MasterFit TP 150 Test: Godt egnet til hjemmebruk

Annonsørinnhold question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

MasterFit TP 150 har i løpet av de siste årene blitt en svært populær kundefavoritt. Hvordan kom den ut i vår test, og hvor godt egnet er den til hjemmebruk?

Kort oppsummert

arrow-downSlik vurderer vi produktene

Når vi vurderer produkter etterstreber vi å teste dem i virkeligheten. I tilfeller hvor det ikke er praktisk eller økonomisk mulig for oss å teste produktene i virkeligheten, gjennomfører vi en såkalt «meta-test». Dette innebærer at vi setter en vurdering for produktene basert på ulike kriterier.

Disse kriteriene er eksempelvis pris, spesifikasjoner, kundeanmeldelser, omtaler av nettbutikken, garantitid, design og eksterne tester. Vi presiserer at flere av produktene i våre omtaler ikke er testet av oss i virkeligheten. Produktene som er inkludert i våre omtaler er utvalgt fra nettbutikker med affiliate-program, hvor det utbetales en viss provisjon per kjøp.

Rangeringen i våre tester gir uttrykk for redaksjonens og skribentens personlige oppfatning av de ulike produktene.

BESTE TREDEMØLLE - Masterfit TP 150

4.9
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Masterfit TP 150 Tredemølle
Maksimal hastighet: 18 km/t Maksimal stigning: 15 nivåer Løpebånd: 140 x 50 cm Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Nei Antall treningsprogrammer: 12 Tilkoblinger: AUX Sammenleggbar: Ja Transporthjul: Ja Produktvekt: 94 kg Maksimal brukervekt: 130 kg

Masterfit TP 150 har i løpet av de siste årene blitt en av Norges mest populære tredemøller. Og det med god grunn.

I denne prisklassen er konkurransen høy. Masterfit TP 150 har likevel stukket seg frem som en solid tredemølle med gode funksjoner.

Masterfit TP 150 leveres med en maksimal hastighet på 18 km/t. Båndet drives av en solid 2.25 HK DC-motor, med 4.5 HK peak.

Kort sagt er Masterfit TP 150 et fantastisk godt valg for deg som vil komme i gang med treningen hjemmefra.

Mølla er utstyrt med svært god demping, og computeren oppleves som både funksjonsrik og brukervennlig!

Fordeler

  • God demping!
  • Sammenleggbar og letthåndterlig.
  • Enkel å montere.
  • God pris!
  • Romslig løpebånd.
  • Innebygde høyttalere.

Ulemper

  • Kun 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer.

Bredt og godt dempet løpebånd

En av de største fordelene med denne tredemøllen er løpebåndet.

Dimensjonene på løpebåndet er hele 140 x 50 cm. I praksis kan du derfor utføre intensive treningsøkter uten at du trenger å bekymre deg for å trø utenfor båndet.

Sammenlignet med andre tredemøller i samme prisklasse ser man at løpebåndet er en god del bredere, og man må se mot de mer kostbare modellene om man ønsker et romsligere løpebånd enn dette.

Løpebåndet er altså mer enn bredt nok for intensive treningsøkter, og selve dempesystemet har vi også lite å utsette på.

MasterFit TP 150 leveres med det patenterte Threadflex dempesystemet. Dette dempesystemet gjør løpingen hele 12% mykere enn ved løping på asfalt!

X-Life Logo

MasterFit TP 150

Selges utelukkende hos X-Life!

Oversiktlig treningscomputer

MasterFit TP 150 er utstyrt med en avansert treningscomputer. Computeren har funksjoner for registrering av både hastighet, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

Justering av hastighet og stigning gjøres enkelt via konsollen. Hurtigtastene gjør også at du raskt kan variere belastningen gjennom treningsøkten.

For å måle pulsen trenger du simpelthen å gripe rundt håndpulssensorene i omkring 5 sekunder. Deretter vil det dukke opp et hjertesymbol på skjermen som viser ditt nåværende pulsnivå.

Dersom du benytter deg av de forhåndsinstallerte programmene anbefaler vi at du prøver ut kaloriprogrammet. Med dette programmet kan du sette opp hvor mange kalorier du vil forbrenne. Deretter vil computeren vise en kontinuerlig oversikt over gjenværende kalorier til programmet er over.

Konsollen er også utstyrt med integrerte høyttalere. Med en AUX-kabel kan du enkelt koble deg til og høre musikk mens du trener!

Stabil konstruksjon

Tredemøllen har en vekt på 94 kg, og den maksimale brukervekten er 130 kg.

Kombinert med at den er sammenleggbar gjør dette at MasterFit TP 150 er svært letthåndterlig og godt egnet til hjemmebruk.

Fremgangsmåten for å folde sammen tredemøllen er enkel. Det eneste du trenger å gjøre er å løfte opp rammen frem til du hører et klikk. Dette tilsier at låsemekanismen har slått inn, og jobben er gjort!

Oppsummert

MasterFit TP 150 er en meget god allrounder, som passer til både intensive og lengre treningsøkter.

De innebygde transporthjulene, kombinert med foldemekanismen, fører til at tredemøllen er enkel å håndtere.

TP 150 har også fått mye skryt fra forbrukerne for at den er enkel å montere, noe som er en sjeldenhet blant tredemøller generelt.

Kort og godt er dette en solid tredemølle som passer godt til hjemmebruk, og den kommer derfor svært godt ut i vår test!

X-Life Logo

MasterFit TP 150

Selges utelukkende hos X-Life!

Avatar

Hege

Hege trives spesielt godt inne på treningssenteret, og har gjennom over 5 år med aktiv styrketrening tilegnet seg mye nyttig kunnskap. Hege har gjennomført flere online kurs i forbindelse med trening og kosthold, og gjør samtidig en svært god jobb som produkttester her hos oss.