Reebok Rower ZJET Test

Reebok Rower ZJET

I vår test av Reebok Rower ZJET har vi tatt hensyn til faktorer som pris, ytelse, funksjoner, konstruksjon og holdbarhet – samt hvor letthåndterlig den er.

Den samlede vurderingen representerer hvor mye valuta du får for pengene.

Test av Reebok Rower ZJET

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Reebok Rower ZJET

4.9
Reebok Rower ZJET Test

Produktbeskrivelse: Reebok Rower ZJET er en svært populær romaskin, som leveres med hele 12 forhåndinstallerte treningsprogrammer.
I tillegg til disse treningsprogrammene er det også mulig å konfigurere 3 individuelle programmer.
Den magnetiske motstanden kan enkelt justeres mellom hele 16 ulike motstandsnivåer.
Den innebygde LCD-skjermen gir god informasjon om treningsøkten underveis, og pulsen kan enkelt måles via den trådløse pulsmottakeren.
Trådløst pulsbelte medfølger!

Fordeler

 • 16 ulike motstandsnivåer.
 • Stillegående.
 • Trådløst pulsbelte medfølger.
 • Sammenleggbar.
 • Justerbare fotplater.

Ulemper

 • Teksten på LCD-skjermen kan oppleves som noe liten.

Detaljert

Reebok Rower ZJET er en romaskin som har blitt svært populær i utlandet, og den er nå også tilgjengelig på det norske markedet.

ZJET er en solid romaskin, som leveres med et svinghjul på 6 kg.
Dette sikrer en behagelig og stabil rofølelse, og man unngår derfor ubehagelige «rykk og napp».

Motstanden til denne romaskinen er magnetisk, og den er derfor langt mer stillegående enn andre romaskiner som har en annen motstandstype.

En av faktorene som har gjort forbrukerne svært fornøyde er det store utvalget av treningsprogrammer.
Med hele 12 forhåndsinstallere programmer, samt 3 individuelle, er det enkelt å komme i gang – og samtidig beholde variasjonen i treningen.

Selve motstanden kan enkelt justeres mellom hele 16 ulike nivåer, noe som i praksis utklasser de aller fleste romaskiner på privatmarkedet.

Den innebygde treningscomputeren har mange nyttige funksjoner, slik som tid, hastighet, kaloriforbruk, antall drag – og ikke minst, pulsmåling.
Ulikt fra svært mange andre leverandører, har Reebok valgt å inkludere det trådløse pulsbeltet i prisen. Dette liker vi!

Flere av forbrukerne har også gitt romaskinen mye skryt for at den er behagelig i bruk.
Mye av årsaken til dette er de skumpolstrede håndtakene, kombinert med det komfortable setet som har en buet form.

Reebok Rower ZJET har en total vekt på 36 kg, og kan enkelt slås sammen dersom den ikke skal brukes på en stund.

Vi skulle forøvrig gjerne sett at teksten på den innebygde LCD-skjermen var noe større, da enkelte har rapportert om at det kan være vanskelig å lese hva som står.

 • Mål ( L x B x H): 195 x 43,5 x  65 cm
 • Motstandstype: Magnetisk
 • Motstandsnivåer: 16
 • Trådløs pulsmåler.
 • Antall treningsprogrammer: 12
 • Transporthjul: Ja
 • Sammenleggbar: Ja
 • Vekt: 36 kg
 • Maksimal brukervekt: 120 kg

For å få en full oversikt over de beste romaskinene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste romaskiner i Norge!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!