Løpekalkulator: Finn farten din med vår enkle kalkulator

Løpekalkulator

Har du også blitt bitt av basillen og begynt med løping? Da kan det jo være greit å få litt oversikt over hvor raskt man løper!

Selv om mange aktivitetsklokker og pulsklokker er utstyrt med innebygd GPS, er det ikke alle som tar treningen seriøst nok til at de bruker en slik klokke.

Selv om du ikke bruker en treningsklokke kan det jo være greit med litt innsikt når det kommer til hastighet og distanse på løpeturen. Med vår løpekalkulator kan du enkelt beregne hvor raskt du har løpt en viss distanse.

Løpekalkulatoren er for øvrig ikke bare egnet til de som ikke har smartklokker. Kalkulatoren kan også brukes for å finne ut hvor raskt du må løpe for å fullføre et løp med en viss hastighet. Kanskje har du et mål om å løpe 6 km på 35 minutter? Da er det jo tross alt greit å vite hvor raskt du faktisk må løpe!

Løpekalkulator: Et nyttig verktøy for løpeturen

GetFitness Løpekalkulator

::

Hvem passer kalkulatoren for?

Vår løpekalkulator passer perfekt for deg som ikke bruker en treningsklokke, og som fortsatt vil ha en viss oversikt over treninga.

Samtidig er kalkulatoren godt egnet om du vil klare å løpe en viss distanse i løpet av en gitt tid. Om målet ditt eksempelvis er 30 minutter på 5 kilometer, er det veldig greit å vite hvor høy gjennomsnittsfarten må være.

Kalkulatoren kan også gi et greit anslag på hvor raskt du ville løpt andre distanser. Om du klarer å holde 10 km/t på en 3 kilometer lang løpetur, er det ikke mye ekstra trening som skal til for å holde hastigheten i 2 kilometer til!

Andre kalkulatorer

Syns du det er artig å beregne ulike faktorer med trening og kosthold? Da anbefaler vi at du tar en titt på de andre kalkulatorene våre!

Les også: Hvor fort bør man løpe? Vi gir deg svaret

Avatar

Anders

Anders har trent både styrke og kondisjon gjennom mange år, og er spesielt opptatt av kondisjonstrening. Når han ikke er ute på løpetur finner du han i blant på det lokale gymmet, hvor han trives med styrketrening. Lidenskapen er nok likevel kondisjonstrening. Anders vet hvor viktig det er å sette seg realistiske mål, og er opptatt av at trening skal være gøy, uten at man nødvendigvis må kjøre på etter de beste resultatene hele tiden. Utover dette er Anders en ivrig researcher for ulike produkter relatert til trening.