NordicTrack New T7.0 S Test

Test av tredemøller for hjemmebruk, best i test i Norge

Dersom du vurderer å kjøpe deg en tredemølle til hjemmebruk, er det flere faktorer du bør ta hensyn til.

Tredemøller som skal brukes hjemme bør være letthåndterlige,og tredemøllen bør helst være sammenleggbar.

For å sikre tilstrekkelig med variasjon i treningen, burde også tredemøllen ha flere forskjellige hastighets- og stigningsnivåer.

I vår test av NordicTrack New T7.0 S har vi gått grundig gjennom funksjonene denne tredemøllen har, og gitt en total score basert på kriterier som stigning, hastighet, kvalitet på løpebåndet og funksjoner – og ikke minst, hvor letthåndterlig den er.

Test av NordicTrack New T7.0 S

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

NordicTrack New T7.0 S

4.8
NordicTrack New T7.0 S Test

Produktbeskrivelse: NordicTrack New T7.0 S er en solid tredemølle, som leveres med en topphastighet på hele 20 km/t.
Med hele 20 forhåndsinstallerte treningsprogrammer er det svært enkelt å komme i gang med treningsøkten, og dersom du skulle ønske enda flere variasjonsmuligheter kan du enkelt koble tredemøllen opp mot iFit LIVE.
Det skånsomme og behagelige løpebåndet er basert på NordicTracks egne FlexSelect-dempesystem, som også har den unike egenskapen at dempingen kan justeres.
Tredemøllen passer perfekt til både lange treningsøkter og heftige intervaller, og den kraftige 2,75 HK Durx-motoren gjør at hastigheten reguleres raskt.
Leveres med innebygde høyttalere og en integrert vifte!

Fordeler

 • iFit LIVE gratis i 12 mnd!
 • Innebygd vifte og høyttalere.
 • Intuitiv treningscomputer.
 • Pulsmålere.
 • Justerbar demping.
 • Høy maksimal hastighet.
 • Letthåndterlig.

Ulemper

 • Kunne hatt enda høyere stigning.

Detaljert

NordicTrack New T7.0 S er simpelthen en av de mest funksjonsrike tredemøllene vi har testet, og er en oppgradert versjon av forgjengeren, New T7.0.

Noe av det vi setter mest pris på med denne tredemøllen er hvor allsidig den er, og de ulike funksjonene gjør at tredemøllen er egnet til både nybegynnere og viderekomne mosjonister.

Justerbar demping

Slik som andre tredemøller fra NordicTrack, benytter T7.0 S seg også av dempesystemet FlexSelect.

En av de mest unike egenskapene med FlexSelect er at dempingen på løpebåndet kan justeres etter dine behov, slik at du enkelt kan simulere en løpetur på både hardt og mykt underlag.

Dette er en funksjon vi virkelig setter pris på, da det er store variasjoner i hva slags underlag man foretrekker å løpe på – og med NordicTrack New T7.0 S står du altså fritt til å velge selv.

Treningscomputer

Den innebygde treningscomputeren leveres med et hav av funksjoner, og vi liker spesielt godt hvor intuitiv den er å bruke.

Computeren har blant annet støtte for både tid, distanse, hastighet, kaloriforbruk, puls og kroppsfett.

Pulsen kan måles via de innebygde håndpulsmålerne, eller eventuelt via et trådløst pulsbelte.
Det trådløse pulsbeltet må forøvrig kjøpes separat.

All informasjon kan enkelt leses av fra den integrerte 7″ LED-skjermen, og hastighet og stigning kan justeres med et enkelt tastetrykk via hurtigtastene.

iFit LIVE

Dersom du bestemmer deg for å kjøpe NordicTrack New T7.0 S vil du også ha muligheten til å gjennomføre treningsøkter via iFit LIVE.

Med iFit Live vil du blant annet få tilgang til daglige spesialtilpassede treningsøkter, og du kan til og med aktivere Google Maps-funksjonen for å utforske verden.

NordicTrack er faktisk så sikre på at du kommer til å like denne funksjonaliteten, at de har valgt å inkludere 12 måneder gratis iFit LIVE medlemskap med denne tredemøllen!

Dersom du ikke føler for å gjennomføre en av de daglige treningsøktene kan du også finne inspirasjon via iFit Coach-databasen, som inneholder mer enn 12,000 ulike treningsprogrammer!

Innebygde treningsprogrammer

I tillegg til treningsprogrammene som er tilgjengelig via iFit Coach, leveres tredemøllen med 20 innebygde treningsprogrammer.

Dette er noe vi virkelig setter pris på, da du vil ha muligheten til å gjennomføre treningsprogrammer selv om du ikke velger å ikke benytte deg av iFit LIVE.

Maksimal hastighet

Den maksimale hastigheten til denne tredemøllen er 20 km/t, som enkelt og greit er mer enn nok for både nybegynnere og mer erfarne utøvere.

Med en så høy maksimal hastighet vil du kunne utføre alt fra rolige gåturer til heftige intervaller.

Løpebånd

Løpebåndet oppleves som romslig og trygt, og er hele 51 centimeter bredt og 140 centimeter langt – og du kan enkelt gjennomføre intensive treningsøkter uten å være redd for å trø utenfor løpebåndet.

Oppsummering

NordicTrack New T7.0 S er et solid valg for deg som ønsker en pålitelig tredemølle, med en lang rekke hendige funksjoner.

I tillegg de funksjonene vi allerede har nevnt, leveres også NordicTrack New T7.0 med innebygde høyttalere, samt en avkjølende vifte.

Kort og godt er dette en fantastisk tredemølle, og det eneste negative vi har å nevne er at den maksimale stigningen kunne vært noe høyere.

Tekniske spesifikasjoner

 • Mål (L x B x H): 201 x 91 x 151 cm
 • Maksimal hastighet: 20 km/t
 • Maksimal stigning: 10%
 • Maksimal helning: 0%
 • Justerbar demping: Ja
 • Pulsmåler: Ja
 • Trådløs pulsmåler: Ja.
 • Funksjoner: Hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning, puls, iFit LIVE, kroppsfett.
 • Antall treningsprogrammer: 20 programmer
 • Løpebånd: 140 x 51 cm
 • Tilkoblinger: Bluetooth
 • Transporthjul: Ja
 • Vifte: Ja
 • Innebygde høyttalere: Ja
 • Sammenleggbar: Ja
 • Produktvekt: 98 kg
 • Maks brukervekt: 125 kg

For å få en full oversikt over de beste tredemøllene i Norge, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste tredemøller i Norge!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!