Oslo Skin Lab Erfaringer: Hva er kundenes dom?

Oslo Skin Lab

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Oslo Skin Lab har i løpet av kort tid blitt velkjent blant den norske befolkning, og veldig mange personer sverger til produktene deres.

Vi i redaksjonen ble naturligvis litt nysgjerrige, og har gått grundig til verks for å finne ut hva som har gjort Oslo Skin Lab så populære. Les videre for å se våre erfaringer med Oslo Skin Lab!

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab

Få 50% rabatt på første forsendelse!

Hvem er Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab ble etablert i 2017. De har en ambisjon om å tilby trygg og veldokumentert hudpleie som bidrar til sunn hud fra innsiden. Deres visjon er å hjelpe huden med å hjelpe seg selv. Dette gjør de ved å tilby produkter som pleier og bygger opp huden, både utenfra og innenfra.

Oslo Skin Lab samarbeider med flere eksperter og forskere for å kunne tilby veldokumenterte ingredienser i sine produkter. Deres fokus er å bruke en kombinasjon av enkle, trygge og aktive ingredienser for å gi deg en sunn og naturlig hudpleie.

Hva tilbyr Oslo Skin Lab?

Oslo Skin Lab har 2 produkter i sitt sortiment – The Solution og The Basics. Vi skal naturligvis gå nærmere inn på disse 2 produktene.

Mange vil kanskje stusse over at de kun fører 2 produkter, men vi i redaksjonen er faktisk positivt overrasket over dette. Vanligvis bugner det over av ulike produkter for det ene og det andre – men her velger Oslo Skin Lab det motsatte. Nemlig å holde det enkelt!

Som nevnt er Oslo Skin Lab lidenskapelig opptatt av å tilby produkter som pleier huden fra innsiden, og de setter store krav til ingredienser. De fremhever kvalitet over kvantitet, og det vises i produktutvalget.

Begge produktene har kun enkle og naturlige ingredienser. Dette innebærer at du får et rent produkt som ikke inneholder en hel del fyllmasse. Dette liker vi!

The Solution


The Solution Beauty collagen er et naturlig kollagenpulver som kun inneholder type 1 hydrolysert kollagen. Type 1 hydrolysert kollagen er det kollagenet som virker på huden.

Det er smaksnøytralt som gjør at du kan tilsette det til all slags mat eller drikke, og er 100% naturlig. I tillegg er det glutenfritt og selvfølgelig helt uten tilsetningsstoffer.

The Solution har dokumentert effekt på rynker og cellulitter. I tillegg gir tilskuddet glattere hud, samt økt spenst og elastisitet i huden.

Kollagenpulveret kommer i praktiske doseringsposer. Dermed slipper du å måle opp riktig mengde selv, og det er enkelt å ta tilskuddet med seg i vesken.

Èn pakke med The Solution inneholder 28 dagsdoser med 2,5 gram verisol kollagenhydrolysat.

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab

Få 50% rabatt på første forsendelse!

The Basics

The Basics Essential Skin Nutrition er et kosttilskudd fylt med antioksidanter, fettsyrer, vitaminer og mineraler. En døgndose på 2 kapsler inneholder alt du trenger av vitamin A, C, D og E, i tillegg til Omega 3 fettsyrer og Biotin.

Disse ingrediensene bidrar til å støtte immunsystemet samt opprettholde normal hud og kollagenproduksjon. De hjelper også med å beskytte cellene våre mot oksidativt stress.

Her får kroppen de essensielle næringsstoffene og byggeklossene den trenger!

Ved daglig inntak sammen med et sunt og balansert kosthold vil du kunne bekjempe aldringstegn og få en frisk og glødende hud.

Èn pakke inneholder 4 ukers forbruk.

Fungerer det?

Det er utført flere studier på effekten av daglig inntak av kollagenpeptider, og resultatet er veldig lovende. Alle studiene har vært dobbelt-blinde og placebokontrollerte hvor deltakerne er plassert tilfeldig.

Det ble gjennomført en studie der 114 kvinner i alderen 45-65 år deltok. Halvparten fikk Verisol kollagen daglig i 8 uker, og den andre halvparten fikk placebo. Den halvparten som fikk Verisol kollagen hadde en reduksjon i rynkedybde på 7,2% i gjennomsnitt etter bare 4 uker. Etter 8 uker hadde de samme kvinnene en reduksjon på hele 20,1% i gjennomsnitt.

Det er også utført studier på blant annet økt elastisitet og reduksjon av cellulitter. Studiene gikk over en periode på henholdsvis 8 uker og 6 mnd. Begge studier viste en signifikant forbedring for gruppen som inntok Verisol kollagen daglig!

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab

Få 50% rabatt på første forsendelse!

Dette sier kundene

Vi har gått grundig igjennom tilbakemeldingene som forbrukerne har gitt, og her er det mye positivt. Oslo Skin Lab har mange fornøyde brukere over hele Norden, og mange av de merker stor forskjell etter relativt kort tid.

Dette er noen av tilbakemeldingene som kundene har gitt.

Karen: «Veldig fornøyd med produktet, får gode tilbakemeldinger på huden etter noen ukers bruk. Rask og grei levering.»

Helen: «Huden min har fått mer gnist og spenst. Huden ellers har også blitt mykere. Lett å bruke de dags posene og lett å ta med når du er på reise. Veldig fornøyd!»

Anonym: «Et fantastisk produkt som har gitt synlige resultater. Rask og god kundebehandling via e-post. Kan varmt anbefale Oslo Skin Lab!»

Anonym: «Ser og kjenner allerede forskjell etter kun to måneders bruk. Huden føles glattere og mer fuktig, og små rynker spesielt ved øynene er blitt mindre. Veldig fornøyd.»

Vivian: «Veldig fornøyd så langt. Har brukt produktet i snart 2 mnd og mener jeg merker forskjell i glød og fasthet»

Oslo Skin Lab: Kort oppsummert

Det er tydelig at veldig mange forbrukere ser resultater ved daglig inntak av kollagen. Veldig mange oppgir at de opplever synlige resultater etter bare 8 uker. Dette virker veldig lovende!

Oslo Skin Lab gjør det enkelt for sine forbrukere å tilføye gode vaner til skjønnhetsrutinen sin. Både The Solution og The Basics er to enkle og rene produkter som passer for de aller fleste.

Vi må også nevne at Oslo Skin Lab tilbyr et medlemskap for de som ønsker. Dermed får du tilsendt alt du trenger rett i postkassen. For deg som er fast bruker, er jo dette veldig praktisk.

Vi kan ikke snakke på vegne av alle, men vi i redaksjonen har i allefall fått et godt førsteinntrykk!

Oslo Skin Lab Logo

Oslo Skin Lab

Få 50% rabatt på første forsendelse!