Medox Erfaringer: Hva er kundenes dom?

Medox

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Du har kanskje hørt om Medox. Hva ble våre erfaringer med tilskuddet, og hva har kundene å si om den faktiske effekten?

Vi har sett nærmere på hva forbrukerne sier om kosttilskuddet Medox. Holder det det de lover? Er kundene fornøyde og hva er de eventuelt ikke fornøyde med?

Medox Logo

Medox

Prøv Medox gratis i 30 dager!

Medox Erfaringer: Kort Oppsummert

Medox

4
Medox

Medox er et kosttilskudd som har vært på markedet helt siden år 2000 og har vokst seg til å bli et populært produkt. Faktisk bruker vi nordmenn over 100 millioner kroner årlig på dette produktet.

Medox er et 100 % naturlig kosttilskudd som består av fargestoffer fra solbær og blåbær. Disse bærene inneholder store mengder med antocyaner, som er en type sterk antioksidant.

Vi ser at Medox har fått svært gode tilbakemeldinger. Veldig mange hevder de ikke har vært forkjølet etter at de startet opp med Medox. Noen hevder også at både syn og blodtrykk har blitt bedre, mens andre har bedre funksjon i muskler og ledd.

I tillegg har produktet vært med i 15 internasjonale studier ved universiteter rundt om i verden, som hevder at de helsebringende effektene er gode.

Hva er Medox?

Medox er et 100 % naturlig kosttilskudd som består av fargestoffer fra solbær og blåbær. Disse bærene inneholder store mengder med antocyaner, som er en type sterk antioksidant.

På grunn av den høye konsentrasjonen av antioksidanter, skal Medox kunne være helsebringende på flere måter.

  • Et bedre immunforsvar.
  • Beskytter og holder cellene friske.
  • Opprettholder synet.
  • Bidrar til god blodsirkulasjon og ivaretar blodkarene.
  • Balanserer kolesterolet.
  • Bevarer musklenes normale funksjon.

I 2020 gikk SESAM (Regionalt kompetansesenter for eldremedisin) i gang med et forskningsprosjekt på Medox. De vil finne ut effekten Medox har hos personer med økt risiko for demens. Dette på grunnlaget av det høye innholdet av antocyaner. Studien vil i tillegg gi svar på på om antocyaner kan ha virkning på betennelsesfaktorer, kolesterol og andre demensrelaterte faktorer.

Foruten dette har produktet vært med i 15 internasjonale studier rundt ved universiteter rundt i verden, som hevder at de helsebringende effektene er gode.

Hvem kan bruke Medox?

Medox kan tas av de aller fleste over 12 år. Men er du gravid, ammer eller går på blodfortynnende legemidler, må du snakke med legen din før du starter opp. Det er derimot viktig at du ikke bruker det som erstatning for variert kost.

Som alltid anbefaler vi at du rådfører deg med lege før du går i gang med et nytt kosttilskudd!

Medox erfaringer: Dette sier kundene

Som nevnt tidligere opplever vi i redaksjonen at forbrukerne i høy grad er fornøyde med Medox.

Vi har lest gjennom de ulike omtalene. Der har vi sett at mange hevder de har hatt både én og flere helseeffekter etter de begynte med Medox. Her er noen av tilbakemeldingene:

Margit:

«Hei! Energi, arbeidslyst, veldig god motstand mot forkjølelse og virus er det eg merkar aller best som virkning av medox-bruk over fleire år!»

Torhild:

«Merker veldig god effekt av medox i ledd, både i armer og bein. Har prøvd å ta en pause i ei ukes tid men kjenner reaksjon med verk i armene, spesielt når jeg har holdt opp litt. Så nå tar jeg 2 medox på ettermiddagen hver dag, er veldig fornøyd. Mange som spør om det virker. Svaret mitt er at det virker på meg i alle fall, så jeg anbefaler folk jeg kjenner til å prøve.»

Ruth: 

«HURRA FOR MEDOX! I mange år var jeg veldig plaget med forkjølelse. Etter å ha forsøkt MEDOX i ca.ett år ble jeg bedre. Og nå har jeg ikke vært skikkelig forkjølet på 5-6 år. Jeg vil fortsette med MEDOX så lenge jeg er i stand til å svelge.»

Torgunn:

«Hei, begynte med Medox i januar dette året, og er veldig fornøyd. Har øyesykdom som gjør at synet gradvis svekkes, og nå har synet blitt så bra at jeg løser kryssord uten altfor mye besvær. Takk.»

Svein Olav:

«Som Medox kunde i 20 år, er inntaket av Medox kapsler blitt en del av enhver ny dag. Det vil her medtas at jeg ikke har vært forkjølet/hatt influensa eller andre sykdommer i denne tid.
Jeg mener klart at Medox kapslene er en vesentlig årsak til dette.»

Hva koster Medox?

Du kan velge en abonnementsordning fra hjemmesidene til Medox, der du får tilsendt en pakke hver 3. måned som holder til 3 måneders forbruk. Samtidig er det jo flott at nye kunder får første måned gratis!

Deretter får du 3 pakker til kr. 693,- (inkl. porto). Dette tilsvarer kr. 231 per pakke. Du kan også kjøpe Medox i helsekostbutikker, men vi erfarer at abonnementsordningen er det rimeligste alternativet!

Medox Logo

Medox

Prøv Medox gratis i 30 dager!

Hva inneholder Medox?

Én Medox-kapsel inneholder 210 mg foredlet konsentrat av blåbær og solbær. Av dette er hele 80 mg rene antocyaner, som altså er en sterk type antioksidant. Blåbærene kommer fra nord-svenske skoger, mens solbærene er fra New Zealand. I tillegg inneholder kapslene maltodekstrin (av mais) og sitronsyre (stabilisator). Selve kapslene er vegetabilske (av cellulose).

Hver kapsel inneholder så mye som 80 mg antocyaner. Det vil si 8 ganger mer enn andre blåbærprodukter som finnes på markedet. Skal du få i det like mye ved å spise blåbær, må du hive innpå flere never!

Medox Erfaringer: Hva sier forskerne?

En av Norges fremste eksperter på antioksidanter, Rune Blomhoff, publiserte i 2007 en studie som indikerte at kapslene kan ha effekt på immunforsvaret. Dette er den samme studien som Medox bruker i sin markedsføring av produktet.

NRK har snakket med Blomhoff, som hevder at denne studien er for liten til at man kan trekke en helt klar konklusjon.

Fagmedisinsk direktør i Legemiddelverket, Steinar Madsen, sier videre at man ikke kan si om produktet har positiv eller negativ effekt på sikt.

Oppsummert sier altså studien at Medox kan ha virkning på kort sikt. Men hva langtidseffektene er, vet man foreløpig ikke. Forhåpentligvis får vi et godt svar når SESAM kommer med sin rapport.

Kundenes dom er likevel klar og tydelig. Her meldes det om gode effekter fra mange hold!

Konklusjon

Vi i redaksjonen erfarer at de aller fleste brukere av Medox er svært fornøyde, basert på de positive tilbakemeldingene.

Alt i alt konkluderer vi med at Medox er et produkt man kan teste ut. Majoriteten av de positive tilbakemeldingen omhandlet fravær av luftveisinfeksjoner, og bare det er vel noe vi alle ønsker oss. Så kan eventuelle tilleggsfordeler være en bonus. Medox er iallfall et trygt valg, med naturlige ingredienser.

Husk bare å konsultere legen din om du er gravid, ammer eller går på blodfortynnende medisiner!

Medox Logo

Medox

Prøv Medox gratis i 30 dager!

Kilder