Test av proteinpulver – X-Life Troponin

Proteinpulver test, beste i norge

Det finnes et hav av forskjellige proteinpulver på markedet, og det er ikke alltid like enkelt å vite hvilket man bør velge.

Proteinpulver er et svært populært kosttilskudd, som passer like godt for de som ønsker å bygge muskler, som for de som ønsker å gå ned i vekt.

I vår test av X-Life Troponin har vi tatt hensyn til faktorer som proteininnhold, proteinsammensetning, smak og sukkerinnhold.

Basert på disse kriteriene har vi gitt en total vurdering som legger føringen for om vi anbefaler dette produktet eller ikke.

Test av X-Life Troponin

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

X-LIFE Troponin

4.9

Produktbeskrivelse: X-Life Troponin er et proteinpulver av høy kvalitet.
Proteinpulveret er spesielt designet for å bidra til økt muskelmasse, og inneholder protein fra hele 4 ulike kilder.
X-Life Troponin er et allsidig proteinpulver, og kan benyttes både etter trening og rett før leggetid, eller som en måltidserstatter!
Produktet er tilgjengelig i mange ulike smaker, og vi anbefaler spesielt jordbær!

Fordeler

  • Høyt proteininnhold.
  • Optimal kombinasjon av myse og kasein.
  • Egnet både etter trening og før leggetid.
  • God smak.
  • Høyt innhold av essensielle aminosyrer.

Ulemper

  • Innholder kunstig søtning.

Oppsummering

Troponin er et unikt proteinpulver produsert av den anerkjente leverandøren X-Life.

Dette proteinpulveret inneholder over 80 gram proteiner per 100 gram, og er basert på proteiner fra hele 4 ulike kilder.

Denne unike kombinasjonen inneholder både myse-, kasein- og eggprotein, noe som fører til at proteinpulveret kan inntas både rett etter trening og før leggetid – eller eventuelt som en måltidserstatter.

De langsomme kaseinproteinene sikrer et langvarig og jevnt opptak i kroppen, mens de hurtige proteinene fra myse fører til en rask tilførsel av protein.

Dette produktet har også et høyt innhold av de essensielle aminosyrene leucin, isoleucin og valin – og har faktisk et høyere totalt innhold av BCAA enn hva mange rene BCAA-tilskudd har!

Næringsinnhold per 100 gram

  • Energi: 377 kcal
  • Protein: 81,5 gram
  • Fett: 3,5 gram
  • Karbohydrat: 5 gram

For å få en full oversikt over beste proteinpulver anbefaler vi vår test av proteinpulver!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!