tross for at enkelte studier sier at testofen fungerer, er det også studier som viser til det motsatte. Her eksisterer det altså en god del tvil. Ekspertene er uenige om hvor god effekten av testofen egentlig er.

Maxulin

Maxulin

75% rabatt på første pakke!

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, vil vi sette en vurdering basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.