MasterFit TP 150 Test

I vår test av MasterFit TP 150 har vi gått grundig gjennom funksjonene denne tredemøllen har, og gitt en total score basert på kriterier som stigning, hastighet, kvalitet på løpebåndet og funksjoner – og ikke minst, hvor letthåndterlig den er.

Test av MasterFit TP 150

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

BEST I TEST - MasterFit TP 150

4.9
MasterFit TP 150 Test

Produktbeskrivelse: Tredemøllen MasterFit TP 150 leveres med en topphastighet på 18 km/t, som gir god trening til både nybegynnere og mer viderekomne.

Underveis i treningsøkten kan du justere stigningen mellom totalt 15 ulike nivåer - hvor både stigningsnivå og hastighet enkelt endres via de innebygde hurtigtastene på fremsiden av konsollen.

Konsollen er utstyrt med en oversiktlig LCD-skjerm, som til enhver tid gir deg nyttig informasjon om treningsøkten din - slik som tid, hastighet, tilbakelagt distanse og pulsnivå.

Utover disse funksjonene er også den innebygde treningscomputeren utstyrt med 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer, og en egen inngang for lydkabel - slik at du kan høre musikk via de innebygde høyttalerne.

En av de største styrkene til TP 150 er nok allikevel løpebåndet, som er utstyrt med MasterFits egne Threadflex dempesystem - som i praksis gir løpebåndet hele 12% mykere demping enn på asfalt!

MasterFit TP 150 er enkelt og greit et fantastisk godt valg for deg som ønsker å gjennomføre en fullverdig kondisjonsøkt hjemmefra.
Tredemøllen er utstyrt med svært god demping, og den innebygde treningscomputeren oppleves som svært funksjonsrik.

Fordeler

 • God demping!
 • Sammenleggbar og letthåndterlig.
 • Enkel å montere.
 • God pris!
 • Romslig løpebånd.
 • Innebygde høyttalere.

Ulemper

 • Kun 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Detaljert

MasterFit TP 150 er en oppgradering av den populære forgjengeren, TP 100.

TP 150 har en maksimal hastighet på 18 km/t, og kommer med hele 15 ulike stigningsnivåer.

Løpebånd

En av de største fordelene med denne tredemøllen er løpebåndet.

Dimensjonene på løpebåndet er 140 x 50 cm, og det er derfor enkelt å gjennomføre intensive treningsøkter uten at du trenger å bekymre deg for å trø utenfor.

Løpebåndet er altså mer enn bredt nok for intensive treningsøkter, og kommer utstyrt med Threadflex dempesystem – som gjør løpingen hele 12% mykere enn ved løping på asfalt!

Konsoll

MasterFit TP 150 er utstyrt med en avansert treningscomputer, som har funksjoner for registrering av både hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Justering av hastighet og stigning gjøres også naturligvis via konsollen, og hurtigtastene gjør at du svært enkelt kan variere belastningen gjennom treningsøkten.

For å måle pulsen trenger du simpelthen å gripe rundt håndpulssensorene i omkring 5 sekunder, før det vil dukke opp et hjertesymbol på skjermen som viser din nåværende puls.

Dersom du benytter deg av de forhåndsinstallerte treningsprogrammene, anbefaler vi at du prøver ut kaloriprogrammet, hvor treningscomputeren viser en kontinuerlig oversikt over gjenværende kalorier til programmet er over.

Konsollen er også utstyrt med integrerte høyttalere, og med en AUX-kabel kan du enkelt koble deg til og høre musikk mens du trener.

Konstruksjon

Tredemøllen har en total vekt på 94 kg, og den maksimale brukervekten er 130 kg.

Den relativt lave vekten til tredemøllen, kombinert med at den er sammenleggbar gjør at MasterFit TP 150 er svært letthåndterlig og godt egnet til hjemmebruk.

Fremgangsmåten for å folde sammen tredemøllen er enkel – det eneste du trenger å gjøre er å løfte rammen (løpebåndet) frem til du hører et klikk, som tilsier at låsemekanismen har slått inn.

Oppsummert

MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter.

De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere.

TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere – noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt.

Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!

 • Maksimal hastighet: 18 km/t
 • Maksimal stigning: 15%
 • Maksimal helning: 0%
 • Pulsmåler: Ja
 • Trådløs pulsmåler: Nei.
 • Funksjoner: Hastighet, tid, distanse, kalorier, stigning og puls
 • Antall treningsprogrammer: 12 programmer
 • Løpebånd: 140 x 50 cm
 • Tilkoblinger: AUX
 • Sammenleggbar: Ja
 • Produktvekt: 94 kg
 • Maks brukervekt: 130 kg

For å få en full oversikt over de beste tredemøllene i Norge, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste tredemøller i Norge!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!