Proteinpulver er et svært populært kosttilskudd, som passer like godt for de som ønsker å bygge muskler, som for de som ønsker å gå ned i vekt.

Men hvilket produkt bør du velge?

I vår test av 100% Casein fra Optimum Nutrition har vi tatt hensyn til faktorer som proteininnhold, proteinsammensetning, smak og sukkerinnhold.

Basert på disse kriteriene har vi gitt en total vurdering som legger føringen for om vi anbefaler dette produktet eller ikke.

Test av 100% Casein

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

100% Casein fra Optimum Nutrition

3.5

Produktbeskrivelse: 100% Casein fra Optimum Nutrition er sammensatt av det det langsomme kaseinproteiner, som gjør tilskuddet perfekt før leggetid.
Produktet passer også perfekt for deg som ikke har mulighet til hyppige måltider, da proteinet har et langsomt opptak i kroppen i opptil 6 timer.
Inneholder 119 kalorier per servering, samt 24,7 gram protein!

Oppsummering

Næringsinnhold per 100 gram

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 72,7 gram
  • Fett: 2,0 gram
    • Mettet fett: 0,9 gram
  • Karbohydrat: 10,6 gram
    • Sukkerarter: 4,7 gram

For å få en full oversikt over beste proteinpulver anbefaler vi vår test av proteinpulver!