MasterFit TP 150 Test

Annonsørinnhold

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

MasterFit TP 150 har i løpet av de siste årene blitt en svært populær kundefavoritt. Hvordan kom den ut i vår test, og hvor godt egnet er den til hjemmebruk?

Kort oppsummert

BESTE TREDEMØLLE - Masterfit TP 150

4.9
getfitness-badge
MasterFit TP 150
Maksimal hastighet: 18 km/t Maksimal stigning: 15 nivåer Løpebånd: 140 x 50 cm Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Nei Antall treningsprogrammer: 12 Tilkoblinger: AUX Sammenleggbar: Ja Transporthjul: Ja Produktvekt: 94 kg Maksimal brukervekt: 130 kg

Masterfit TP 150 er en oppgradering av den populære forgjengeren, TP 100, og er et fantastisk godt valg for deg som er ute etter en robust og pålitelig tredemølle.

Tredemøllen leveres med en topphastighet på 18 km/t, som gir god trening til både nybegynnere og mer viderekomne.

Underveis i treningsøkten kan du justere stigningen mellom totalt 15 ulike nivåer. Bvor både stigningsnivået og hastigheten kan enkelt endres via de innebygde hurtigtastene på fremsiden av konsollen.

Innebygd vifte!

Fordeler

  • God demping!
  • Sammenleggbar og letthåndterlig.
  • Enkel å montere.
  • God pris!
  • Romslig løpebånd.
  • Innebygde høyttalere.

Ulemper

  • Kun 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Bredt og godt dempet løpebånd

En av de største fordelene med denne tredemøllen er løpebåndet.

Dimensjonene på løpebåndet er hele 140 x 50 cm. I praksis kan du derfor utføre intensive treningsøkter uten at du trenger å bekymre deg for å trø utenfor båndet.

Sammenlignet med andre tredemøller i samme prisklasse ser man at løpebåndet er en god del bredere, og man må se mot de mer kostbare modellene om man ønsker et romsligere løpebånd enn dette.

Løpebåndet er altså mer enn bredt nok for intensive treningsøkter, og selve dempesystemet har vi også lite å utsette på.

MasterFit TP 150 leveres med det patenterte Threadflex dempesystemet. Dette dempesystemet gjør løpingen hele 12% mykere enn ved løping på asfalt!

X-Life Logo

MasterFit TP 150

Selges utelukkende hos X-Life!

Oversiktlig treningscomputer

MasterFit TP 150 er utstyrt med en avansert treningscomputer. Computeren har funksjoner for registrering av både hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Justering av hastighet og stigning gjøres enkelt via konsollen. Hurtigtastene gjør også at du raskt kan variere belastningen gjennom treningsøkten.

For å måle pulsen trenger du simpelthen å gripe rundt håndpulssensorene i omkring 5 sekunder. Deretter vil det dukke opp et hjertesymbol på skjermen som viser ditt nåværende pulsnivå.

Dersom du benytter deg av de forhåndsinstallerte programmene anbefaler vi at du prøver ut kaloriprogrammet. Med dette programmet kan du sette opp hvor mange kalorier du vil forbrenne. Deretter vil computeren vise en kontinuerlig oversikt over gjenværende kalorier til programmet er over.

Konsollen er også utstyrt med integrerte høyttalere. Med en AUX-kabel kan du enkelt koble deg til og høre musikk mens du trener!

Stabil konstruksjon

Tredemøllen har en vekt på 94 kg, og den maksimale brukervekten er 130 kg.

Kombinert med at den er sammenleggbar gjør dette at MasterFit TP 150 er svært letthåndterlig og godt egnet til hjemmebruk.

Fremgangsmåten for å folde sammen tredemøllen er enkel. Det eneste du trenger å gjøre er å løfte opp rammen frem til du hører et klikk. Dette tilsier at låsemekanismen har slått inn, og jobben er gjort!

Oppsummert

MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter.

De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere.

TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere, noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt.

Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!

X-Life Logo

MasterFit TP 150

Selges utelukkende hos X-Life!