Abilica Vektvest Power Test

Vektvest test

Vektvester er i vinden om dagen, og etter vår mening er dette en genial metode for å øke intensiteten og belastningen under trening.

Vektvester er spesielt godt egnet til kroppsvektøvelser, slik som armhevninger og chins – hvor det typisk ikke er så lett å øke belastningen med vanlige vekter.

Man ser også ofte at vektvester blir benyttet i forbindelse med kondisjonstrening, som vil bidra til både økt styrke og utholdenhet.

I vår test av Abilica Vektvest Power har vi gått grundig til verks, og vi har sett på kundenes tilbakemeldinger for blant annet kvalitet på stoffet, komfort, holdbarhet, maks vektbelastning og passform.

Test av Abilica Vektvest Power

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

BEST I TEST - Abilica Vektvest Power

4.9
Abilica Vektvest Power Test

Produktbeskrivelse: Denne vektvesten fra Abilica er en av de råeste produktene som er å få tak i på det norske markedet.
Abilica Vektvest Power leveres med totalt 38 vektposter, med henholdsvis 22 vektposer bak og 16 foran.

Hver pose veier kun 0,5 kilo, slik at du enkelt kan justere vektbelastning akkurat etter ditt eget behov.
Dette er etter vår mening et ekstremt stort pluss, da man ofte må benytte seg av micro-loading for å øke i tunge kroppsvektøvelser, slik som dips og chin-ups.
Inkludert selve vesten vil du ha mulighet til å trene med en total belastning på 20 kg.

Vi har også lite å utsette på materialet som er benyttet - vesten er produsert i slitesterkt polyester og neopren, og vesten kan enkelt strammes og justeres ved hjelp av de 2 kraftige borrelåsene.

Vesten har fått mye skryt fra forbrukerne, og er godt egnet til både styrke- og kondisjonstrening. Enkelte har også valgt å bruke vektvesten på fjellturer!
Dette er enkelt og greit vesten for deg som vil ta treningen til et nytt nivå!

Fordeler

  • Totalt 20 kg belastning.
  • Perfekt for micro-loading.
  • Godt egnet til styrketrening.
  • Godt egnet til kondisjonstrening.
  • Solid og slitesterkt materiale.
  • God passform.
  • Enkelt å tilpasse vekt etter eget behov.

Ulemper

  • Maksimal livvidde er 120 centimeter.

For å få en full oversikt over de beste vektvestene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på var test av vektvester!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!