Booster Mini X Test: En kompakt massasjepistol!

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Booster Mini X er en kompakt massasjepistol som passer godt for deg som er mye på farten. Hva ble resultatet i vår test, og hva ble våre erfaringer?

Booster Mini X: Kort oppsummert

info

Dette produktet er ikke lenger tilgjengelig på det norske markedet.

BESTE KOMPAKTVALG - Booster Mini X

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Booster Mini X
Antall behandlingsfrekvenser: 3 Vibrasjoner per minutt: 1800 - 3000 Slagdybde / amplitude: 8 mm Antall massasjehoder: 4 Batteritid: 10 timer Støynivå: 45 dB Vekt: 420 gram Oppbevaringseske: Ja

Booster Mini X er en kompakt massasjepistol, som er svært enkel i bruk.

Massasjepistolen ligger godt i hånden, og den veier kun 420 gram. Sammenlignet med andre massasjepistoler på markedet er Booster Mini X svært letthåndterlig, og den er samtidig brukervennlig.

Hastigheten på massasjehodet kan justeres mellom 3 effektnivåer. Behandlingsfrekvensen på laveste nivå er 1800 slag per minutt, mens du får 3000 slag per minutt på det høyeste effektnivået.

Slagdybden, eller amplitude som det også kalles, er på 8 millimeter. Booster Mini X klarer altså ikke å gi like dyp massasje som de mest kostbare premium-modellene. Til gjengjeld kan man heller ikke forvente stort bedre slagdybde på en så kompakt massasjepistol som dette.

Ellers har vi lite å utsette på både støynivå og batteritid, og den praktiske oppbevaringsesken kommer godt med. På den negative siden skulle vi gjerne sett at massasjepistolen hadde litt flere effektnivåer. Vi bermerket oss samtidig at trykksensor-funksjonen ikke fungerte særlig godt.

Booster Mini X er et fornuftig valg for deg som er på utkikk etter en kompakt massasjepistol. Massasjepistolen er enkel i bruk, og veier kun 420 gram!

Fordeler

 • Kompakt og lav vekt.
 • Mye kraft i forhold til størrelsen.
 • Enkel i bruk.
 • Fornuftig prisnivå.
 • Praktisk oppbevaringseske.
 • God batteritid.
 • Lavt støynivå.
 • God støtabsorbering i håndtaket.

Ulemper

 • Litt lav amplitude.
 • Kun 3 effektnivåer.
 • Trykksensor fungerer dårlig.
 • Adapter til lader medfølger ikke.

Hvordan er Booster Mini X i bruk?

Mini Booster X Feature
Booster Mini X er en kompakt massasjepistol som leveres med 4 massasjehoder.

Vi var spente før vi skulle gå i gang med vår test av Booster Mini X. Tidligere har vi testet noen få kompakte massasjepistoler uten å bli spesielt imponerte. Kunne Booster Mini X være massasjepistolen vi hadde ventet på?

Du kan velge mellom 3 effektnivåer

Mini Booster X I bruk på nivå 2
LED-lyset viser hvilken effekt Booster Mini X er stilt inn på. Her på nivå 2, med blått lys.

Booster Mini X lar deg velge mellom 3 ulike effektnivåer. Sammenlignet med mange andre massasjepistoler på markedet er utvalget av effektnivåer med andre ord litt begrenset. Blant massasjepistolene vi har testet er det faktisk Booster Mini X som har færrest effektnivåer.

Vi lot oss likevel ikke vippe av pinnen. Det er tross alt ikke bare antallet effektnivåer som har noe å si. Ytelsen, og hvor god massasje den faktisk gir, er jo minst like viktig.

Til tross for at Booster Mini X er en kompakt massasjepistol, er den overraskende kraftig. På det laveste effektnivået gir massasjepistolen fra seg 1800 støt per minutt, mens det høyeste effektnivået gir hele 3000 slag per minutt. Her er faktisk Booster Mini X oppe og nikker med de beste premium-valgene på markedet, som typisk har en maksimal effekt på 3000 – 3600 vibrasjoner per minutt.

Heldigvis er det også lekende lett å bytte mellom effektnivåene. Faktisk er det kun én knapp på hele massasjepistolen, hvor du både skrur den av / på og justerer behandlingsnivået.

Slagdybde på 8 millimeter

Slagdybden, altså hvor dypt massasjepistolen klarer å massere, er på 8 millimeter. Dette er en god del lavere enn mange andre massasjepistoler på markedet, som gjerne har en amplitude fra 10 – 16 mm. Dette merkes også på massasjen, som ikke blir like intens og dyptgående som med enkelte andre massasjepistoler.

Booster Mini X egner seg likevel godt til det formålet den er utviklet for. For lett til moderat behandling av ømme og stive muskler er Booster Mini X et fornuftig valg, og den egner seg veldig godt som en portabel massasjepistol som du kan ta med deg på farten.

Vi testet også med Booster Mini X før en moderat treningsøkt. Selv om dette ikke er den kraftigste massasjepistolen på markedet, ble testpersonen likevel mer varm og myk i muskulaturen.

En ekte lettvekter

Mini Booster X I bruk på nivå 3

Det er ikke bare slagdybde, behandlingsfrekvens og effektnivåer som er viktig ved valg av massasjepistol. Massasjepistolen må også være enkel i bruk, og behagelig å holde over lengre tid.

Etter å ha testet mange ulike massasjepistoler har vi bemerket oss at det kan bli slitsomt å holde dem i hånda etter omtrentlig 5 – 10 minutters behandling. Vibrasjonene fra håndtaket kan rett og slett bli en plage på sikt.

Vi registrerte med glede at dette ikke var tilfellet for Booster Mini X. Håndtaket absorberer støtene godt, og vi sitter ikke igjen med en følelse av at hele hånda rister etter 10 minutters behandling.

Man kan heller ikke snakke om Booster Mini X uten å nevne vekten. Massasjepistolen veier kun 420 gram, og er dermed lekende lett å holde i hånda!

Støynivået er overraskende lavt

Likt som med vibrasjonene i håndtaket, er vi også imponerte over det lave støynivået. Her er det lite slitsom «skrangling» fra massasjepistolen, og man hører stort sett kun en summing fra motoren.

Vi påstår ikke at massasjepistolen er helt stillegående – det er så godt som umulig. Booster Mini X står seg likevel frem som en av de mer stillegående massasjepistolene vi har testet.

4 massasjehoder å velge mellom

Mini Booster X Massasjehoder

I pakken følger det med 4 ulike massasjehoder. Alle massasjehodene er spesielt tilpasset ulike muskelgrupper, og det er enkelt å bytte mellom hver av de.

 • Det runde hodet. Dette er godt egnet for de fleste muskelgruppene. God allround-løsning.
 • Gaffelhodet: Gaffelhodet er best egnet til lengre muskler. Bruk gjerne dette hodet på legger, biceps og underarmer.
 • Det spisse hodet: Godt egnet til punktbehandling av ømme og stive muskler. Passer for deg som vil ha triggerpunkt massasje.
 • Det flate hodet: Det flate hodet gjør seg godt på sensitive områder, da det gir en mild og skånsom behandling.

Praktisk oppbevaringseske

Mini Booster X Oppbevaringseske

Så godt som alle massasjepistoler leveres med en egen oppbevaringseske. Booster Mini X er intet unntak.

Esken har et stilig design, og en lav vekt. På innsiden av oppbevaringsesken er det egne lommer for både massasjepistolen og hodene, slik at det blir så enkelt som mulig å pakke utstyret ned igjen.

På toppen av oppbevaringsesken er det et praktisk lite håndtak slik at du enkelt kan bære esken med deg – eller eventuelt feste den til sekken eller treningsbagen.

Batteritiden er god

Til tross for at Booster Mini X er en kompakt massasjepistol med kraftig motor, er batteritiden overraskende god.

På laveste effektnivå kan du forvente at Booster Mini X holder det gående i hele 10 timer. Her trenger du ikke å bekymre deg for at massasjepistolen går tom for strøm med det første.

Ladetiden er samtidig fornuftig. Om batteriet er helt tomt vil det ta omtrentlig 90 minutter å lade opp igjen massasjepistolen. På den negative siden savner vi for øvrig en adapter til massasjepistolen. Her er det bare å krysse fingrene for at du har en liggende fra før av.

Ikke imponerte over trykksensoren

Ved innkjøp av Booster Mini X ble vi opplyst om en avansert AI-teknologi som skal kunne oppdage om brukeren trykker massasjepistolen for hardt mot muskulaturen. AI-teknologien skal da kunne justere utgangshastigheten og dreiemomentet på motoren, slik at behandlingen blir så skånsom som overhodet mulig.

Etter vår test kunne vi raskt konkludere med at trykksensor-funksjonen fungerte heller dårlig. Vår testperson satte Booster Mini X på effektnivå 3, og presset massasjepistolen så hardt som mulig inn mot lårmusklene. Det kunne kanskje merkes en antydning til at massasjepistolen justerte effekten selv, men det kan like greit ha vært at motoren rett og slett begynte å slite litt når trykket ble veldig høyt.

Booster Mini X: Konklusjon

Alt i alt er vi fornøyde med Booster Mini X. Massasjepistolen er godt egnet for mild til moderat behandling av ømme og stive muskler.

Det kompakte designet, kombinert med relativt mye kraft, gjør Booster Mini X til et fornuftig budsjettvalg. Samtidig er støynivået lavt, og batteritiden er hele 10 timer.

På den negative siden kunne Booster Mini X hatt flere effektnivåer, og vi er ikke spesielt imponerte over trykksensor-funksjonen.

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.