Black Friday / Black Week 2021: Treningsutstyr og kosttilskudd

Black Week Tilbud Treningsutstyr

Årets største tilbudsdag kryper stadig nærmere. I denne artikkelen gir vi deg god oversikt over tilbud til Black Friday / Black Week!

Her hos GetFitness er vi svært opptatt av både kosthold, trening og helse. Vi ønsker at som mange som mulig skal hive seg på trenden, og komme i så god form som overhodet mulig.

På denne siden har vi derfor samlet inn de beste tilbudene fra flere av våre favorittleverandører, slik at det blir så enkelt som mulig for deg å navigere gjennom jungelen av tilbud i tiden fremover.

Obs! Før du gjør innkjøp anbefaler vi at du tar en titt på våre detaljerte og grundige tester av diverse treningsutstyr og kosttilskudd!

Tester av treningsutstyr

Tester av kosttilskudd

Andre tester

Black Friday / Black Week 2021: Gode tilbud!

X-Life

X-Life har siden oppstarten i 2007 blitt en av Norges største leverandører av både treningsutstyr og kosttilskudd. I nettbutikken til X-Life finner man alltid treningsutstyr av høy kvalitet, og de gode tilbudene er aldri langt unna. Her finner man bredt utvalg av treningsapparater, utstyr og treningsklær fra de største merkevarene!

Klikk her for å se gode tilbud hos X-Life!

Airfryers.no

Airfryers logo

I løpet av den siste tiden har etterspørselen etter airfryers mer eller mindre eksplodert. Modellene fra Airfryers.no er kåret til både best i test og beste premiumvalg her hos oss. Her finner du de beste prisene på Cosori airfryers!

Klikk her for å se de beste tilbudene hos Airfryers.no!

Hydro-Force

Hydro-Force Logo

Hydro-Force.no er driftet av Norsk Netthandel AS, og tilbyr padlebrett i toppklasse. Her finner man godt utvalg av SUP-brett og alt man skulle trenge av tilbehør. Det er aldri for tidlig å forberede seg til sommeren!

Her kan du se gode tilbud på SUP-brett!

VivaGun

Vivagun Logo

VivaGun leverer massasjepistoler av høy kvalitet. Vi har selv testet flere av modellene, og VivaGun Prime 3.0 er blant annet blitt kåret til best i test her hos oss. Følg med for gode tilbud!

Du kan klikke her for å se tilbud hos Vivagun!

MyStuff

Hos MyStuff finner du svært gode tilbud på diverse treningsutstyr.

MyStuff tilbyr blant annet tredemøller til markedsledende priser, og er i tillegg en av de største leverandørene av elektriske sparkesykler.

Klikk her for å se gode tilbud hos MyStuff!

Adidas

Adidas har vært synonymt med fantastiske produkter i mer enn 70 år, og tilbyr en lang rekke solide produkter innenfor mange ulike produktkategorier.

Klikk her for å se gode tilbud hos Adidas!

CDON

CDON

Som Nordens største innkjøper kan du stole på at CDON tilbyr fornuftige priser – på hele sortimentet.

CDON tilbyr et hav av ulike produktkategorier, og har blant annet et enormt utvalg av kondisjonsapparater!

Klikk her for å se gode tilbud hos CDON!

Sportgymbutikken

Sportgymbutiken tilbyr i dag et bredt og stadig voksende sortiment av treningsprodukter til privatpersoner, foretak, foreninger, myndigheter, treningssenter og treningsanlegg. JTC Power, JTC Sport, JTC Fitness og JTC Combat er egne varemerker der utviklingsarbeid stadig skjer for å møte kundenes etterspørsel.

Klikk her for å se gode tilbud hos Sportgymbutikken!

Gymgrossisten

GymGrossisten

Helt siden starten i 1996 har Gymgrossisten vært et naturlig stoppested for de som elsker treningsstudioet, og tilbyr et sortiment med tusenvis av ulike produkter.

Gymgrossistens brede og spesialiserte utvalg av kosttilskudd og sportsnæring, redskaper, utstyr og klær gir et komplett utvalg for hvilken som helst trening.

Klikk her for å se gode tilbud hos Gymgrossisten!

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken er en ledende skandinavisk leverandør av sportsernæring, kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr.

Sammen med Proteinfabrikkens egne kvalitetssikrede merkevarer PF® og Easy Living™, leveres det også andre kjente merkevarer for en aktiv livsstil.

Klikk her for å se gode tilbud hos Proteinfabrikken!

MyRevolution

MyRevolution

MyRevolution ble startet i 2006, med en visjon om å utvikle de aller beste produktene for de treningsinteresserte forbrukerne.

Fokus på kvalitet og kundetilfredshet har alltid ligget til grunn hos MyRevolution, og de fører blant annet et av Norges mest populære proteinpulver!

Klikk her for å se gode tilbud hos MyRevolution!

Extreme Fitness

Extreme Fitness

Extreme Fitness har hatt stor vekst de siste årene, og tilbyr et bredt utvalg fra de største merkevarene innenfor kosttilskudd og treningsklær.

Klikk her for å se gode tilbud hos Extreme Fitness!

Kost1

Kost1

Kost1 tilbyr et av nordens bredeste utvalg av kosttilskudd, og er en totalleverandør for deg som vil ha det beste innen kosttilskudd.

Klikk her for å se gode tilbud hos Kost1!