Flowgun Pro 2.0 Test: Våre erfaringer

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har vært så heldige og fått lov å teste ut den oppdaterte og robuste massasjepistolen til Flowgun Pro 2.0. Hva ble våre erfaringer med Flowgun, og hva ble resultatet i vår test?

Tips: Sjekk ut vår komplette test av massasjepistoler her!

Flowgun Pro 2.0: Kort Oppsummert

Flowgun Pro 2.0

4.3
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Flowgun pro 2.0 uten bakgrunn
Antall behandlingsfrekvenser: 6 Vibrasjoner per minutt: 1400 - 3200 Slagdybde / amplitude: 10 mm Antall massasjehoder: 6 Batteritid: 3-8 timer Støynivå: 60 dB Vekt: 970 gram Oppbevaringseske: Ja

Da vi mottok Flowgun Pro 2.0 forventet vi en standard massasjepistol med helt ordinære funksjoner. Det vi mottok i posten var langt mer enn vi kunne forvente. Erfaringen vår med Flowgun Pro 2.0 ble virkelig god!

Flowgun Pro 2.0, som er en oppgradert versjon av Flowgun Pocket, har først og fremst en utforming og en byggekvalitet som overgår alle massasjepistolene vi hittil har testet. Om du trodde silke var mykt, så har du ikke kjent på Flowgun Pro 2.0!

Det er for øvrig ikke bare det ytre som teller. Den gode effekten (1400 – 3200 slag per minutt) fikk oss til å glede oss til hver gang vi skulle ta den i bruk. Samtidig er amplituden tilstrekkelig.

Massasjepistolen har også innebygde sensorer for å beskytte brukeren. Med den innebygde sensoren vil Flowgun Pro 2.0 slå seg av etter cirka 10 minutters bruk. Dette gjelder for øvrig kun den første uken du benytter massasjeapparatet. Fra du begynner å bruke den vil den gradvis øke lengden på massasje-økten din etter behov. Dette er funksjonalitet vi kan like!

Flowgun Pro 2.0 har de gode kvalitetene og funksjonene vi ser etter i en massasjepistol. Vi nevner blant annet den innebygde sensoren, fokuset på brukersikkerheten, samt det behagelige og solide materialet!

Fordeler

 • Usedvanlig behagelig å holde.
 • God kvalitet.
 • Praktisk etui for reise.
 • Informasjon om bruksområder følger med.
 • Skandinavisk design.
 • Fin historie bak produktet.
 • Fokus på trygg og riktig bruk.

Ulemper

 • Ikke norsk brukerveiledning.
 • Litt bredt grep.
 • Kunne hatt litt høyere amplitude.

For nybegynneren og atleten

Flowlife Pro 2.0 med alt av tilbehør
Flowgun Pro 2.0 leveres med 6 munnstykker og en egen lader.

Flowgun Pro 2.0 proklamerer at denne massasjepistolen er ment for alle; både atleter, godt trente og utrente. Du trenger heller ikke å bruke massasjepistolen i forbindelse med trening heller, fordi et massasjeapparat kan hjelpe mot alle type muskelgrupper.

Om du har hatt en lang dag på kontoret, så vil du nok kjenne det i både rygg, skuldre og ben. Da vil en god runde med Flowgun Pro 2.0 gjøre ekstra godt. Vi anbefaler å sette av 5 minutter for å få ut alle spenninger som har satt seg.

Massasjepistolens munnstykker er de samme som alle andres munnstykker, men denne har faktisk to kuleformede massasjehoder. Det ene er i silikon, mens det andre er i den deilige kvaliteten som resten av massasjepistolen er i.

Det runde hodet. Denne testet vi ut på de store muskelgruppene, og det anbefales at den brukes på rumpe, lår og den store brystmuskelen.

Det kuleformede hodet. Vi vet av erfaring at denne bør brukes på områder som trenger litt mer dyptgående massasje. Vi testet den ut på leggmuskelen, og kjente at vibrasjonen på nivå 1 (1400 rpm) var mer enn nok med dette munnstykket.

Det flate hodet. Det flate massasjehodet fungerer best på store områder, og vi testet den ut på setemuskulaturen. Den river godt, og vi anbefaler at du holder deg til nivå 3 i vibrasjonsnivå på denne (2300 rpm).

Gaffelhodet. Da vi så bruksanvisningen som fulgte med, så vi at massasjehodet som er formet som gaffel er perfekt til å massere akillessen! Selv om det var en ny følelse, så blir det ikke siste gangen vi masserer dette området. Ettersom området kan være ømfintlig for mange, anbefaler vi vibrasjonsnivå 1 her (1400 rpm).

Sopphodet. Massasjehodet med soppformen brukte vi under skulderbladet, da det i bruksanvisningen var anbefalt som massasjeområdet for dette massasjehodet. Den gjorde godt for de ømme skuldrene etter styrkeøkten vi hadde hatt med fokus på overkropp. Her kan du kjøre på vibrasjonsnivå 2 (1800 rpm) uten problem.

Silikonhodet. Dette massasjehodet er mykere enn det ordinære massasjehodet. Bruksanvisningen viser at du kan bruke den på både legger, lår og skuldre, men de skriver samtidig at den passer godt til massasje av hele kroppen. Dette ble faktisk vårt favoritthode for Flowgun Pro 2.0. Denne kan kroppen din tåle på alle vibrasjonsnivåene (1400-3200).

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!

Bærekraft, utvikling og verdi

Flowgun pro 2.0 har mange funksjoner
Med Flowgun pro 2.0 får du en børsteløs motor med lavt støynivå og en lysindikator for trykkmåling.

Det er så fint å se produsenter som tar seg tid til å sette fokus på miljø og bærekraft. Vi er veldig glad for at Flowlife leverer brukervennlige produkter som setter bærekraft i høysete. Verdiene deres er blant annet kvalitet og personlig utvikling, og det gjenspeiles virkelig i Flowgun Pro 2.0.

Denne modellen har fått en ny funksjon med trykksensorer som varsler med lys om når du trykker litt for hardt. På bildet kan du se at det er trykksensor med lysindikatorer.

Lyset indikerer trykket du har på massasjepistolen. Altså det trykket du presser mot kroppen, og på den aktuelle muskelgruppen.

Når vi tok i bruk massasjeapparatet, ville da lysindikatoren fortelle oss hvor mye trykk vi faktisk brukte på området vi masserte. Dermed kunne vi sammenligne trykket på de ulike områdene rundt på kroppen. For eksempel bør man ikke gi like hardt trykk i nakkemuskelen som i lårmuskelen!

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!

Funksjoner som får deg til å prestere

Flowgun pro 2.0 har god funksjonalitet
Effektiv massasje etter trening med Flowgun pro 2.0. Testes ut på låret, med det flate massasjehodet.

Vi har jo nevnt at massasjepistolen har 6 ulike nivåer for intensitet (vibrasjon). Da må vi jo også nevne at nivå 6 er et såkalt auto-nivå. Det vil si at denne funksjonen vil bytte mellom vibrasjonsnivåene i intervaller på 10 sekunder. Hvert tiende sekund endrer den vibrasjonsnivå, og intervallene ser slik ut: 3200 – 2700 – 2300 – 1800 – 1400.

OBS! Om du er en uerfaren bruker, anbefaler vi å bruke vibrasjonsnivå 1 eller 2 til å begynne med (1400 rpm eller 1800 rpm).

Det som er perfekt med Flowgun Pro 2.0 er at den har en innebygd sensor som vil sørge for at du ikke masserer for lenge på en muskelgruppe. Når vi var ferdige med 10 minutters lårmassasje, ville den rett og slett ikke mer.

Først ble vi fornærmet, men etter å ha lest nærmere i brukermanualen forstod vi at den kun ville gi beskjed om at vi måtte gå over til neste muskelgruppe. Det anbefales nemlig ikke å massere mer enn 10 minutter av gangen per område. Om massasjepistolen brukes etter trening vil vi påstå at denne funksjonen er en must-have!

Flowgun Pro 2.0: Kort Oppsummert

Det er ikke tvil om at Flowlife har fokus på brukeren. De formidler at alle skal ha en flyt (flow) i kroppen, så vel som i livet generelt.

Flowgun Pro 2.0 er laget for å behandle kroppen din med behagelig og lindrende massasje. Trykket fra massasjepistolen vil lindre spenningene og øke blodgjennomstrømmingen i musklene.

Vår erfaring med Flowgun Pro 2.0 er alt i alt veldig positiv. Vi vil gjerne trekke frem noen av de beste funksjonene til dette massasjeapparatet.

 • Bærekraftig fokus.
 • Utrolig behagelige materialer.
 • Trykksensor med lysindikator.
 • Moderne tilnærming, og gode verdier.

Vi kan trygt anbefale denne massasjepistolen, og vi kommer garantert til å skryte av den til våre venner og bekjente. Flowgun Pro 2.0 er rett og slett en veldig god massasjepistol!

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!

Avatar

Henriette Sundfjord

Henriette lever en aktiv livsstil, og er en av vår dyktige produkttestere. Opp gjennom årene har hun testet mange ulike treingsprodukter, og har med seg nyttig erfaring som produkttester hos oss. Hun har lang erfaring som tekstforfatter, og er alltid grundig i sitt arbeid. Produkttestene gjennomføres med omhu, og du kan føle deg trygg på at vurderingene er både nøyaktige og innsiktsfulle.
linkedin-social facebook-social instagram-social webpage-social