Maxulin Test – Våre erfaringer!

Beste testobooster i Norge

Testosteron er, som du kanskje vet, en ekstremt viktig komponent dersom du ønsker å legge på deg muskler og bygge rå styrke.

Men, hvilke produkter er det egentlig som bidrar til at man får et økt testosteron-nivå i kroppen?
Er det i det hele tatt noen tilskudd som faktisk kan øke testosteronproduksjonen?

I vår vurdering av Maxulin har vi sett på ingrediensene i dette produktet, og gitt en total vurdering basert på om ingrediensene faktisk har en dokumentert effekt.

Test av Maxulin

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - Maxulin

5
Maxulin Test

Produktbeskrivelse: Maxulin er et populært og nøye utviklet kosttilskudd som er spesielt designet for å redusere plager som oppstår ved et lavt testosteronnivå.

I dette tilskuddet finner man både sink, magnesium og vitamin B6 - som sammen kan bidra til økt testosteronproduksjon, samt en forbedret muskelfunksjon.

Ulikt mange andre kosttilskudd inneholder Maxulin høye mengder av testofen.
Studier har faktisk vist at testofen kan bidra til et forhøyet testosteronnivå i blodet, og resultatet vil bli mer energi, økt muskelkraft og bedre sexlyst.

Maxulin leveres som en rimelig og enkel abonnementsordning, helt uten bindingstid!

Fordeler

 • Rikelige mengder testofen.
 • Rimelig abonnementsløsning.
 • Ingen bindingstid.
 • Inneholder sink.
 • Bidrar til økt energinivå.
 • Magnesium for optimal muskelfunksjon.

Ulemper

 • Kapslene er litt store.

Detaljert

Maxulin er er et enkelt, men potent kosttilskudd som vil kunne bidra til at du får mer energi i hverdagen.

Ulikt mange andre kosttilskudd på markedet, finner man hele 600 milligram Testofen i dette tilskuddet (pr kapsel).

Dersom du ikke har hørt om Testofen, er det egentlig et ekstrakt av fenugreek, som over lang tid har blitt benyttet til å øke libidoen og styrke immunforsvaret.
I tillegg til dette har studier vist at testofen kan bidra til at kroppen klarer å utnytte testosteronet bedre, og du vil på denne måten få nyttegjort deg av mer av testosteronet som finnes i kroppen din.

Med økt testosteron kommer også naturligvis økt muskelmasse, og flere har også rapportert om både økt energinivå og høyere sexlyst.

I tillegg til testofen, finner man den potente ZMA-blandingen i dette tilskuddet.
ZMA er bestående av både sink, magnesium og vitamin B6 – som sammen har direkte innvirkning på både søvnkvalitet og kroppens muskelfunksjon.

På mange måter er Maxulin et oppgradert ZMA-tilskudd, og tilskuddet inneholder hele 10 milligram sink pr dosering.

Maxulin er enkelt og greit et svært godt alternativ for deg som ønsker mer muskelmasse og høyere testosteronnivå – til en rimelig penge!

Næringsinnhold pr døgndose (1 kapsel)

 • Testofen (Fenugreek-ekstrakt): 600 milligram.
 • Magnesium: 125 milligram.
 • Sink: 10 milligram.
 • Vitamin B6: 1,4 milligram.
For å få en full oversikt over de beste testoboosterne i Norge, anbefaler vi at du sjekker ut vår test av testoboostere!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!