Maxulin Test – Våre erfaringer!

Maxulin

Inneholder annonsørlenker

Maxulin er et kosttilskudd som er tilpasset for å redusere plager ved et lavt testosteronnivå. Men hvor godt egnet er egentlig tilskuddet til dette formålet? Og har det noen dokumentert effekt?

Kort oppsummert

BEST I TEST - Maxulin

5
getfitness-badge
Maxulin

Maxulin er ikke et vidundermiddel som inneholder nye og revolusjonerende ingredienser.

Tilskuddet inneholder derimot enkle og godt dokumenterte ingredienser, og den potente sammensetningen gjør dette til et godt tilskudd for deg som ønsker mer energi i hverdagen.

Maxulin inneholder rikelige mengder av både sink, vitamin B6 og magnesium.
Sammen kan disse ingrediensene bidra til økt produksjon av testosteron, og flere vil også oppleve en forbedret muskelfunksjon.

Maxulin er enkelt og greit et svært godt alternativ for deg som ønsker å prøve et kosttilskudd for å få mer muskelmasse og høyere testosteronnivå. Til en rimelig penge!

Fordeler

  • Rimelig abonnementsløsning.
  • Ingen bindingstid.
  • Inneholder sink.
  • Bidrar til økt energinivå.
  • Magnesium for optimal muskelfunksjon.

Ulemper

  • Usikkert hvor god effekt testofen egentlig har.
  • Kapslene er litt store.

Hva inneholder Maxulin?

Magnesium

Magnesium er et livsnødvendig mineral. Forskerene har konkludert med at vi trenger minst 100 milligram daglig.

Dette mineralet har en viktig rolle i mer enn 300 ulike metaboliske reaksjoner i kroppen. Vi nevner blant annet proteinsyntesen, lagring og produksjon av celleenergi, cellevekst og reproduksjon av celler.

I Maxulin finner du totalt 125 milligram magnesium per døgndose.

Sink

Sink er et essensielt mineral med antioksidant-egenskaper som stimulerer aktiviteten til mange enzymer i kroppen. Disse enzymene er viktige for mange biokjemiske reaksjoner i kroppen. Sink har vist seg å være viktig for proteinsyntesen.

Maxulin inneholder totalt 10 milligram sink per døgndose.

Vitamin B6

Vitamin B6 er et vannløselig vitamin. Vitaminet er helt nødvendig for både nervesystemet og energiomsetningen i kroppen.

Dette vitaminet lagres ikke i kroppen og du trenger derfor jevnlig tilførsel via kosten.

Vitamin B6 bidrar til mange ulike funksjoner i kroppen.

  • Bidrar til nyttegjørelse av protein og karbohydrater.
  • Bidrar i prosesser hvor hemoglobin dannes, som igjen bidrar til å frakte oksygen rundt i kroppen.
  • Dannelse av antistoffer og flere ulike hormoner.

ZMA

ZMA er et kosttilskudd som inneholder kombinasjon av mineralene sink og magnesium, samt vitamin B6.

I bunn og grunn er altså Maxulin et ZMA-tilskudd, som også er tilsatt testofen. Alle komponentene som er å finne i et ZMA-tilskudd er viktige i flere av kroppens biologiske prosesser.

Dersom man har lave nivåer av sink og magnesium, har dette en sterk negativ effekt på muskelveksten. Et ZMA-tilskudd kan derfor være en god løsning!

Testofen (fenugreek)

Maxulin inneholder hele 600 milligram testofen (fenugreek) per kapsel.

Testofen er egentlig et ekstrakt av bukkehornskløver. Stoffet skal altså ikke forveksles med testosteron. Testosteron får man kun på resept fra lege.

Testofen har over lang tid blitt benyttet til å øke libidoen og styrke immunforsvaret. Flere studier vist at testofen kan bidra til at kroppen klarer å utnytte testosteronet bedre.
På denne måten kan du få nyttegjort deg av mer av testosteronet som finnes i kroppen din.

Til tross for at enkelte studier sier at testofen fungerer, er det også studier som viser til det motsatte. Her eksisterer det altså en god del tvil. Ekspertene er uenige om hvor god effekten av testofen egentlig er.

Heldigvis inneholder likevel Maxulin andre ingredienser som har langt bedre dokumentert effekt, slik som den potente ZMA-blandingen!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!