Olimp Knockout 2.0 Test

PWO Test

Pre Workout, også kjent som PWO, er et solid kosttilskudd som typisk inneholder en rekke muskelbyggende og energigivende næringsstoffer.

PWO-tilskudd er spesielt designet for å gi deg akkurat den boosten du trenger for å komme gjennom en hard treningsøkt!

Det finnes mange typer Pre Workout på markedet, og de er sammensatt på forskjellige måte.

En ting har de til felles, og det er at de skal gi deg en ekstra boost på trening.

I tillegg bidrar mange PWO-tilskudd til mindre muskelstivhet og melkesyre, økt forbrenning, kortere restitusjonstid – og ikke minst, en mye kraftigere pump på trening!

Test av Olimp Knockout 2.0

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Olimp - Knockout 2.0

4.8
Olimp Knockout er et meget kraftig PWO som kommer godt ut i vår test

Produktbeskrivelse: Knockout 2.0 fra Olimp er et kraftig PWO-tilskudd som gir økt energi, fokus og forbedret utholdenhet.
PWO-tilskuddet inneholder hele 200 milligram koffein per porsjon, og er derfor en energibombe!
I tillegg til dette inneholder produktet en potent kombinasjon av L-arginin og L-Citrulline, som vil bidra til en god og langvarig pump på trening.

For å få en full oversikt over de beste PWO-tilskuddene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på vår test av Pre Workout!

GetFitness

GetFitness er en nettside hvor det publiseres nyttig informasjon om trening, kosthold og kosttilskudd. Vi ønsker å bidra med kunnskap og informasjon, slik at du kan gjøre de beste valgene for deg selv og din egen helse. Artiklene som publiseres på vårt nettsted er ment for å være informative, og flere av artiklene er publisert av frivillige som ønsker å dele sin kunnskap om trening og kosthold. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å publisere en artikkel hos oss!