Større legger? Prøv denne øvelsen!

Overkropp

Har du alltid hatt lyst på store og muskuløse legger?

Eller rett og slett bare ikke hatt lyst til å ha syltynne pipestilker?

Èn enkel løsning på dette problemet er rett og slett å bli overvektig.

Du har kanskje tenkt over det selv også – overvektige folk har typisk kraftige legger, og årsaken til dette er naturlig nok at bena må bære mer vekt.

Vi mener naturligvis ikke at du skal legge på deg 20+ kilo kun for å få litt kraftigere legger, og løsningen blir derfor å imitere belastningen som overvektige mennesker legger på underkroppen.

Hvordan?

Enkelt.. Ta tak i et par vekter / kettlebells, en i hver hånd, og gå rundt på tå hev.

«Tip Toe Farmers Carry»

Joda, vi kan nok være enige i at man ikke ser veldig lur ut mens man utfører denne øvelsen.

Men dersom du allerede har prøvd x antall varianter av sittende og stående tåhev – hva er da alternativet? Å fortsette livet med de syltynne leggene?

Det blir naturligvis opp til deg hva du velger å gjøre, men vi lover deg èn ting – denne øvelsen er langt mer effektiv enn både sittende og stående tåhev!

Kilde: t-nation.com

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!