Vektvester er i vinden om dagen, og etter vår mening er dette en genial metode for å øke intensiteten og belastningen under trening.

Vektvester er spesielt godt egnet til kroppsvektøvelser, slik som armhevninger og chins – hvor det typisk ikke er så lett å øke belastningen med vanlige vekter.

Man ser også ofte at vektvester blir benyttet i forbindelse med kondisjonstrening, som vil bidra til både økt styrke og utholdenhet.

I vår test av Iron Gym Vektvest har vi gått grundig til verks, og vi har sett på kundenes tilbakemeldinger for blant annet kvalitet på stoffet, komfort, holdbarhet, maks vektbelastning og passform.

Test av Iron Gym Vektvest

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Iron Gym Vektvest

4.5
Iron Gym Vektvest Test

Produktbeskrivelse: Dette er en av de mest populære vektvestene som selges hos giganten Gymgrossisten.
Iron Gym Weight West er en estetisk pen vektvest, som er designet med fokus på kvalitet og komfort.

Flere brukere har rapportert om at passformen er behagelig, og at vektvesten sitter godt inntil overkroppen - og ikke oppleves som løs og klumpete, slik som mange andre vektvester.

Den totale vektbelastningen som kan benyttes er 10 kilo, med jevn fordeling av vektene slik at den behagelige passformen opprettholdes.

Vi setter også stor pris på at vekten er fordelt på hele 30 sandsekker, som hver veier kun 300 gram.
Dette gjør det svært enkelt å tilpasse vekten nøyaktig etter ditt eget behov!

Ekstra polstring i skulderpartiet!

Fordeler

  • God passform.
  • Ekstra polstring.
  • Jevn fordeling av vektene.
  • 300 grams sandsekker.
  • Perfekt for micro-loading.

Ulemper

  • Kunne hatt enda høyere belastning.

For å få en full oversikt over de beste vektvestene på markedet, anbefaler vi at du tar en titt på var test av vektvester!