En viktig detalj for oss som driver med styrketrening, og som ofte også blir oversett, er hva slags type sko vi velger å trene i.

Noen velger å trene med helt vanlig joggesko, mens andre benytter seg av egne løftesko.

Èn ting er hvertfall sikkert – vektløftersko er ikke noe som kun er egnet for proffene, og du kan få langt bedre teknikk og prestasjoner ved å bruke riktig type sko.

Løftesko er spesielt designet for å bidra til økt stabilitet og mobilitet, og vil dermed også bidra til å motvirke skader.

Test av Adidas Power Perfect 3

Vi i GetFitness jobber hardt for at du som forbruker skal få tilgang til de beste produktene på markedet.
Dersom du handler gjennom våre lenker, bidrar du til at vi kan fortsette å publisere kvalitetsartikler omhandlende trening og kosthold.

Til informasjon: I tilfeller hvor det er økonomisk og praktisk mulig for oss, gjennomfører vi selv tester av produktene. Dersom dette ikke er mulig, tildeler vi produktet en total vurdering basert på produktets spesifikasjoner og funksjoner, samt vurderinger og tilbakemeldinger i dialog med brukerne.

Adidas Power Perfect 3

4.2
Adidas Power Perfect 3 Test løftesko

Produktbeskrivelse: Slitesterke og solide løftesko som holder i mange år fremover.
Skoene har en bred passform, og er utstyrt med ekstra støtte i hælpartiet.
Behagelig mesh-materialet i forfoten gir god pusteevne!

Fordeler

  • Slitesterke.
  • God pusteevne.
  • God støtte i hælpartiet.

Ulemper

  • Kan oppleves som for tunge for enkelte.

Detaljert

Adidas Power Perfect 3 er en oppgradering fra forgjengeren, Power Perfect 2.

Den ytre konstruksjonen til Power Perfect 3 er utstyrt med flere ulike materialer, hvor man finner syntetisk lær i hæl- og midtpartiet, og en lett og luftig meshoverdel i frontpartiet.

Den solide konstruksjonen fører til at disse skoene er noe tyngre enn mange andre tradisjonelle vektløftersko, men man sitter altså igjen med en gevinst i form av at de er mer slitesterke.

Skoene har en bred passform, og for å sikre at de allikevel sitter godt selv ved de tyngste løftene, er Power Perfect 3 utstyrt med en borrelåsstropp laget av lær.

Hælhøyden til disse løfteskoene er 25 millimeter (for størrelse 42 2/3), og flere brukere har rapportert om at den integrerte hælstøtten gjør at skoene føles ekstra stabile.
Denne stabiliteten gjør at skoene er meget godt egnet til tunge baseøvelser, slik som knebøy.

Kort og godt er dette solide løftesko som passer godt til styrkeøkten, men enkelte brukere har rapportert om at skoene er for tunge.

  • Passform: Bred.
  • Lukkemekanisme: Lisser med borrelåsstropp.
  • Overdel: Syntetisk lær, mesh i forfoten.
  • Yttersåle: Gummi.
  • Integrert hælstøtte.
  • Hælhøyde: 25 mm (str 42 2/3)
[wp-review-pro-price-parse]
For å få en full oversikt over de beste løfteskoene på markedet anbefaler vi at du tar en titt på vår test av beste løftesko!