En viktig detalj for oss som driver med styrketrening, og som ofte også blir oversett, er hva slags type sko vi velger å trene i.

Noen velger å trene med helt vanlig joggesko, mens andre benytter seg av egne løftesko.

Èn ting er hvertfall sikkert – vektløftersko er ikke noe som kun er egnet for proffene, og du kan få langt bedre teknikk og prestasjoner ved å bruke riktig type sko.

Løftesko er spesielt designet for å bidra til økt stabilitet og mobilitet, og vil dermed også bidra til å motvirke skader.

Test av Nike Romaleos 3 XD

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Nike Romaleos 3 XD

4
Nike Romaleo 3XD Test

Produktbeskrivelse: I løpet av 2019 hadde Nike kun èn løftesko tilgjengelig, nemlig Nike Romaleos 3XD.
Til gjengjeld er dette en solid løftesko, som er godt egnet til de tunge løftene.
Skoene har en smal og stram passform, og byr på god stabilitet.
Minimalistisk og stilig design!

Fordeler

  • Minimalistisk og stilig design.
  • Fleksibel overdel.
  • Meget stabile.

Ulemper

  • Den harde sålen gjør skoene uegnet til alt annet enn vektløfting.

Detaljert

Romaleos 3 XD er en oppdatering fra forgjengeren, Romaleos 2.

Disse løfteskoene er designet med en meget smal passform, og skoene sitter dermed som støpt selv ved de tyngste løftene.

På bakgrunn av den smale passformen bør du forøvrig vurdere å kjøpe en utgave som er 0,5 – 1 størrelse større enn det du normalt ville kjøpt.

Den harde og solide yttersålen gjør at skoene føles svært stabile, og flere brukere har rapportert om at dette er en av de mest stabile løfteskoene de har prøvd.

Ulike fra mange andre løftesko har også Nike Romaleos 3 XD et minimalistisk og stilig design.

Over midtfoten er skoene utstyrt med en borrelåsstropp, som du kan stramme til slik at skoene sitter enda tightere rundt foten.

Alt i alt er dette solide løftesko med en stram passform, som passer godt dersom du trenger sko som utelukkende skal benyttes til styrkeløft!

  • Passform: Smal.
  • Lukkemekanisme: Lisser med borrelåsstropp.
  • Yttersåle: Gummi.
  • Fleksibel Flywire-materiale
  • Hælhøyde: 20 mm
[wp-review-pro-price-parse]
For å få en full oversikt over de beste løfteskoene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste løftesko!