Å trene hjemmefra har aldri vært mer populært, og et sett med manualer vil drastisk forenkle treningen.

Ved å ha et par manualer til rådighet vil du enkelt kunne gjennomføre fleksible treningsøkter, hvor du kan fokusere på samtlige av muskelgruppene.

Det er allikevel flere faktorer du bør ta hensyn til når du skal gå til innkjøp av justerbare manualer, slik som eksempelvis den totale vektbelastningen.

Den totale vektbelastningen avhenger naturligvis av ditt styrkenivå, og du bør utvilsomt kjøpe manualer hvor du kan trene med en belastning som er tyngre enn det du klarer i dag – slik at du kan øke i styrke, uten at du trenger å gå til nye innkjøp.

Enkelte manualer lar deg også justere belastningen uten at du trenger å benytte deg av x antall vektskiver, som i det store og hele er et enormt pluss – både når det kommer til brukervennlighet og plassbesparelse.

I vår test av Bowflex SelectTech 552I har vi gått nøye gjennom spesifikasjonene og tilbakemeldingene fra kundene, og gitt en total vurdering basert på hvor godt produktet er egnet til hjemmetrening!

Test av Bowflex SelectTech 552I

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

BEST I TEST - Bowflex SelectTech 552I

5
BOWFLEX SelectTech 552i test

Produktbeskrivelse: Bowflex SelectTech 552I er en justerbar manual som enkelt lar deg variere belastningen, uten at du trenger å benytte deg av ekstra vektskiver.

Gjennom det unike Bowflex-designet, kan du enkelt vri på håndtaket på manualen for å justere vektbelastningen.
Vektbelastningen kan stilles inn med vekter fra 2 - 24 kilo, slik at du enkelt kan øke belastningen over tid - og få de resultatene du ønsker deg.

Totalt kan vektbelastningen justeres mellom hele 15 ulike nivåer, som i praksis fører til at Bowflex SelectTech 552I erstatter 15 tradisjonelle hantler.

Den store fordelen med disse justerbare manualene er naturligvis plassbehovet - med Bowflex SelectTech 552I trenger du ikke å dedikere et helt rom til manualer og tilhørende vekter.
Du trenger simpelthen kun ha plass til 1-2 manualer, og du unngår hele den rotete prosessen med å kjøpe inn vektskiver for å variere belastningen over tid.

Bowflex SelectTech 552I er kort og godt et supert valg for deg som ønsker en plassbesparende og fleksibel løsning, som legger til rette for at du kan variere treningen og øke progresjonen over tid!

Fordeler

  • Justerbar belastning.
  • Erstatter 15 manualer.
  • Mange vektinnstillinger.
  • Plassbesparende.
  • Kostnadseffektiv løsning.

Ulemper

  • Manualene kan være litt store for enkelte øvelser.

For å få en full oversikt over de beste manualene, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av justerbare manualer!