Vektvester har i den siste tiden blitt mer og mer populært, og er en genial metode for å øke belastningen ved trening.

Vektvester er spesielt godt egnet til kroppsvektøvelser, slik som armhevninger og chins – hvor det typisk ikke er så lett å øke belastningen med vanlige vekter.

Man ser også ofte at vektvester blir benyttet i forbindelse med kondisjonstrening, som vil bidra til både økt styrke og utholdenhet.

I vår test av Tunturi Vektvest har vi gått grundig til verks, og vi har sett på kundenes tilbakemeldinger for blant annet kvalitet på stoffet, komfort, holdbarhet, maks vektbelastning og passform.

Test av Tunturi Vektvest

Tunturi Vektvest

4.3
Tunturi Vektvest Test

Produktbeskrivelse: Denne vektvesten fra Tunturi kan benyttes med inntil 15 kg belastning.
Det medfølger totalt 12 vektposer, hvor hver av posene har en total vekt på 1,25 kg.

Vektvesten egner seg godt til ulike styrkeøvelser, slik som knebøy, crunches, armhevninger og chin-ups.

I tillegg til styrkeøvelser, kan også vektvesten benyttes til ulike kardioaktiviteter, slik som klatring, gåing og jogging.

Tilbakemeldingene fra forbrukerne har stort sett vært gode, og mange gir Tunturi skryt for at de har klart å fordele vekten jevnt utover.

Enkelte brukere har forøvrig rapportert om at vesten ikke føles veldig komfortabel dersom man utfører øvelser hvor man beveger kroppen mye, slik som ved løping.
Dette har antageligvis å gjøre med størrelsen på vektvesten, da enkelte rapporterer om at den sitter litt løst - mens andre mener den sitter helt perfekt!

Fordeler

  • Godt egnet til styrketrening.
  • Solid og slitesterkt materiale.
  • Jevn fordeling av vektene.

Ulemper

  • Vektvesten kan føles litt løs for enkelte.

For å få en full oversikt over de beste vektvestene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på var test av vektvester!